Biber ile Yapılan Aşk Büyüsü

Bu konu habibi tarafından 11 sene önce açıldı, 1245 kere okundu ve 6 Cevap verildi.
habibi
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 6
Yanıt Sayısı: 0
11 sene önce

Bir biber alınır. Bu biberin üzerine tam .. defa “Muselkitabü enzelnahü mübareketen ücüreha fil arzi fiha halidun” kerimeleri okunur. Sonrasında biber ateşe atılarak yakılması sağlanır. Yanarken filan oğlu veya filan kızı benim için bu biber gibi yansın aşkımdan tutuşsun denir. Sonrasında o kimse .. gün içerisinde matlubuna aşık şekilde gelecektir.

yakamoz3434
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 64
11 sene önce
guncellll......................
POYRAZ RÜZGARI
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 6
Yanıt Sayısı: 13
11 sene önce
Fakat Allah'ın izni olmadıkça bununla kimseye zarar verebilecek değillerdi. Kendi kendilerine zarar verecek ve bir fayda sağlamayacak bir şey öğreniyorlardı. Yemin olsun ki, onu her kim satın alırsa, onu alanın ahirette bir nasibi olmayacağını da çok iyi biliyorlardı. Hakkiyle bilselerdi, uğruna canlarını sattıkları şey ne çirkin bir şeydi.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce
[QUOTE=elenasara;85664]mmmmmmmmmmmmmmnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..............................kac kere???okunucak??[/QUOTE] bu tür mesajlarınıza devam ederseniz üyeliğiniz çok fazla devam etmez.....soru sormanın da bir adabı vardır..
sanem123
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 16
10 sene önce
kaç defa okunur............................
Yağmura Özlem
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 64
10 sene önce
arkadaşlar sizleri uyarıyorum ben bu çok tehlikeli uygulamayı yıllar önce yaptım neden nasıl oldu bilmiyorum ama varlık geldi yemin ederim. Sonra çok uzun süren bunalımlı dönem başladı zor kurtuldum sakın yapmayın. Zaten geriye dönüp baktığımda o kadar değersiz bir insan için bu eziyeti korkuyu çektiğime üzüldüm. Şimdi iyiki olmamış diyorum.
sev68
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 1
9 sene önce
[QUOTE=habibi;79142]Bir biber alınır. Bu biberin üzerine tam .. defa "Muselkitabü enzelnahü mübareketen ücüreha fil arzi fiha halidun" kerimeleri okunur. Sonrasında biber ateşe atılarak yakılması sağlanır. Yanarken filan oğlu veya filan kızı benim için bu biber gibi yansın aşkımdan tutuşsun denir. Sonrasında o kimse .. gün içerisinde matlubuna aşık şekilde gelecektir.[/QUOTE] Tam olarak nasil yapiyoruz arkadaslar
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)