Benim icin cok Önemli Lft bana Yardim etdiniz

Bu konu Erginhan.94 tarafından 9 sene önce açıldı, 554 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
Erginhan.94
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 10
Yanıt Sayısı: 27
9 sene önce

Benim icin COk önemli lft yardimetdiniz Cok Önemli bi dilegim var ama Olmuyor bi türlü sonuc alamiyorum calisiyorum casliyiorum ama olmuyo bu sinvav benim icin cok önemli lft dualariniz bekliyorum Sevgi ve saygilarmla E.han94

elci
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 17
Yanıt Sayısı: 427
9 sene önce
su hataya asla düsmıyesınız hep bu dünya ıcın dua etmek gerekmemektedır ahıretı unutmayınız yapmıs oldugunuz bu dualar yarın ahırette sızı cehenem atesınden kurtarırsa ıyıkı o dılegım olmamıs bıle dersenız sasmayınız.
ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
9 sene önce
selam Erginhan.94.. Hayırlısı olacaksa senin için, sınavında başarılı olmanı diliyorum. Müsadenle burada öğrendiğim bir kaç değerli cümleyi senin de bilmeni istiyorum. Kulun, istediği şeylerin ona faydası veya zararı olacağını ancak Allah bilir.O ne kadar içten duygularla istese de rabbimiz sonsuz hikmeti ve rahmetiyle belki istediğini vermez. Allah-ü Teala, kulun bütün dualarına icabet eder. Her duaya cevap verilir ama her dua kulun istediği tarzda kabul edilmez..Çünkü ya kabulün şartları yerine gelmemiş ,ya gerekli niyazlar hakkıyla yapılmamış ,ya kabul için kulun hali ve itaat lisanı tesirli olmamış, ya duanın kabul vakti gelmemiş ya, kabul edilmiş ama geciktirilmiş, yada kabul edilmiş ama cennette neticeleri daha iyi olarak verilmek üzere sonra ki zamana bırakılmıştır.. Duanın neticeleri birebir vücuda gelmediği zaman sabır etmek gerekir.Dua sadece maddi ve menfaatli şeyleri istemek için değildir.En önemlisi Allahtan sabır istemelidir. Çünkü insanoğluna imtihan için kapı açılmış, musibet üzere sabır ve imtihana tabi tutulmuştur.
yildiz54
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 70
9 sene önce
hakkinda hayirlisi olsun.eger olmuyorsa senin icin hayirli degilmis..aldirma.unut sende.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)