Şifalı Taşlardan Tesbihler Hk.

Bu konu Cobb tarafından 9 sene önce açıldı, 939 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
Cobb
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 39
Yanıt Sayısı: 69
9 sene önce

İyi günler.Şifalı taş almayı düşünüyorum.Ben de taşı tesbih olarak satın almayı düşünüyorum.Yani tesbih şeklinde taş alacağım.Ama şifalı taş tesbihi nasıl kullanacağımı bilmiyorum.Acaba tesbihi elimde sıkıca tutup enerjiyi bedenime verdiğini mi imgeleyerek çalışacağım yoksa şifalı taş tesbihi çektikçe taşa değen parmağımdan mı enerji yayılacak bedenime?Neticede taş tene değerse yararlı olur deniliyor,ona istinaden.Yardım ederseniz sevinirim.Tesbihi avuç içimde sıkıca tutup avucumdan enerji yayıldığını mı imgeleyeceğim yoksa islami usullere göre tesbihi çekip çektikçe taşı çeken parmağımdan enerji girişi mi olacak?Hangi şekilde olacağını söyleyebilirseniz mutlu olurum.Ya da başka bilmediğim bir çalışma yöntemi mevcutsa anlatabilirseniz sevinirim.İyi günler,iyi çalışmalar.

NİLÜFER
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 16
Yanıt Sayısı: 702
9 sene önce
İlk yazdığınız yöntem daha evrensel bir yöntem. Aslında en makul olanı gün boyu tene değmesidir, enerjinizle bütünleşmesi açısından... Fakat zikir halinde iken o tesbihi kullanırsanız elbette daha farklı bir enerji yakalarsınız, makuldür. Taş seçimi yaptınız mı? Nasıl bir enerji istediğiniz de çok mühim.
biricik
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 14
Yanıt Sayısı: 526
9 sene önce
Nilüferciğim, sen bu konuyla ilgilisin sanırım... Tevafuk bu gün bende birine doğal taş bir tespih almak istedim biraz araştırdım ama çok karar verenilecek aşamaya gelemedim... Kanser tedavisi gören birine nasıl bir taş seçilmeli? Beni de yönlendirirsen sevinirim..,
Cobb
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 39
Yanıt Sayısı: 69
9 sene önce
Taşlarla nasıl çalışma yapılıyor?Araştırdım,hiçbir yerde yazmıyor.Bilen biri söylerse sevinirim.Herhalde kuru kuruya tene değmesi yeterli olmuyordur,mutlaka meditatif bir çalışma yapılıyordur.Bana bu çalışmanın nasıl olduğunu tarif eden olursa sevinirim.Teşekkürler.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)