Büyülerinize Vefklerinize ve Muhabbet Dualarınıza Biraz Ara Verin

Bu konu zeinarda tarafından 6 sene önce açıldı, 743 kere okundu ve 6 Cevap verildi.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
6 sene önce

Evet konu başlığını yanlış okumadınız,büyülerinize vefklerinize ve muhabbet dualarınıza biraz ara verin de memlekette olan biteni görün….

Evlere ateşler düşüyor,ocaklar sönüyor;gencecik fidanlar sizlerin rahatça büyü yapmanız ve sevgilinizin terketmesine rahatça ağıtlar yakmanız için toprağa düşüyor….

Günlerdir bekliyor ve izliyorum bir tek Allahın kulu chatte ya da forumda konu açıp şehitlerimize bir fatiha okuyacak mı diye….

Soracak olsak hepsi vatansever hepsi müslüman,ama bizler için canını feda edenler için bir fatiha okumak,bunun için konu açmak kimsenin aklına gelmez…

Arkadaşlar silkelenin ve kendinize gelin,şehitlerimize bir fatiha okumak için yönetimin konu açması gerekmiyor,içinizden herhangi birisi de konu açabilir..

Chatte herşeyi yazıp sormayı biliyorsunuz,hiç olmazsa oradan yazabilirdiniz….


Bu vatan için can verenler bu kadar ilgisizliği ve yok sayılmayı hak etmiyor..


Vurulup tertemiz alnından uzanmış yatıyor
Bir hilal uğruna ya Rab,ne güneşler batıyor..

Bütün şehitlerimize Allahtan rahmet ailelerine de sabır ve metanet dilerim.

Manevi_Yolculuk
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 78
6 sene önce
Amin inşaAllah.Hay Allah razı olsun Zeinarda abla. Kalbimde olanı sen yazıverdin. Hem de o şehitlerimiz her hangi bir şehitte değil, onlar haçlılara karşı hilali, yani sadece Türkiye'yi değil, o yiğitlerimiz alemi İslam için şehit oluyorlar. (RABBİM onlardan razı olsun, biz onlardan razıyız)
Manevi_Yolculuk
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 78
6 sene önce
PKK/YPG/YPJ/PYD bunların hepsi, istisnasız hepsi Asala'nın uzantılari. Asalayı hatırlarsın kesinlikle abla. Işıd dediğimiz kişiler Müslüman değil. Işıd ingilizcesi İSİS .. ve bunun açılımı ise İsraeli Secret İntelligence Service. Bunların hepsini kuran İsrail devleti. (ABD'li bir komutanın itirafı var haber portalında canlı yayında) Alevi Ali evi demektir. Ben Ehli Beyt aşığıyım, öyle bir şeye de kesinlikle karşı çıkanım. Bebrk katili Apo'nun kitabında şu yazıyor: Allah kürtleri düşünmüyor, onlara yardım etmiyor. Ben Allah ile savaşa girdim ve başarılı oldum. Ben yarı tanrıyım diyor kitabında. Bunun peşinden bile bile giden Müslüman olamaz abla. Sana kitapları ve sayfasini dahi veririm kaynak olarak. Bilmeyen garibanlara değil sözüm. Bilip de onu ilahlaştıranlara sözüm. Ve yine hatırlatmamda fayda var abla. Benim eşim alevi. O nedenle Alevilerin Müslüman olduğunu biliyorum. (istisnalar kaideyi bozmaz, sünni olan da dinsiz olabiliyor)
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
6 sene önce
IŞID,TALİBAN ve benzeri oluşumların ABD/İSRAİL ve hatta Rusya tarafından kurdurulup desteklendiğini biliyoruz,ancak onların radikal islami gruplar olmadığını iddia edemeyiz..... Bölgede BOP projesini hayata geçirmek için sunni/şii kavgasını körüklemek ve karmaşa yaratıp amaçlarına ulaşmak için radikal dinci grupları destekleyenler de onlarla mücadele ediyormuş gibi görünenler de BOP'un planlayıcılarından başkaları değil.. İsrailin ve arkasındaki emperyalistlerin bölgeye daha doğrusu petrole sahip olabilmeleri için oynadıkları bu oyun radikal dinci bölge halkını kullanarak kargaşa yarattıktan sonra yine bölge kürtlerini harekete geçirmekten başka bir şey değil....Onlara bir devlet vaat edenlerin asıl amacı eğer o devleti kurdurabilirlerse İsrailin hegemonyasına sokarak bölgeye hakim olmaktır.. Tabii bu projenin bir ayağında da ülkemizin doğu ve güneydoğu bölgesinin sözde kürt devletinin sınırları içine alınması vardır... Allah korusun bu parçalanma olduğu takdirde kuzeyimizde de Ermenistan'ın Ağrıya kadar olan bölgeyi ele geçirme çabasına gireceği ABD de çizilen Ortadoğu Haritasında açıkça görülmektedir.... Misa-ı milli sınırlarımız kutsalımızdır,bölünüp parçalanmasına izin vermeyiz...
Manevi_Yolculuk
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 78
6 sene önce
Harfiyen katılıyorum sana. Lakin hedef sadece oradaki petrol kaynakları değil. Evanjelizm ve siyonizmin öncülüğünde olan bu olaylar çok uzun süredir planlanmış ve uygulanmaya gayret gösterilen bir ideoloji ve inanç şekli. 1000 yıl evvel evanjelistlerin tek derdi Kudüs idi ve hala öyle. Dışa doğru (medya, sanal alem vs.) ne kadar mezhep savaşları, petrol savaşları gibi görünsede bu emperyalist (eva jelist
Manevi_Yolculuk
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 78
6 sene önce
Harfiyen katılıyorum sana. Lakin hedef sadece oradaki petrol kaynakları değil. Evanjelizm ve siyonizmin öncülüğünde olan bu olaylar çok uzun süredir planlanmış ve uygulanmaya gayret gösterilen bir ideoloji ve inanç şekli. 1000 yıl evvel evanjelistlerin tek derdi Kudüs idi ve hala öyle. Dışa doğru (medya, sanal alem vs.) ne kadar mezhep savaşları, petrol savaşları gibi görünsede bu emperyalist (evanjelist ve siyonist) güçlerin planı devreye sokulduğu için öyle görünüyor. Onların hedefi senin de dilegetirdiğin gibi BOP meselesi. O BOP meselesi Büyük İsrail'i kurmak için kurgulanmış İslam'a karşi başlatılmış büyük bir proje. Misak-ı Milli projemiz Mustafa Kemal sayesinde hala devirde ve onu korumak HER Türkün namusudur, ben öyle öğrendim rahmetli babamdan. Zaten BOP'un temel gayesi bizim topraklarımız ve Misak-ı Milli sınırlarımızdır. Onlar bizim sınırlarımıza yaklaşıyorsa, orada terör estiriyorsa sadece Türkiye'yi parçalamak için yapıldığını da bu aziz millet çok iyi biliyor. Samimiyetle şunu söyleyebilirim abla. Biz millet olarak bir olursak kimse birşey yapamaz. Ama o emperyalist güçlerin hedefi de iç kargaşa çıkması. Biz Türk-Kürt, Sunilni-Alevi ayrımı yapalım, onlar da Misak-ı milli sınırlarımıza tecavüz etsinler. Biz bir olmalıyız. Ancak böyle biz ayakta durabiliriz milletçe. (Yanlışım varsa düzelt abla)
Manevi_Yolculuk
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 78
6 sene önce
Abla iki kere gelmiş mesaj. Hakkını helal et.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)