lütfen yardim edin Allah rizasi icin

Bu konu basakkk tarafından 11 sene önce açıldı, 535 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
basakkk
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 14
11 sene önce

Öncelikle cok zor günler geciriyorum, ne yapsam ne etsem bilmiyorum..bu konularda yol gösterecek birilerini bulmak cok zor..Ben Allah inanci olan biriyim, Rabbim beni günah islemekten korusun.. benim derdim 4 ay önce bi gün icerisinde sözlümden ayrildim hic neden yokken. bi kadin bana dua okudu ve bizde büyü oldugunu söyledi. ben korkarim büyüden.. büyü bozdurmak günah mi diye arastirdim, fakat günah olmadigini, peygamber efendimizede zamaninda yapildigini bu nedenle Nas ve felak surelerinin indigini okudum. sitede yazan bi cok büyü bozma duasini ettim. surekli nas, felak sureleri okudum.. eski sözlüm halen adimi duyunca bile sinirleniyo, annesi bi taraftan ben bi taraftan üzüntü icindeyiz.. Allah rizasi icin bana yardim edecek biri var mi.. Lütfen yardim edin..

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce
Önce sakin olun,büyüler öyle dua okumayla bulunmaz,hemen büyü diye kendinizi şartlamayın.....önce forumdaki evinizi ve kendinizi negatif enerjilerden arındırma uygulamalarını inceleyin. Büyü aklınıza geliyor da nazar neden aklınıza geliyor,eğer duayla kadın rahatsoız olduysa bunun nazar olma ihtimali çok yüksek.... Yıldızı düşük insanlarda nazar en az büyü kadar etkilidir....Nazardan korunma ve arınma dualarını inceleyin mutlaka sonuca ulaşırsınız.... fırsat buldukça tevbe ve şükür namazları da kılın...... Felak nas ayetel kürsi okumayı sürdürün.....fırsatınız varsa 21 gün süreyle her gün 101 okuyun,zamanınınz yoksa 41 er tane tüm olumsuz enerjilerden arınma ve temizlenme niyetiyle okuyun.....
basakkk
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 14
11 sene önce
Allah razi olsun, üzerimde sürekli cevsen tasirim yolda giderken bile felak, nas surelerini okurum. aklima geldikce ayet el kürsi okurum..tevbe ve sükür namazi kilmaya basladim. benim dediginiz gibi yildizim cok düsük, ama sözlüm daha kötü durumda sorun ondan kaynaklaniyo. onun niyetinede okuyabilir miyim. onun niyetine ne yapabilirim. bu konudada yardim ederseniz sevinirim. Rabbim yar ve yardimciniz olsun..Amin.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce
Her ikiniz için niyetlenip dediklerimi öyle okuyabilirsin,anne adlarınızla birlikte niyetinizi söyleyin.....
basakkk
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 14
11 sene önce
101 dediginiz, felak 101, nas 101 , ayetel kürsi 101 seklinde mi? birde özel günlerde okumaya ara vermelimiyim, eger verirsem tekrar 21 gün kesintisiz baslamalimiyim ve özel bi zamani var mi? nasil tesekkür etsem az.Allah im sana ve sizlere dert göstermesin..
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)