bilgilendirirmisiniz???

Bu konu linaaa tarafından 7 sene önce açıldı, 388 kere okundu ve 1 Cevap verildi.
linaaa
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 19
7 sene önce

Arkadaşlar ben herqun zikir qibi 100 estaqfrullh,33 elhamdulillah,33 subhanallah,33 Allahu Ekber,41 ayetel kursi,41 salâtı Tefriciye,100 kewser,100 Hz.yunusun duası 100 ya kadir ya Allah ya rahman ya Allah ya rahim ya Allah ya kerim ya Allah,100 la hawale wela kuvvete illa billahi aliyil azim.3003 tanede ya wedud okuyorum.tabiki önce Allah’ın rızası için Allah’ın sewqisi içimde çok olsn önce onun icin okuyorum.Herkesin bu duası dilekçesi arzusu olduğu gibi benimde war we bunları wesile ediyorum.arkadaslar bunda yanlış birşey warmi bazen diyorum ki acaba dileğim icinmi okuyorum.sonra diyorumki bir hedefe gitmek için birşeyler yapmak lazım.onun için olsa bile beni Allah’a yakınlaştırıyor ve yaptıkça hep bana daha az geliyor hep biraz daha yapmak istiyorum bunda yanlış birşey warmi?



Ayrıca ‘Esselatü vesselamü aleyke ya seyyidi ya RESULALLAH .Huzbiyedi kallet hileti edrikni salawatini çok sewiyor ve bolca çekiyorum.bazilari bu salawat Allah’a şirk kosmaktir diyor doğruluk payı nedir arkadaşlar..

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
7 sene önce
Genelde bazı salavatlar dilekler için okunduğunda böyle bir tehlike var.... Bizler her dileğimizi ilahi dergaha bildirir ve ondan isteriz,peygamber efendimiz de allahın sevgili kulu ve resulüdür..... Adı geçtiğinde selam ve salavat tabii ki çekilir,bunu kuranda da bildiriyor ama salavatlarla doğrudan peygamber efendimizden istiyormuş yanılgısına düşmemek gerekir...... O nedenle de salavatları dualarınızın başında ve sonunda bolca okuyun ama dileklerinizi ilahi dergaha iletin..
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)