Düşmanı kahretmek için uygulama

Bu konu nurbanucihan tarafından 9 sene önce açıldı, 4204 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
nurbanucihan
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 1
9 sene önce

Arkadaşlar bir çoğunuz İnternet üzerinde bu uygulamanın versiyonlarına rastlamış olabilir. Ben bizzat denediğimden ihtiyaç duyan arkadaşlar için deneyimimi paylaşmak istedim.

3 yıllık evliliğimin en güzel günlerinde beni ve eşimi perişan eden, bizi defalarca ayrılma noktasına getiren ve bizi ayırıp oğlunu kendine bağlamak için her türlü büyüyü ve uygulamayı bize yapan, kendi kendine yaptığı yanlış uygulamalar ile oğlunda bağ düğümü problemi yaratan kayın validem için okudum.Ancak şunu söylemek isterim. Bu 3 yıl boyunca her namazımda Allah’ıma onu ıslah etmesi için dua ettim.. kimi zaman düzeldi, kimi zaman beter oldu.

epey araştırdım.. çok canıma yettiği bir gece bunu uygulamaya karar verdim. elbette bir uygulama günü ve etkisini arttıran bir saati varmış. ancak ben bu ayrıntıyı gözetecek durumda değildim.

Gusül abdestimi tazeleyip, namaz abdestimi alıp 4 rekat Hacet namazı kıldım yatsı namazından sonra.

sırası ile;

3 adet ismi azam – (okuyacağım duaların etkisini arttırmak adına)
3 adet hacet ve dilek duası
100 defa Estağfirullah el aziym ve etübü ileyh
100 defa Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed
100 defa La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim.
11 ihlas suresi
7 fatiha suresi
7 felak suresi
7 nas suresi
7 ayetel kürsi okuyarak kendimi koruma altına aldım

Sonrasında niyet ettim ” Allah’ım sana sığındım. Sen elimin yakarışını dilimin duasını kabul eyle yarabbim. Sen yar ve yardımcım ol yarabbim. Sen bana, yuvama, eşime, mutluluğuma ve huzuruma zulüm eden………………….. , ………………….. kişisini YA KAHHAR ismin ile kahreyle yarabbim. Bize karşı elini, gözünü, dilini bağla. onu yuvamızdan uzaklaştır yarabbim diyerek niyet ettim.

Sonra sırası ile

306 kez YA KAHHAR tesbihi çektim ve niyetimi tekrarladım.

101 kez FE SABBE ALEYHİM RABBUKE SEVTA AZAB

3 kez VE ASMİM VE EBKİM SÜMME A’Mİ ADÜVENNA VE AHRİSHÜM YA ZELCELALİ Bİ HAVSEMET

Niyetini tekrarla ve sırası ile aşağıdakileri okuyarak bitir.

3 ihlas + 1 fatiha + 100 salavat

Etkisini daha da arttırmak için

206 kez EL CABBAR
630 kez EL MÜNTEKİM esmalarını okuyabilirsiniz.

toplamda 7 gün tekrarlayarak, yatsı namazından sonra yapılan bu uygulamayı haklı olduğunuza inanıyorsanız, Allah’a sığınarak okuyunuz. Okurken niyetinize iyi kanalize olmanız gerekir. Uygulama iç sıkıntısı ve vesvese verdiğinden korunma dualarını okumanızda fayda var. Ben garip sesler, açıklanamayan olaylar yaşamadım okuduğum esnada. Ancak ciddi bir iç sıkıntısı, gerginlik ve korkma duygusuna kapıldım. Bu duaların etkisi ve gücü bakımından bunları hissetmemin doğal olacağını okumuştum ve okumaya devam ettim.

Allah hepimizin yar ve yarımcısı olsun.

ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
9 sene önce
her ne kadar Allah hepimizi düşmanın şerrinden saklasın ve o kişileri hidayete erdirsin diye dua etsekte, dayanma gücümüzün bittiği sabrımızın kalmadığı ve tüm çıkış kapılarımızın kapandığı anda ister istemez bu şekilde kahır duaları okumaya mecbur kalıyoruz..
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
9 sene önce
ellerinize saglik,cok emek vermissiniz okumak icin ,umarim Ya Kahhar okurken onune Ya Allah koymayi unutmamissiniz,yoksa daha cok sikinti cekersiniz,birde yazmadan duramayacagim elinizde kayinvalidenizin kesin buyu yaptirdigina dair kanitlariniz varmi?biliyorsunuzki buyuculer para almak icin su yapmis bu yapmis derler ama dogruyu demezler,dedikleri an onlara bu bilgiyi veren cin olur
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
9 sene önce
Nasıl olsa sorulacak,kimse sormadan yazayım FECR-13. ayet-i kerimesi Fe sabbe aleyhim rabbuke sevta Bu yüzden Rabbin, üzerlerine azap kamçısını yağdırıverdi. CELCELUTİYE DUASI'ndan alınmış bir beyittir Ve asmim ve ebkim sümme a’mâ adüvünâ Vâharesi yâ zelcelâli bihavsemet anlamı: Bana nurlardan parlak bir feyiz akit; üzerime gelsin, Nûr isminle kalbimin ölülügünü dirilt!"
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)