acı cehre tohumu sindirim sorununa bire bir.

Bu konu dombra tarafından 9 sene önce açıldı, 785 kere okundu ve 7 Cevap verildi.
dombra
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 14
Yanıt Sayısı: 931
9 sene önce

Acı CEHRE Nedir? Acı cehre bitkisi ve faydaları
Acı Cehre kullanılmaya başlandığı ilk günden itibaren yaklaşık 3-4 kilo zayıflama sağlayarak en az 2 beden fark ettirmektedir. Bu bitki ile bir aylık kullanım sonucunda ortalama 8-10 kilo vererek zayıflamış olacaksınız. Acı Cehre alternatif tıpta dünyaca ünlü uzmanların yeni keşfi olarak zayıflamada en özel mucize bitki konumuna gelmiştir. Zayıflamanın yanı sıra kabızlık sorununa da kesin tedavi yöntemi olarak kullanılmaktadır. Bağırsakları düzenleyici, temizleyici , hücreleri yenileyici ve cildi sıkılaştırıcı özelliği ile de zayıflama esnasındaki cilt sarkmalarını önler. Bir kutu Acı Cehre 75 adet bitki tohumu içerir.
Acı Cehre şu ana kadar bilinen en etkili ve hızlı kilo verme takviyesidir. Acı cehre var olan tüm zayıflama ürünlerinden farklı olarak %100 bitki tohumu halinde satılmaktadır. Ürünün bilinen hiçbir yan etkisi bulunmamaktadır. Kullanımdan hemen sonra (2-3 saat içerisinde) etkisini göstermeye başlayacaktır ve 24 saat içerisinde 3-4 kilo zayıflama sağlamaktadır.
Kilo vermeye yardımcı olmasının yanı sıra kolesterolü tamamıyla dengeleyip idrar söktürücü özelliğiyle de prostat ve böbrek rahatsızlıklarına iyi gelmektedir. Gaz giderici etkisiyle de karın bölgesindeki şişkinliği ve hazımsızlığı tamamıyla gidermektedir.
Acı Cehre zayıflama bitkisinin en önemli özelliğinden birisi de tamamen bitki kökenli olup içerisinde hiçbir kimyasal madde bulunmadığından vermiş olduğunuz kiloları ürünün kullanımını bıraktıktan sonra kesinlikle geri almıyor olmanızdır. Bu sayede tamamen Bitkisel ve Doğal şekilde sağlıklı zayıflama sağlamış olursunuz.

Alıntıdır…

dombra
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 14
Yanıt Sayısı: 931
9 sene önce
Uç gündür kullanıyorum.kilo sorunum yok yalniz sindirim ile proplemlerim ve Mide ekşimesi sorunum yok oldu .Karin ve bağırsak bölgesinde hissedilir bir rahatlama yaşadım. Küçük siyahımsı bir tohumdur İlk gün inanılmaz karin ağrısı ve şişkinlik yapıyor Sakin olun geçiyor çünkü sık sık WC te gidiyor gazi atiyorsunuz. Ben kullandım ve etrafımda kullanan kişiler de çok faydasını gördüklerini belirttiler.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
9 sene önce
En masum bitki bile doktora danışılmadan kullanılmaz..... Kullandığınız bitkinin içindeki mineral vs bilmediğiniz bir madde sağlığınız için tehlikeli olur.... Bitki de olsa bir kullanım dozu vardır...kulaktan dolma bilgilerle bitki çayı ya da bitkisel preparatlar kullanılmaz...
dombra
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 14
Yanıt Sayısı: 931
9 sene önce
Diyetisyen e sordum ama Elbette bu konularda daha dikkatli olunmalı Sağlık bu sonuçta ihmale gelmez Ama çok rahatlattı Herkeste ayni etkiyi göstermeyebilir.
dev
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 6
Yanıt Sayısı: 86
9 sene önce
bunu yulafsız vermiyorlarmış bildiğim yoksa cırcır yapıyormuş galiba yulaf biraz firenliyor.
dombra
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 14
Yanıt Sayısı: 931
9 sene önce
İlk gun ishal yapıyor Diğer günler değil Kekikle icilebiliyor cay gibi Araştırıyoruz şuan kullananlarla konuştum Simdi sıra bilimsel doküman bulmaya çalışıyor um Gerekirse bir kaç diyetisyene daha soracagim Sağlık bu sonuçta....
dombra
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 14
Yanıt Sayısı: 931
9 sene önce
Bir şey daha öğrendim .... Bu tohum iyi kilo verdiriyormus yalnız bir sorun var Cigerlerde ki hali hazırda bulunan sıvının da atılmasına sebebiyet veriyor. Cigerlerde su eksikliği oluşturabiliyor muş. Bu alanda uzman bir hekime danışılmadan kullanılmamalı bu gibi durum lar için tehlike arzade biliyor..
asim
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 60
9 sene önce
Selm benım kolmla problem I'm var bır türlü ola kıloveremıyorum versemde yone alıyorum bu bıtkıyı nede bulabılırım benyurtdısında kalıyorum Bana yardımcı olurmuzunuz Sımddıden çok tek ederım
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)