Erkekler Kime Kadınım Derler

Bu konu KRiSTaL tarafından 10 sene önce açıldı, 1347 kere okundu ve 14 Cevap verildi.
KRiSTaL
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 9
Yanıt Sayısı: 9
10 sene önce

Erkekler Kime Kadınım DerlerBir erkeğin hayatına kim bilir kaç kadın girer ve çıkar? Hangisine sevgilim, hangisine kadınım diye hitap eder acaba? İkisinin arasında ne fark var diyeceksiniz. Çok fark var. Şimdi ben kadın gözüyle erkekleri yazmak istiyorum. Ya da olmasını istediğim gibi yazıyorum. Yanlış isem lütfen beni mailleriniz ve yorumlarınız ile uyarınız.Bir erkeğin hayatına giren kadınların hepsi sevgilidir. Ama bir tanesi vardır ki ona sadece “KADINIM” diye hitap eder. Sevgilim dediği, günlerini gün ettiği, hoş vakit geçirdiği, bazen boşluğunu dolduran, bazen hüzününü dağıtan, bazen onu eğlendiren, bazen onu dertlerinden uzaklaştıran ya da boş zamanlarını doldurandır. Hatta onunla evlenebilir bile. Çocukları bile olur. O artık çocuklarının annesidir. Bir insan olarak onu sever. Ona zarar gelmesini istemez. Bir zaman sevgilim dediği şimdi resmi olarak karısıdır.Bir erkek “kadınım” diye hitap ettiği zaman ona yüklediği anlam bambaşkadır. Onun içinde şevkat, sevgi, aşk, sahiplenme, kıskançlık, onunla gurur duyma, koruma hissi ve kimseyle paylaşamama vardır. Artık dünyaya neden geldiğini biliyordur.Hayatının anlamı vardır artık. Aradığı sadece o’dur. Onu bulmak ve onunla yaşamak için doğmuştur. Onun olmadığı bir yaşam düşünemez. Çok emindir, tanrı onu sadece kendi için yaratmıştır. Dünyada bir tek o ve kendisi vardır. Onun için canını verebilir. Bu aşktan da öte bir şeydir. Bu bir tutkudur. Bu mantığın bittiği yerde başlayan bir duygudur. Bu kadınım dediği kişinin resmi nikahlı karısı olması şart değildir. Ama zaman zaman karım diye bile hitap eder.

Prensess
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 22
Yanıt Sayısı: 864
10 sene önce
Selamun aleykum bence sonuncusuna derler ☺
Aaro'sdamned
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 62
Yanıt Sayısı: 951
10 sene önce
Kadınım ve Herşeyim diyebilmeli,hissedip, düşünüp hissettirip düşündürmeli.. Benim için erkeğim, sevgilim, dostum, arkadaşım, öğretmenim olmalı.. Hatta gerektiğinde Bi ağabey, bir baba gibi olmalı rehberim olmalı oğreticim olmalı, sırdaşım kısacası herşey ama herşeyim olmalı.. Tabi ki bende onun herşeyi olmalıyım... Güzel bir konu emeğine sağlık...
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
kadınım diyemiyeceği bir kadınla evlenilmez zaten....
Kayra06
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 11
10 sene önce
Bana kadınım diyen adam terkedip gitti ... En ağır hakaretlerle , küfürlerle ... Seni kullandım ve sıkıldım artık , soğudum diyerek ... Demem o ki kadınım da dese sevgilim de dese başka bişey de dese güvenmeyin kolay kolay... Allah'a emanet olun.
seviyorum
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 602
10 sene önce
Erkekler kusura bakmasin ama bukadar nufuslu dunyada turkiye demiyorum inanin boyle dusuncelere sahip cok az erkek vardir deyim yerinde ise birazcik.zeinarda abla oyle evlenen xok insan vardir cidden guvenmek cok zor.ama guzel biir paylasim kristal
ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
10 sene önce
erkekler için güzel bir söz söylenmiş: hiç gitmeyecekmiş gibi severler..hiç sevmemiş gibi giderler...
NİLÜFER
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 16
Yanıt Sayısı: 702
10 sene önce
Eşitlik gerek. Kadınım diyen erkekle aynı eksende olunca ermiyor insan. Bende hissetmeliyim, benim diyebilmeliyim. Bi kere insan olarak birbirimize candaşım diyebilmeliyiz o kişiyle. Erkek kadın gibi değil de cinsiyetsiz olabilmeliyiz. Nerede o sevgi? Hiçbir yerde... Çok az yerde... Adamın dediğine takılmam ben. Korumayı ve sahip çıkmayı soyadını taşıyorum diye ahlak felsefesine sokmadığı, öyle herşeye hötlemediği ve beni kadın olduğum için değil kalbi atan bir varlık olduğum için sardığı gün severim o adamı. O adam benimle iki kaşık pilav pişiremiyor, eve gelince çayı ayağına bekliyorsa o adama bi hötlerim ben. Sevgi emektir, aile emektir ama sırf benim emeğim değildir. Emeği kestiği yerde bende onun fişini çekerim. Diyeceksiniz ki bekara karı boşamak kolay... Zaten bunu evlenmeden önce test etmeli. Bazılarımız var birazcık koruyor kolluyor diye adamı kutsuyoruz.
Kayıtlı Değil
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1156
Yanıt Sayısı: 4566
10 sene önce
Erkek kendisine erkegin, aslanim, kocum benim diyen kadina kadinim der.:devil[1]: Erkek kendisini yucelten, bildirmeden kontrol eden,karnini ve cebini doyuran kadina kadinim der.:lazy[1]: Erkek, bu devirde gercekten erkek diyecek erkek kalmamis onun icin kadina nederse desin farketmez sanirim...:crybr1: kristal senin yazdigin cok guzel ama bunlar benim buyuk babamin zamnindaki erkeklere uygun gorunuyor??????
Aaro'sdamned
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 62
Yanıt Sayısı: 951
10 sene önce
Zamanı geldiğince ben o adamı bulacağım, tıpkı hayallerime isteklerime uygun olup hatta daha iyisini bulacağım inanıyorum.. Sizde böyle duşunun bence :))
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
Kadınım diyebilecek erkeklerin Nazım Hikmetle soyu tükendi..... Hoş geldin kadınım benim hoş geldin yorulmuşsundur; nasıl etsemde yıkasam ayacıklarını ne gül suyum ne gümüş leğenim var, susamışsındır; buzlu şerbetim yok ki ikram edeyim acıkmışsındır; beyaz ketenli örtülü sofralar kuramam memleket gibi yoksuldur odam. Hoş geldin kadınım benim hoş geldin ayağını basdın odama kırk yıllık beton, çayır çimen şimdi güldün, güller açıldı penceremin demirlerinde ağladın, avuçlarıma döküldü inciler gönlüm gibi zengin hürriyet gibi aydınlık oldu odam... Hoş geldin kadınım benim hoş geldin.
seviyorum
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 602
10 sene önce
Eskide kaldi huraninin dedigi gibi adam gibi adamlar bir adamda nazim hikmet boyle seven bir adam iyki paylastin siiri abla insallah nasip olsun boylesi seven kalpli adam bizede:))))))
Aaro'sdamned
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 62
Yanıt Sayısı: 951
10 sene önce
Demeyin öyle demeyin vardır bir yerlerde mutlaka imkansız değildir hiç bir şey:biggrin[1]:
uurysn
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 20
Yanıt Sayısı: 167
10 sene önce
Onu büyütene en çok benzeyeni bulduğu anda der,çoğu bunun böyle olduğunu itiraf etmez ama gerçek bu :)
Dadas97
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 69
10 sene önce
Hoş geldin kadınım benim hoş geldin yorulmuşsundur; diyen erkeleride cennetin kapisi olan anneler yetistirmiyormu evet bir yerlerde eksik olan bir seyler var.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)