+30 Yaş Kadını

Bu konu Princess tarafından 13 sene önce açıldı, 687 kere okundu ve 8 Cevap verildi.
Princess
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 150
13 sene önce

Otuz yaşını geçmiş bir kadın asla sizi gecenin bir yarısı uyandırıp “ne düşünüyo…rsun?” diye sormaz…Umurunda degildir çünkü ne düşündüğünüz.Otuzunu aşmış bir kadın TV deki maçı seyretmek istemiyorsa, söylene söylene TV ‘nin karşısında yanınızda oturmaz.Yapmak istediği bir şeyi yapar. Ve bu genellikle daha enteresan bir şeydir.Otuz yaşını aşmış bir kadın kendini yeterince iyi tanır ve kendinden emindir…Kim olduğunu, ne olduğunu, ne istediğini, ve kimden istediğini bilir.Otuzunu asmış cok az kadın onun hakkında ya da yaptıkları hakkinda ne düşündüğünüzü önemser.Otuz yaş üstü kadın coğunlukla büyük aşklara, ömür boyu sürecek bağlılıklara doymustur.Hayatında en son ihtiyacı olduğu şey bir başka mız mız, devamlı söylenen, ne yapacağına karışan, yapışkan bir aşıktır.Otuzunu aşmış kadın, ağırbaşlıdır.Bir operanın ortasında ya da pahalı bir restoranda sizinle çığlık çığlığakavga etmesi cok nadirdir…Ha tabi hakettiyseniz, size vururken de hic tereddüt etmez, sonuçlarına katlanmayı da planlayarak…Otuzunu asmış kadın övgüler yağdırmakta cok bonkördür, çoğu hak edilmemis bile olsa…cünkü takdir edilmemenin ne olduğunu iyi bilir.Otuzunu asmış kadın sizi bayan arkadaşlarıyla rahatlıkla tanıştıracak kadar kendine güvenir…Daha genç bir kadın, en iyi arkadaşını bile görmezlikten gelebilir, yanındaki adama güvenmediği için.Otuz yaşın üstündeki kadın sizin onun arkadaşına ilgi duymanızı hiç sallamaz….. arkadaşının onun aldatmayacağını bilir.Kadınlar yasları ilerledikce medyumlaşırlar. Ona günah çıkarmanıza Hiç gerek yoktur… Onlar her haltınızı bilirler.Otuz yaşını aşmış bir kadın Kıpkırmızı bir ruj sürdüğünde bu ona cok yakışır. Ama daha genç kadınlarda böyle değildir. Çiğ durur…Otuz üstü kadınlar açıksözlü, doğrucu ve dürüsttürler… Onun icin ne anlam taşıdığınızı merak etmenize gerek yoktur…Ne kadar geri zekalı olduğunuzu bir çırpıda açık açık söyleyiverir…Eğer bir geri zekalı gibi davrandıysanız. alıntı.

SOLAK
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 388
Yanıt Sayısı: 2290
13 sene önce
Kadınlar yasları ilerledikce medyumlaşırlar. Ona günah çıkarmanıza Hiç gerek yoktur... Onlar her haltınızı bilirler kimseler almaz artık 30 yaş kadınını o halde baksanıza :biggrin[1]:
Princess
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 150
13 sene önce
Almıyorlar gercekten. Hep erkeklerden 1 adım onde oluyoruz. Ne yapacaklarını onlardan once bılmek kotu :)))
rosa
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 41
Yanıt Sayısı: 793
12 sene önce
bir anda kendimi otuz yas üzerinde olmamdan mutluluk duydum...29 dan 30 atlayis cok kötü oluyor.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
12 sene önce
Öncelikle her erkeği doğurup büyüten ve yetiştiren bir kadındır, Veeee erkeklerin her yaşta ana kuzuları olduğunu bilen 30 un üstündeki kadının tek bir mesajı vardır <>
bestem
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 49
Yanıt Sayısı: 557
12 sene önce
mükemmel açıklama eline sağlık
mutlu
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 6
Yanıt Sayısı: 386
12 sene önce
< işte budur zeyno abla son noktayı koymuş bencede
kiki
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 9
Yanıt Sayısı: 335
12 sene önce
30umu aşsam da kurtulsam o zaman
mutlu
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 6
Yanıt Sayısı: 386
12 sene önce
30 a 2 ay kaldı malesef:(
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)