Daha Uzun Süre Tok Tutan 8 Yiyecek..

Bu konu ezgilim tarafından 8 sene önce açıldı, 854 kere okundu ve 1 Cevap verildi.
ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
8 sene önce

Daha uzun süre tok tutan mucize yiyeceklerle aç kalmadan kilo verebilir, istediğiniz kıyafetleri rahatça giyebilirsiniz. Bu yiyecekler;


Yumurta: Son zamanlarda yumurta hakkında pek çok araştırma yapıldı. Yumurta protein ve yağın mükemmel bir kombinasyonu ve bu yüzden kahvaltının vazgeçilmez bir kaynağı olarak görülüyor.

Avokado: Lif açısından zengin, doymamış yağ oranı yüksek, sizi uzun süre tok tutacak besinler arasında yer alır.

Bakliyat: Fasulye, mercimek, nohut, hatta bir porsiyon fıstık, iyi karbonhidratlar arasında yer alır ve içeriğinde sağlıklı yağlar vardır.

Kırmızıbiber: Bu güçlü baharatın iştah bastırıcı olduğu biliniyor. Yapılan araştırmalar, yemeklerin içine bir kaşık kırmızıbiber koyulduğunda, bireylerin 60 kalori daha az yediğini ortaya koyuyor.

Su: Su içmek için onlarca sebebiniz var. Ancak konu açlık olunca, yapılan araştırmalar, su içmenin, hem uzun süre tokluk hissi yarattığını, hem 75-90 kalori arasında daha az yemek yediğimizi ortaya koyuyor.

Yoğurt: Yemeklerde düzenli olarak yoğurt kullanımı, sizi uzun süre tok tutacaktır. Ayrıca diyet yapanlar için ideal bir besindir.

Çorba: Hemen uzun süre tok kalmanıza yardımcı olur, hem açlığınızı bastırarak, daha az yemenizi sağlar. Çorba sağlıklıdır.

Badem: Öğle ve akşam yemeği arasında 10 badem tüketin. Bu hem size enerji verecektir, hem de açlığınızı keserek uzun süre tok kalmanızı sağlar.





alıntı

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
8 sene önce
Avokado: Lif açısından zengin, doymamış yağ oranı yüksek, sizi uzun süre tok tutacak besinler arasında yer alır. tam tersine benim iştahım açıyor,tabii sadece avakado iştahımı,hangi çeşidi olursa olsun yemeye doyamam,çok severim...:thumbsup[1]:
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)