bayanların güzellik sırları

Bu konu özlem35. tarafından 12 sene önce açıldı, 673 kere okundu ve 1 Cevap verildi.
özlem35.
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 234
Yanıt Sayısı: 445
12 sene önce

Dünyadaki tüm kadınlar her zaman güzel görünmek ister. Saçları, makyajları, giyimi ve kuşamı ile baştan sona güzel görünmek ister kadınların doğasında vardır. Bu dünyanın her yerinde de böyledir. Sizlere dünyanın çeşitli ülkelerinde yaşayan kadınların güzellik sırlarını veriyoruz. Dünya kadınları güzel olmak için neler yapıyorlar buyrun görelim hanımlar.

Güzellik göreceli bir kavramdır. Her kadının kendine göre güzellik anlayışı vardır. Kimi modaya uyum sağlamak ister, kimide kendine yakışanı giyer. Ama her kadın mutlaka her zaman güzel olmak ister. Sizlere dünyanın çeşitli ülkelerinde yaşayan kadınların güzelleşmek için neler yaptıklarını sunuyoruz. Her milletten, her ülkeden ve her ırktan güzel olmak için çabalayan kadınların güzellik sırları sizlerle.

Hindistan Kadını
Hintlilerin özellikle saçları tam bir efsanedir. Up uzun ve ipeksi saçlar hint kadınına özeldir. Saçlarının güzelliklerini hindistan cevizi yağına borçludurlar.

Ilık Hindistan cevizi yağını saç derisine masaj yaparak uygularlar ve gece onunla yatarlar. Sabah ise yıkarlar. Bu işlem genellikle haftada bir kez yapılır. Hindistan cevizi yağı cildi besler ve nemlendirir, saçlar bir süre sonra daha parlak ve canlı olur.

Fransa Kadını
Fransızlar güzel ciltleri ile dikkat çeker. Onlar için cilt güzelliği kiraz ve nar maskesinden geçer.

Kiraz ve nar tanelerini blender’dan geçirin, elde ettiğiniz karşımı yüzünüze uygulayın. Bu tür bir maskeyi haftada bir, 5-6 dakika uygulayabilirsiniz.

İtalya Kadını
Parlak saçlara sahip olan İtalya kadınlarının sırrı ise yoğurttur.

Katkısız bir miktar yoğurda bir kaşık zeytinyağı ekleyin ve bu karışımı saçlarınıza yedirin. 5 dakika sonra durulayın. Sonuç; canlı ve parlak saçlar!

İspanya Kadını
Parlak saçlara sahip olmak içn kızılcık suyundan faydalanırlar.

Bir buçuk bardak kızılcık suyu ve aynı miktarda suyu karıştırın. Bu karışım ile saçlarınızı yıkayın. Ancak bu bakım sadece esmerler için uygun. Sarışınlar, kızılcık yerine limon suyu kullanabilirler.

İngiltere Kadını
Yulaf unu ile pürüzsün bir cilde sahiptirler.

İki kaşık krema ve dört kaşık yulaf ununu karıştırın. Karışımı biraz dinlendirdikten sonra cildinize maske olarak uygulayın. Sonuç; krem sürmeden dahi parlak bir cilt!

SUMASALI
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 159
Yanıt Sayısı: 452
11 sene önce
elıne saglık özlemım tesekkürler....
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23561 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye eleanore3659
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)