Cennet Tum Annelerin Ayagi Altindamidir

Bu konu DEDE tarafından 8 sene önce açıldı, 584 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
DEDE
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 14
Yanıt Sayısı: 132
8 sene önce

sorumuz bu tum anneler kayitsiz sartsiz cennetemi gider ,cennet tum annelerin ayagi altindamidir,seytan anne olsa genede cennetemi gider?evlatla anne arasindaki sorunlarda her zaman annemi haklidir?kotu seytan anne olamazmi?

ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
8 sene önce
sevgili DEDE, yazıma biraz daha dikkat edersek ifadelerin daha iyi anlaşılır. konuları sorumuz bu diye, okul sıraları gibi değilde, direk konuya başlasan daha iyi olur. çocuğu dünyaya getiren her kadın anne değildir, annelik vasıflarını manevi olarak taşımak her anneye mahsus değildir..bunu hepimiz biliyor olmalıyız..
DEDE
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 14
Yanıt Sayısı: 132
8 sene önce
sevgili ezgilim .herkes ayni egitimi almamis olabilir farkli ortamlarda farkli kulturlerde yetismis yasamis farkli kelimeler cumleler ile kendini ifade edmeyi ogrenmis alismis hatta ifade etmeyi dahi beceremiyor olabilir niye israrla birbirimizin aynisi olmamizi istiyelimki bizi biz yapan mozaimiz bu ,sen uyardin diye benim imlam ifade tarzim bir gunde degismezki keske hepimiz mukemmel turkce gramere sahip olabilsek keske hepimiz hep en mukkemeli olabilsek senden ricam lutfen birak strese sokmadan isteyen istedigi gibi ifade etsin ,mecburi olan saygili sohbettir.kader utansin ne diyeyim benden bu kadar imla,gramer oluyor.
color
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 29
Yanıt Sayısı: 1257
8 sene önce
Anne olmak o kelimeyi taşıyabilmektir.. Tasıyabilen cennetlik olmasaydı ates olmayan yerden duman çıkmazdı. Her çocuk doguran kisi anne değil cinsiyet olarak kadındır. Cinsiyet olarak kadın olan her insan kadın gibi kadın olamayacağı gibi her doğurgan kişi de anne değildir.. Cennet gerçek annelerin ayakları altında olabilir. Bir gun de babalarla ilgili konu aç DEDE
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
8 sene önce
ellerinize saglik ben kendi fikrim bu lafa inanmiyorum cunku bir cocuk dogurmakla anne sifati kazanip cenneti hakettim demek cok yanlis bir deyim,kopeklerde kedilerde annedir onlarda dogum yapar,ama iclerinde evlat sevgisi,sahip cikma duygusu sadece 60 gun surer gerisi yoktur,cenneti kazanmak isteyen merhametli olur sevdiklerine sahip cikar kardan kistan ucan kustan evladini sevdiklerini sakinir sadece bu anneye mahsus degil bence babada aynisini yaparsa ve iyi bir insan olmayi basararak olurse cennete gider,ama biz insanlar gene bilemeyiz bunu nice suprizler sakli ahir omrumuzde
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)