Nar Çekirdeği Yağı ile güzellik. kendi tecrübem..!

Bu konu ezgilim tarafından 8 sene önce açıldı, 775 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
8 sene önce

yakın çevremden bir-iki kişi, cildimdeki değişimin nedenini sorunca yapmış olduğum uygulamanın işe yaradığına sevindim. tabiki ben de fark etmeye başlamıştım ama övgü gelince başka oldu ve paylaşmak istedim..
cilt için kullandığım kremler maximum fiyatlarda olduğu için almak istememeye başladım. içimden bir ses farklı bir çözüm olduğunu fısıldıyordu..


yüz ve göz altı kremleri yerine baharatçılarda bulabileceğimiz “Nar Çekirdeği Yağı” kullanmaya başladım. gece yatarken yüzüme masaj yaparak, göz altına da çok ince tabaka olacak şekilde sürüyorum..makyaj yapan bayanlar, yapmadan yarım saat kadar önce, makyaj altı olarak da sürebilir..makyaj malzemelerinin zararlı etkileri aza indirgenmiş olur..ve yüzümü yıkarken sadece lavanta sabun kullanıyorum. yüz yıkarken soğuk su olması önemlidir kan dolaşımını hızlandırır ve gözenekleri sıkılaştırır..


nar çekirdeği yağı içerdiği antioksidan sayesinde hücre yenileme ve kırışık azaltma özelliği taşımaktadır..yine içerdiği ponifenol ve potasyum sayesinde tansiyon dengeleme ve damar rahatsızlıklarını tedavi etmede önemli rolü vardır..ülkemiz nar açısından zengin olduğundan bizlerde şanslı olduğumuzu unutmayalım.

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
8 sene önce
Saf bitki yağlarının sayılamıyacak kadar çok faydaları olduğu artık ispat edilmiş durumda..... Ancak kimin neye allerjisi olduğu bilinmiyorsa mutlaka allerji testi yaptırılmalı.. Günümüzde pek çok devlet hastanesinin de dermotoloji kliniklerinde yama testi yapılarak nelerin allerjiye sebep olduğu tesbit edilmektedir....
ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
8 sene önce
evet Zeinarda çok haklısın..yudumlanarak tüketmek vücutta allerjik reaksiyon yaratabilir.
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
8 sene önce
ellerine saglik Sayin Supermodum:whistling[1]:ben hicbirsey kullanmiyorum,yuzlerini gerdirenleri gordukce ihtiyarlamak ne demektir unuttum,herkes cremlerle bebek cilde sahip olmuslar,kullanmadiklarina burusuk bir cild ve aci son huzun,sadece kendini kandirmak bence bu 70 yasindaki kadini 15 lik kiz gibi yuzu gergin boynu burusuk gorunce uzuldum haline,bence insan korkmamali ihtiyarliktan birakmali hayatin verdigi izleri yuzunde silmemeli,insan once kendiyle barisik olmali gerceklerle yuzlesmeli cirkin yada guzel olsun ben buyum demeli,begenen boyle begensin begenmeyene yol orda:biggrin[1]:sadece boyle mutlu olur hayatta,nar gercekten genclik iksiri gibi her turlu hastaliga iyi geliyor,ama tatli olani degil eski olani yararlisi bir cesait limon gorevi yapiyor
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)