Kayırılan Torpilli Öz Kullar !

Bu konu Abdülhamid tarafından 7 sene önce açıldı, 651 kere okundu ve 11 Cevap verildi.
Abdülhamid
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 6
Yanıt Sayısı: 10
7 sene önce

Bu dünyada yaşanılan tüm olayları bizzat Allah organize ediyor fakat sebeplerin ve kisvelerin ardına gizlendiği için biz, insanlığa ve sebep-sonuç ilişkisine mâl ediyoruz.

Yazının özeti şu; Dünya’da Avrupalılar, Türkiye’de ise onlar gibi yaşayan kırmaları, inançsızlar..vs. Tanrı tarafından kayırılmaktadır.

Avrupalı Irkı : Amerikalılar, AB Ülkeleri, Avusturalya, Yeni Zellanda. Görüldüğü üzere Avrupalı ırkı, dünyanın neresinde olursa olsun hep müreffehler. Ne kadar da zekî ve çalışkan bir milletmiş !?

Tanrı katında İslâm, bize anlattığından çok farklı bir konumdadır (menfi). İslâm üzere yaşayanlar, büyük lanetlere uğratılmaktadır. Müslümanlardan nefret edilmektedir. Zaten incelerseniz dünyayı ve ülkemizi, müslümanları dertte ve sıkıntıda görürsünüz. Şimdi hemen şunu söyleyeceksiniz “Ya işte bu dünya imtihan, biz öbür dünyada cennete gidecez…vs.” Maalesef durum böyle değil ve hatta (zannımca) öte dünya da buradan farklı olmayacak. Zannımca dediğime bakmayın aslında daha fazlası ama büyük söz söylemeden yazmaya gayret ediyorum.

Maalesef Tanrı, kendisini bize izah ettiği gibi biri değil.

Tanrı tüm dünya dertlerini dindar, muhafazakar, dürüst kişiye yükler. İç ve dış torpilli öz kullarının adeta ayağına çöp bile batırmaz.

Tanrı bütün lanetleri İslam’a ve muhafazakara yüklemiş;

-Tarikatlar
-Tabular
-Yasaklar
-Büyü,cin ..vs. soytarılıkları
-Nazar
-Hastalık
-Kaygı
-…liste uzar gider…

Şimdi diyeceksiniz ki “münferit hataları, İslam’a mâl edemeyiz” diye. Gayb aleminin nizamında işler öyle yürümüyor beyler! İnsan’ın kendi iradesi bile yok. Bunlar işte hep, Tanrı tarafından İslam’a veya dürüst yaşamaya dahil edilmiş lanetli meselelerdir.

Tanrı, torpilli kullarının ruhuna ilham ettiği psikolojik hallerde bile o kadar kayırır ki göremediğiniz için hayretini de yaşayamayacaksınız.

Torpilliler ve Muhafazakârlar :

*Ruhsal sıkıntılar, psikolojik rahatsızlıklar
*Ebeveyn sorunları; Muhafazakara fazla sayıda evlat verilir. Evlat; Dünya’nın derdini çekecek ve kardeşleriyle paylalaşacak kişi demektir.
*Cinsel yoksunluk; Dünyada en büyük nimet ve zevk seksdir. Bu yüzden Tanrı nefret ettiği kesime, bu nimeti neredeyse yasaklamış veya kısıtlamıştır. Kayırdıklarına ise bu hazzı yaşayabilmeleri için herşeyi organize eder.
*Hastalıklar: Bu konuda da maalesef ayrımcılık söz konusu.
*Aile bağları: Kuvveti kadar sorun yaşarsın ve Tanrı’nın iğrenç şantaj konularının başında gelir. Tanrı der ki “şuna çok seveceği bir ebeveyn verin ki beynini s… onun; cinsel şantaj ve tehditler ile” … Zaten o kişi muhakak ki muhafazakar ve düzgün biridir. Gece gündüz zihninde zulm eder Tanrı !
*Üniversite okuma durumu: Yoksa okuyanları akıllı, kendini salak mı sanıyodun!? Kader la, kader. İlahi Torpil. Hani torpilli itleri okuyunca masa başlarını kapacaklar ya o mesele! Tanrı muhafazakara ve evladına akademik kariyeri yasakladı yıllarca. Şimdi müsade ediyor çünkü artık bu ülkede (zannımca) bi gelecek kalmadı.
*Yaşlılık(emeklilik) derdi: Muhafazakar kişinin, çoluk-çocuk derdi biter, emekli olur ve tam rahata kavuşacakken, kolunu bacağını kırar veya başka bir hastalık/dert verir ki hayat ona zehir olmaya devam etsin. Torpilli itleri ise alkol eşliğinde, turistik gezilerle huzurla yaşar ihtiyarlığını.
*Evlat: Tanrı yıllardır Avrupa’nın gavurlarına zaten çocuk yaptırmayıp-evlat mefhumundan muaf tutmaktaydı…*Bir kaç yıldır da yerli kırmalara çocuk yapmamalarını fısıldıyor. Çünkü gelecek karanlık ve Tanrı, evladı olana zulüm edecek. Evlat, muhafazakarın en büyük çilesidir.

TORPİLE SEBEP :
Çünkü Avrupalı’nın ve kırmalarının karakteri ile Tanrı’nın karakteri ve ahlakı birbirine benzer…
Tanrı muhafazakarları, torpilli çocuklarına köle olarak yaratmıştır. Çünkü eğer Dünya’da herkes bu gavurlar gibi ahlaksız ve yoz olsaydı, asla bir düzen kurulamazdı ve kayırma gerekçesi de olamazdı. Tanrı temiz ahlaklı, muhafazakar kişiden hiç hoşlanmaz.

*Tüm bunların özeti; Dünya, Tanrı’nın torpilli öz kullarına güzel. Bize imtihan !

* Allah düzgün bir insana bela verecekse onu önce İslam’a yakınlaştırır. Çünkü (güya) İslamlaşan kişi imtihanı kabul etmiş olmasından dolayı o kişiye kötülük yapmasını adaletine kafi görür. Yani sahtekarlık.

Not:
Bu yazıya (şiddetle) itirazı olanlar önce şu yazıyı okusunlar.

https://www.lahutiye.com/lahutiye-serbest-kursu/18298-insana-dair-teknik-konular-yaratilis-ve-kader.html#post163956

leblebi
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 81
7 sene önce
Siz bugun fena halde bir kisiye bir olaya kizmissiniz.Kim mutsuz haliyle poz vererek fotograf cektirip paylasiyor.Iste cogumuz (ben de dahil)fotograf cektirmedigimiz gibi o mutsuzluk anlarini kimseyle paylasmayiz.Inanin dertsiz insan yok.Etrafta dertsiz zannettigim her dunya gorusunden insanin derdi var.Sizin gibi dunya kotulerin karektersiz ahlaksiz insanlarin dunyasi diye dusunurken dert altinda kalip kivrana kivrana olmesini istedigim insan disi bir varligin bir eli yagda obur eli balda zannederken sadece etraftaki arkadaslariyla bir anlik sohbetine kulak verdim.Senelerdir isyan ederdim bu seytana nasil herseyi nasip edersin diye Allaha.Meger evinde barkinda huzur diye birsey yokmus.Dermani olmayan bir hastaliktan tedavi goruyormus.Bize de oooh hersey dort dortluk dunya cennet diye hava atiyordu beni cildirtiyordu.Hayvanlarin bile bir yasayis duzeni varken onune gelenle onu bunu yasamanin bir ozenilesi olmasa gerek.Yasamak isteyene de firsat cok.Kucuk bir Anadolu sehrindeyim ama parklarda her giyim tarzindan insani en azindan opusurken gordum.Demek ki herkese firsat var.Avrupalilara gelince bir olum korkusu sokaklarini askerle doldurmaya yetiyor.Onlar hacli birligindeyken biz muslumanlar birbirimizi yiyoruz.Tum yeralti yerustu nimetlerini gani gani muslumanlarin cogunlukta oldugu topraklarda yaratmis Allah.Ihtiyaci olan bati ne yapacak her firsati degerlendirip ya bizi birbirimize kirdiracak ya da bizleri kendi kiracak.Her basimiza gelen Allahin imtihani degildir.Cogu kendi yaptigimiz hatalardir,objektif olmali insan olaylari degerlendirirken.Kusursuz olan Musluman degildir ,kusursuz olan Islamdir.Kusuru biz Islami hayatimiza dogru uygulamadigimiz icin kendimizde aramaliyiz.Islam deyince belden alti konular geliyorsa muslumanim diyenin aklina sadece kusura bakmasin kimse hepsi bos yasiyor Islami yasamiyor.Gencliginde para biriktirecegim biri iki edecegim diye curuk carik yeyip kendini paralarsa elbet ileride ceremesini cekecek.Avrupa 18 yasinda cocugunun sorumlulugunu kendisine veriyor bizimkiler el bebek gul bebek kac yasina gelmis eve 1 kg birsey getirmeyen bir suru kizi erkegi var.Sorumluluk sifir dil papuc.Hatalar bizimken sorumlulugu ne Allaha ne Islama atamayiz.
leblebi
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 81
7 sene önce
Sunu da soylemek gerekir ki paylasiminizda gecen her sey kafasi az bucuk calisan her insani zihnini arada yoklar ama sonuclara varirken objektif olmali insan .
Abdülhamid
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 6
Yanıt Sayısı: 10
7 sene önce
Sn leblebi; Cevabınızı doğru konu başlığına yazdığınızdan emin olmak için lütfen kontrol ediniz. Çünkü benim yazımla, arasında en ufak bir bağ göremedim. Tşkr ederim :)
Prensess
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 22
Yanıt Sayısı: 864
7 sene önce
Dışı senı yakar ıçı benı yakar ,der büyükler Bu yazınız kendı fıkrınız mı yoksa bır yerden alıntı mı??? Gerçegın bu olmadıgını herkez bılır,hıc bır şey göründüğü gıbı deyıldır.
Abdülhamid
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 6
Yanıt Sayısı: 10
7 sene önce
Bu sitede yazdığım tüm yazılar şahsi fikirlerimdir. Blog sayfam var. Orada da yazıyor, bunlar ve daha fazlası.
Prensess
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 22
Yanıt Sayısı: 864
7 sene önce
Sanki karşımda büyüğüne küsmüş ınatçı kızgın bır çocuk varmış gıbı hissetim. Ya Allaha kırgınsın yada bazı ınsanların mutlulugunu hazmedemeyen bır kişi var karşımda gibi geldi bana. Bence ınsanların başına gelen olumusuz seylerden Kisi sadece kendini eleştırmeli ve kendine sormali Yanlışı nerde yaptım dıye. Okadar zekı bır ınsansın kaleminde cok kuvvetlı. Sen ıstersen cok daha güzel şeyler yazarsın. Lütfen kendini Allahın sevgısınden ve onun dostluğundan mahrum etme,kendıne ezıyet etme Yoksa yanlız kalırsın....hakkını helal et ınşallah amacım senı kırmak deyil,sen cok akıllısın sen anladın benı ınşallah....
Prensess
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 22
Yanıt Sayısı: 864
7 sene önce
Aklıma gelmişken geylanı hz.lerının bır eserınde allahın kısada olsa torpilli kullarından ufak bılgı verıyor Okumanı tavsıye ederım onun eserlerıne hayran kalıcaksın
Abdülhamid
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 6
Yanıt Sayısı: 10
7 sene önce
Prensess Hnm, Karakterimde kıskançlık, darlık, sebepsiz nefret ve buğz hastalıklarının bulunmadığına Allah da şahittir. Benim karakterimde kıskanmanın yerine çalışmak, olmuyorsa daha da çok çalışmak vardır. Hiç olmuyorsa, isyan etmek vardır. İsyan, mental emektir ! :) Dinlemeye dahi cesaret edemeyeceğiniz kadar kötü bir hayat yaşadım. Diyor ki "mecbursun yazacaksın, ifşa ettiğinde de ceza çekeceksin. Olayıma gerçeklik katmak için". Mecburen, zoraki yazıyorum. Her yazıdan sonra da başıma bela geliyor. Bazen de Tanrı, ucuz mahalle mafyaları gibi aileme saldırıyor! Sıcak ve samimi alakanıza da ayrıca tşkr ederim. Kitap önerinize gelince ise inanın ki kitap okumak bana zul geliyor. Okuma özürlüyüm. Kadiri şeyhi hakkında malumatım var. Saygı ve Selamlar.
Prensess
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 22
Yanıt Sayısı: 864
7 sene önce
Karakterınde bunların olmadığını zaten biliyorum. Ekstra öyle yazdım ,bana cevab vermeme durumunu minimuma düşürmek için. Üstelik senin okuma özürlü olduğuna hiç inanmıyorum. Kötü şeyler yaşamışsın ,ama bukadar Negatıv olma veya Düşünme,yoksa olumsuzlukları ıster ıstemez Mıknatıs gıbı üstüne çekersin,çekiyorsun da zaten, bu akımı değiştirmen lazım.... Yaşadığın her olumsuz şey ,seni sadece daha güçlü kuvetli daha tecrübelı ve bilge yapar. Bunların hepsi sende var... Ayetel kürsi okumalarina katılmani isterım,sana ıyı gelicektir. Birde kendini cok hüzünlü hissetiğin zaman euzubesmeleyle sağ sehadet parmağın ıle kalbine bir carpı yap elını kalbine koy ve ınsırah suresını oku kalbine Üfle,aynı anda da kalbini sıvazla sana cok ıyı gelıcek Kalbımdekı ruhundakı daralma her nefes edısınde bıraz daha gidecek,yaparken esneme de olabılır ,nazar varmış Gibi esneme olabılır ama mutlaka uygula. Kendım bızzat tecrübe ettim
narine
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 3
7 sene önce
[B][SIZE="3"] [QUOTE=Abdülhamid;163973]Bu dünyada yaşanılan tüm olayları bizzat Allah organize ediyor fakat sebeplerin ve kisvelerin ardına gizlendiği için biz, insanlığa ve sebep-sonuç ilişkisine mâl ediyoruz. Yazının özeti şu; Dünya'da Avrupalılar, Türkiye'de ise onlar gibi yaşayan kırmaları, inançsızlar..vs. Tanrı tarafından kayırılmaktadır. Avrupalı Irkı : Amerikalılar, AB Ülkeleri, Avusturalya, Yeni Zellanda. Görüldüğü üzere Avrupalı ırkı, dünyanın neresinde olursa olsun hep müreffehler. Ne kadar da zekî ve çalışkan bir milletmiş !? Tanrı katında İslâm, bize anlattığından çok farklı bir konumdadır (menfi). İslâm üzere yaşayanlar, büyük lanetlere uğratılmaktadır. Müslümanlardan nefret edilmektedir. Zaten incelerseniz dünyayı ve ülkemizi, müslümanları dertte ve sıkıntıda görürsünüz. Şimdi hemen şunu söyleyeceksiniz "Ya işte bu dünya imtihan, biz öbür dünyada cennete gidecez...vs." Maalesef durum böyle değil ve hatta (zannımca) öte dünya da buradan farklı olmayacak. Zannımca dediğime bakmayın aslında daha fazlası ama büyük söz söylemeden yazmaya gayret ediyorum. Maalesef Tanrı, kendisini bize izah ettiği gibi biri değil. Tanrı tüm dünya dertlerini dindar, muhafazakar, dürüst kişiye yükler. İç ve dış torpilli öz kullarının adeta ayağına çöp bile batırmaz. Tanrı bütün lanetleri İslam'a ve muhafazakara yüklemiş; -Tarikatlar -Tabular -Yasaklar -Büyü,cin ..vs. soytarılıkları -Nazar -Hastalık -Kaygı -...liste uzar gider... Şimdi diyeceksiniz ki "münferit hataları, İslam'a mâl edemeyiz" diye. Gayb aleminin nizamında işler öyle yürümüyor beyler! İnsan'ın kendi iradesi bile yok. Bunlar işte hep, Tanrı tarafından İslam'a veya dürüst yaşamaya dahil edilmiş lanetli meselelerdir. Tanrı, torpilli kullarının ruhuna ilham ettiği psikolojik hallerde bile o kadar kayırır ki göremediğiniz için hayretini de yaşayamayacaksınız. Torpilliler ve Muhafazakârlar : *Ruhsal sıkıntılar, psikolojik rahatsızlıklar *Ebeveyn sorunları; Muhafazakara fazla sayıda evlat verilir. Evlat; Dünya'nın derdini çekecek ve kardeşleriyle paylalaşacak kişi demektir. *Cinsel yoksunluk; Dünyada en büyük nimet ve zevk seksdir. Bu yüzden Tanrı nefret ettiği kesime, bu nimeti neredeyse yasaklamış veya kısıtlamıştır. Kayırdıklarına ise bu hazzı yaşayabilmeleri için herşeyi organize eder. *Hastalıklar: Bu konuda da maalesef ayrımcılık söz konusu. *Aile bağları: Kuvveti kadar sorun yaşarsın ve Tanrı'nın iğrenç şantaj konularının başında gelir. Tanrı der ki "şuna çok seveceği bir ebeveyn verin ki beynini s... onun; cinsel şantaj ve tehditler ile" ... Zaten o kişi muhakak ki muhafazakar ve düzgün biridir. Gece gündüz zihninde zulm eder Tanrı ! *Üniversite okuma durumu: Yoksa okuyanları akıllı, kendini salak mı sanıyodun!? Kader la, kader. İlahi Torpil. Hani torpilli itleri okuyunca masa başlarını kapacaklar ya o mesele! Tanrı muhafazakara ve evladına akademik kariyeri yasakladı yıllarca. Şimdi müsade ediyor çünkü artık bu ülkede (zannımca) bi gelecek kalmadı. *Yaşlılık(emeklilik) derdi: Muhafazakar kişinin, çoluk-çocuk derdi biter, emekli olur ve tam rahata kavuşacakken, kolunu bacağını kırar veya başka bir hastalık/dert verir ki hayat ona zehir olmaya devam etsin. Torpilli itleri ise alkol eşliğinde, turistik gezilerle huzurla yaşar ihtiyarlığını. *Evlat: Tanrı yıllardır Avrupa'nın gavurlarına zaten çocuk yaptırmayıp-evlat mefhumundan muaf tutmaktaydı...*Bir kaç yıldır da yerli kırmalara çocuk yapmamalarını fısıldıyor. Çünkü gelecek karanlık ve Tanrı, evladı olana zulüm edecek. Evlat, muhafazakarın en büyük çilesidir. TORPİLE SEBEP : Çünkü Avrupalı'nın ve kırmalarının karakteri ile Tanrı'nın karakteri ve ahlakı birbirine benzer... Tanrı muhafazakarları, torpilli çocuklarına köle olarak yaratmıştır. Çünkü eğer Dünya'da herkes bu gavurlar gibi ahlaksız ve yoz olsaydı, asla bir düzen kurulamazdı ve kayırma gerekçesi de olamazdı. Tanrı temiz ahlaklı, muhafazakar kişiden hiç hoşlanmaz. *Tüm bunların özeti; Dünya, Tanrı'nın torpilli öz kullarına güzel. Bize imtihan ! * Allah düzgün bir insana bela verecekse onu önce İslam'a yakınlaştırır. Çünkü (güya) İslamlaşan kişi imtihanı kabul etmiş olmasından dolayı o kişiye kötülük yapmasını adaletine kafi görür. Yani sahtekarlık. Not: Bu yazıya (şiddetle) itirazı olanlar önce şu yazıyı okusunlar. https://www.lahutiye.com/lahutiye-serbest-kursu/18298-insana-dair-teknik-konular-yaratilis-ve-kader.html#post163956[/QUOTE] Yazılarından ANLAŞILAN senin nefs ve şeytanın karanlığında gözlerin bir gece kadar kör olmuş OLDUÐU ORTADA.. İnsanların inanaçlarını o karanlık kafandan çıkan fikirlerle zehirlememen için forumdan çıkartılmanı adminimizden rica ediyoruz.. ÖNCE DİNİMİZ OLAN İSLAMİYETİ DOÐRU BİR KILAVUZ BULUP ÖÐREN.. RABBİMİZ KİŞİ DEÐİL YARATANDIR ...TEKTİR.. NEYİN KADER OLUP OLMADIÐINI ÖÐREN.. RABBİMİZ TORPİL YAPMAZ.. KİŞİYE AKIL VE İRADE VERMİŞTİR. HERKES YAPTIÐINDAN SORUMLUDUR.. RABBİMİZ AKIL VERDİÐİ HALDE RABBİMİZİN YAZDIÐINI YAŞIYORSAK İMTİHANIN GAYESİ NEDİR? BU DÜNYAYA NE İÇİN GELDİÐİNİ SANIYORSUN İNSANLARIN KAFALARINI KENDİ ÜRETTİÐİN BOZUK FİKİRLERLE DÜŞÜNCELERLE BULANDIRMA.. SEN KENDİNİ DUZELT ...
Safis
Üyelik Zamanı: 6 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 64
5 sene önce
Valla dogru yazmiş torpilli kullar sahiden var sanki.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)