Astral Beden ve Sırları

Bu konu R'ma-at tarafından 9 sene önce açıldı, 858 kere okundu ve 9 Cevap verildi.
R'ma-at
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 11
Yanıt Sayısı: 15
9 sene önce

Yaradan Tarafından ,
Şuur(ruh) -Öz ve Beden’den Var Edilmiş biz Varlıklar, potansiyel enerjisinin ancak %30 bir kısmıyla bu dünyada yaşarken, şuurunun da sadece %3’lük daraltılmış bir kısmını kullanırız…



Dolayısıyla sahip olduğumuz pek çok Ruhsal yetenekleri, bu Dünya yaşamında kullanamama durumuyla karşı karşıya kalırız… Bütün bunların sonucu olarak, kendimizi çoğunlukla sadece bedenden ibaret bir varlık olarak görme yanılgısı içine düşeriz. Oysa ki, “BEN” dediğimiz bilincin, Aslında Ruhunumuzun sonsuz imkanlarından ve yetilerinden sadece; çok küçük bir kısmı olduğunu bilmeyiz…!

Şuur’un toplandığı birden fazla merkez vardır ki bunlardan bir tanesi, çok eski devirlerden beri “Astral Beden” ya da “Esir Beden” olarak Bilinir.. Bu Durum, Aslında Fiziki Bedene belirli kurallarca hapis olmuş Ruhsal bedenin Tarifidir..

Diğer bir deyişle,Fiziki Bedenimizde Belirli sinir merkezlerine bağlı bulunan, bir çeşit seyyal enerjetik haldir..
Ana Enerjetik Merkezler İnsanda, Kasık, Göbek, Gögüs çatalı, Kalp, Boyun, Alın ve başın tepe kısmındadır.. Astral beden kontrolü en yaygın olarak, Göbek, Kalp ve Alın merkezinden sağlanır ki bunların herbiri belirli bir aşama ve zihin güçü ile harekete geçirilir.. !

Enerjitik Işınım (Aura)



Bu enerjetik (Enerjiden oluşan) beden, fiziki bedenle İlah’i nizamla oluşmuş irtibatından, Fiziki vucut parelelinde enerjisel ışınım yayar…
Işınımın renkleri, Genelde Mavimsi ve gri renkteki bir dumana benzer.. Bu ışınım hareketi; fiziki bedenin her yerinde, Mavi ve grimsi tonların farklı çeşiyleri ile kendini gösterir.
Biyomanyetik bu enerji alanına, Parapsikoloji’de “Aura” denir.. !

Daha basit Anlaşılması için,
Fiziki Bedeni bal peteklerine benzetecek olursak, söz konusu enerjetik astral bedenin bu petekleri dolduran akışkan Bal olduğunu söyleyebiliriz…
Belirli bir şekli olmayan bu Astral Enerji, Var’lığın düşünceleriyle istenilen bir görünüme sokulabilir.

Bilim Çevrelerinde Kabulü
1960’lı yılların sonlarına dünyanın birçok ülkesinde bu konuyla ilgili çalışmalar, doğru önemli sonuçların alınmasına yol açmıştır. Hatta Ruhsal bir enerjinin varlığını kabul etmeyen ve Materyalizmin kalesi olan eski Demirperde Ülkeleri’nde bile Astral Bedenin Varlığı kabul edilmiş ve farklı amaçlar için kullanılmıştır…
Örneğin; 1968 yılında Çekoslovak ve Bulgar bilim adamları, Dünya kamuoyuna ortak bir açıklama yaparak; bitkiler ve hayvanlar da dahil olmak üzere, tüm canlı varlıkların sadece atom ve moleküllerden meydana gelen fiziki bir bedenlerinin olmadığını, fiziki bedenin eşi olan bir enerji bedenin de mevcut olduğunu keşfettiklerini ilan etmişler ve bu bedene de “biyolojik plazma bedeni” adını vermişlerdir…

Şuur – Fiziki Beden = Benlik Bilinci

Herhangi bir organı kesilen hastalar çoğunlukla o organı yerinde hissettiklerini belirtirler. Rus bilim adamları, yaptıkları aura ile ilgili denemelerde, esası Kirlian Fotoğrafçılık Metodu’na dayanan bir metot ile önce sağlam bir yaprağın sonra da üçte biri kesilmiş olan bir yaprağın fotoğraflarım çekmişlerdir.
İlk fotoğrafta yaprak üzerinde yanıp sönen parlak canlı ışık huzmeleri ve yaprağın kenarlarında bir hat şeklindeki aydınlık alanın mevcûdiyeti, yine kendini göstermiştir. İkinci fotoğraftaki görüntü ise oldukça farklı olmuştur. Bu sefer yaprağın yüzeyi yine tam olarak görünmüş ancak kesilen parçanın olduğu yer diğer kısımlardan bir çizgi ile ayırt edilebilecek şekilde şeffaf kalmıştır.

Bu durum kolu veya bacağı kopan insan içinde geçerlidir.. Kesilen uzvun fiziki yokluğunun kesinliği Fiziki akıl açısından net iken, Enerjetik beden tarafından akıcı bütünlükte var olduğundan, Uzvun tam ve yerinde olduğu alğısı Şuur’da devam eder. Fiziki Zihnin olmadığına dair negatif düşünce sinyalleri Enerjetik bedende de zamanla uzuv yokluğunun alğılanmasına yol açar..

Diğer Açıdan; Zihinsel olarak, kopan uzuv Fiziki akıl olarak reddedilir yani kopmadığı düşüncesi telkin edilirse, Enerjetik bedene fozitif bu düşünce sinyali göderdiğinden, Kişi uzun süreler uzvun yerinde olduğunu fiziki aklı ilede algılar.. Taki Enerjetik beden, Enerjisel orantıda fiziki bir kabın o bölgede olmadığını alğılayana kadar..

Buradan Anlaşılacağı gibi, Acı, Üzüntü, Sevgi vs yani duygularımız Enerjetik bedenimizle, ona uyumlanmış Fiziki bedenimizin oluşturduğu Benlik bilincinin yansımalarıdır..


Astral bedenin Eneryetik Hali, devamlı bir hareket halinde olup akıcıdır. Kendisine has bir titreşim hızı ve frekansı vardır. Frekansı, duyu organlarımızla algılayabildiğimiz maddelerin frekanslarından çok yüksektir. Bu sebeplerden dolayı, Fiziki maddeler onun için bir engel teşkil edemezler.

Örneğin bir duvarın içinden kolaylıkla geçebilir. Astral bedenin akıcı olması ona bölünerek kendi eşitlerini meydana getirebilme özelliğini kazandırır. Böylelikle astral bedenin bölünmesi sağlanarak frekansı değiştirilebilir.

Son Olarak ;
Astral bedenin mevcut frekansının yükseltilebilmesi (Yönlendirilmesi), Düşüncelerinizin Pozitif olaması ve kalabilmesi orantısında, büyük bir paralellik taşır….

Yaradan’nın Sevgi ve Rahmet-i İle,
04.12.2014

zuhur
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 85
9 sene önce
astral seyahatte dünyevi olan maddeler geçerliliğini kaybeder .beden dünyevi olduğu gibi dünyaya ait olan her şey dünyevidir ruh ise bedene hapsolması nedeniyle astral seyahatte dünyevi olan hiç bir şey astralde engel olmaz
Prensess
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 22
Yanıt Sayısı: 864
9 sene önce
Psylasim guzel ve derin. aslinda bununla ilgili bir kac sey sormak isterdim.
R'ma-at
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 11
Yanıt Sayısı: 15
9 sene önce
Elbette Sorabilirsiniz.
ERBAUN
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 69
Yanıt Sayısı: 951
9 sene önce
iyi hoş güzel yazmışsınız da keşke biraz da olumsuz yönlerini anlatsaydınız mesela o bedene geri dönememek...
dombra
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 14
Yanıt Sayısı: 931
9 sene önce
Allah rahmet eylesin giremezse. Ben deniyirum daha pek yol katettigim Söylenemez.ama astral seyahat için ugrasinca sağ ayagimin baş parmağı sizliyor.ve sabah aşırı bir ayak baş parmak ağrısıyla uyaniyorum. Biraz ara verdim napiyim. Herkes birşey diyor.
dombra
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 14
Yanıt Sayısı: 931
8 sene önce
Himmm cicperi hemen başlıyorum.. Başka tekniklerde var..
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
8 sene önce
dombra... teknikten once bunun zamanini ogren,mesela asreal seyaheti yapmak icin ilkindi ile aksam ezani arasi yapilmaz,en tehlikeli saati bu saatlerde yapanlarda titreme uykudan sicrama ve sara hastaligi meydana gelir,o yuzden ilkindi ile aksam arasi uyumak iyi degildir,bu zamanda yapmada ne zaman yaparsan yap
Eni
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 264
8 sene önce
Arkadaslar bende soyle durum oluyor ruyamda hep ucuyorum.pesime kimse takiliyor ondan ucarak kurtuluyorum coxu zaman ruyada oldugumu biliyor kontrol ediyorum.bu ne oluyur?
Mia88
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 5
7 sene önce
Evet lucid, rüyada olduğunun farkına varıp rüyanı kontrol edebiliyorsun. Astral
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)