İfritler ve Cin Türleri Hakkında

Bu konu iğşevşebe tarafından 8 sene önce açıldı, 605 kere okundu ve 8 Cevap verildi.
iğşevşebe
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 43
8 sene önce

Merhaba, arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istedim; geçen gün bir ****yla bir seans esnasında aramızda bir ifrit muhabbeti geçti de aklıma takıldı, aslında ****ya sorayacaktım ama tam iftar saatine denk geldi ayrılmamız gerekti, açıkcası biraz aceleye geldiği için aklımdaki çoğu şeyi soramadım, bayramdan sonra görüşünce sorucam ama şimdilik sizlerin de fikirlerini almak isterim; şimdi bilindiği üzere cinler taife taifedir yani kendi içlerinde de türleri var, işte bu noktada benim bildiğim cinlerin en güçlüleri ifritler ve marid diye isimlendirilenlerdir, sorum şu ki bu musallat olaylarında musallat olan cin bu ifritlerden mi oluyor? Yoksa çoğunlukla diğerleri oluyor da nadiren mi ifritler bu işe giriyorlar? internetteki cin çıkarma videolarında hep ifrit çıktığı ve müslüman yapıldığı gibi şeyler yazıyor,bu kadar güçlü olan bu türün 15-20 dklık uygulamayla hemen bu kadar hızlı çıkması bana mantıklı gelmiyor açıkcası, hatta ****ya dedim “****m bahsettiğimiz bu Hz süleyman kıssasında geçen ifrit, yani cinlerin en azılı olanlarından öyle değil mi?” dedim o da evet dedi, hatta “bırak musallatı kişiye bir kere görünmesi hatta hafiften yoklaması bile o kişinin hayatını altüst etmeye yeter, o kadar güçlülerdir,ben bile uğraşırken çok zorlanıyorum” şeklinde bir beyanda bulundu. yani durum bu iken, internettekilerin lakayt hareketlerle bu varlıklara karşı bu şekilde yaklaşıp onları yakarım yıkarım şeklinde tehditte bulunmaları bana komik geliyor, ya da ordaki varlık cin olsa bile ifrit türünden değildir diye düşünüyorum, bu ifritler hakkında bilgisi ya da yaşanmış olaylardan bir duyumu olan arkadaşlar paylaşırlarsa memnun olurum. bilgi dağarcığımız artmış olur.

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
8 sene önce
Öncelikle cinlerin din değiştirdiğini kim söylerse söylesin inanmayın... Bedensiz varlıkların hiç birisi insanlar gibi din değiştirmez... İnternette gördükleriniz de şarlatanlıktan başka bir şey değildir..
yehuda
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 18
Yanıt Sayısı: 605
8 sene önce
İnternettekiler hrıstiyan exorcistler gibi tanrı beni tarafından yetkiliyim diyen kişiler gibi :) , bazı cin cıkarmalar haftalarca sürebilir . ****lar yakıp yıkabilir ki zaten musallat olan ifritin yakılması ile kurtulur. Ama bu da zordur hakiki mürşit işidir. Ben bedensiz varlıkların din değiştirebileceğine inanıyorum peygamberimizin şeytanı müslüman olmuştur. Allah böyle yapmaz inşallah hidayeti arayana verir. İfritler en üst seviyede değil unutma cin padişahları var, demonlar var. Meleklerin gölgesi hadimler var ki ordularıyla küresel olaylara bile etki edebilirler. Hz. Süleymanın krallığını herkes biliyor .
yehuda
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 18
Yanıt Sayısı: 605
8 sene önce
İşte o ****lar düzenbaz :)
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
8 sene önce
Bu tür konularda sürekli Hz.Süleymanın krallığını örnek göstermek günümüz insanının onun sahip olduğu özelliklere sahip olabileceğine referans vermek yanıltıcı bir yaklaşım olur... Bazı sitelerdeki videoların gerçeği yansıtmadığı,tamamen ticarete yönelik reklamlar olduğunu kabul etmek gerekir... Zaten olağanüstü güçleri olan kişiler bunları sitelerde reklam etmezler. En yakın çevresi dahi farkında olmaz....
iğşevşebe
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 43
8 sene önce
Hz Süleyman’ın iktidarına sahip olabileceğini düşünen insanın zekasından şüphe ederim, zaten Süleyman aleyhisselam duasında “benden sonra kimseye nasip olmayacak bir iktidar nasip eyle” diyerek daha duasında bu kapı kapanmıştır. Bunu bilen bir insanın bu tür uçuk bir düşünceye sahip olması mümkün değil. Yahuda isimli arkadaş düzenbaz demiş bilmiyorum hangi ****yı kastetti ama eğer benim görüştüğümü kastediyorsa, ****nın günahını alıyor, adamın cinler vasıtasıyla maddeye nasıl hükmettiğini gözlerimle gördüm,hatta kişi hakkında yalnızca kendisinin bilebileceği bazı özel halleri de bildirmesi sizin bahsettiğiniz gibi biri olmadığını bence göstermeye yeterli veriler. Bir de enteresan bir şey oldu, bu bahsettiğim ****mız, oturmuş havas kitabı yazmış, içinde celbler, uygulamalar, vefkler falan bir çok şey var, bana gösterdi açtım baktım, hiçbir havas kitabında görmediğim orijinal şeyler var, söylediğine göre bunları kitaplardan derlememiş, bizzat hüddamlar öğretti dedi. Kitaba kendi ismiyle kapak falan yaptırmış, kendisine sordum basacak mısınız diye, hayır çocuklarıma yadigar kalacak dedi, hatta kitaba güzel bir isim falan vermiş, yani adam öyle boş birisi değil, bana da öğretmesini istedim bu işleri, öğretirim ama seni biraz sarsarlar dedi, yani bazı zorlukları göze alabilmek gerekiyormuş, bayramdan sonra görüşünce daha fazla ısrarcı olucam bakalım, inşallah hayırlısı olur.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
8 sene önce
bu konularda çok fazla aldatıcı söylemler var.... Unutmayın ki,bazı insanlar sadece şapkadan tavşan çıkarmakla kalmayıp insanları herkesin gözü önünde bir kaç parçaya da ayırabiliyor.....:rofl[1]:
iğşevşebe
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 43
8 sene önce
Çok ****yla görüştüm, evet bazıları öyle ahım şahım bişiler yapacak güçte değillerdi, gittiğim için pişman falan da değilim, ama 1’i hariç diğerlerinin az çok samimi olarak yardımcı olmaya çalıştıklarına da kaniyim, başarılı olamasalarda en azından samimiyet vardı diye düşünüyorum. Bu yeni tanıştığım abi ötekilerden farklı, gerçekten bazı şeyleri yapabilecek durumda. Hatta bana başta ramazanda gelme mübarekler zikir ve ibadetle meşguller rahatsız etmek istemiyorum dedi, sonrasında amcaoğlumun samimiyeti olduğu ve dükkana sürekli geldiği için samimiyet kurduk ve ramazanda bi ön görüşme ayarladık, bu anlattıklarımda o görüşmede oldu, öyle kendini olağan üstü güçleri olan biri olarak falan pazarlamaya çalışmıyor, ****lık falan da tasladığı yok, normal insan gibi normal hayatını yaşıyor, ben gene de ondan fazla bişey beklemiyorum, evet güçlü hüddamları var ama benim isteğim rabbimden, rabbimin rızasına uygun olarak bu ilimler konusunda bişeyler öğrenip kendimi geliştirirsem bana yeter, bunu talep ettiğim merci de **** değil Allah, **** belki vasıta olabilir, belki olmayabilir de, Allah-u Teala lütfu keremiyle vasıtasız da verebilir.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
8 sene önce
Bahsettiğin kişiyle ilgili söylemlerin sanki onu bazı üyelere lanse etmek istiyorsun gibi görünüyor..... Burada herhangi bir hca hakkında böyle sitayişle mesaj yazmak yanlış anlamalara neden olabilir.... Özel hayatında istediğin kişiyle konuşursun,sorularına beklentin doğrusunda yanıt alıp almaman bizleri ilgilendirmez.... Sitemiz bu tür bilgileri doğrulama ya da yalanlama platformu değildir.. Artık bu konuda neler yaptığını bilmek istemiyoruz...
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23530 Kayıtlı Üye
  • 16557 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye fly78
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)