Münacat Duası ve Telekinezi

Bu konu Cobb tarafından 9 sene önce açıldı, 557 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
Cobb
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 39
Yanıt Sayısı: 69
9 sene önce

İyi akşamlar.Münacat Duası sürekli okunarak telekinezi elde edilebilir mi?Ne de olsa münacat,dilekleri iletmek anlamına geliyormuş.Ve dua da büyük bir enerjidir deniliyor.Hatta duanın temelinin telekineziye dayandığını söyleyenler var.Bunlara istinaden yanıtlarsanız sevinirim.İyi forumlar.

bedircan
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 7
Yanıt Sayısı: 983
9 sene önce
Forum içerisinde bir bölüm var. https://www.lahutiye.com/telekinezi-teknikleri/
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
9 sene önce
Munacaat nedir? Munacat tasavvufta yaraticiya Allaha yakarma anlaminda kullanilir.Bu itibarla yazilan manzum,nazim veya nesir yazilara verilen addir.Munacatin temel amaci Allahin kudreti karsisinda kendi varliginin ne kadar zayif oldugunu fark edip,isledigi gunahlara karsi bagislanma istemesi mantigina dayanir.Tevhidle cok benzessede birbirine karistirilmamasi gerekir. Munacatta Allahin kudretine boyun egme tevhidde ise Allahin yarattiklarina hayran olmak esastir.Ayni zamanda tevhid Allahin birligini kabul etmek ve buna kanaat getirmektir. Turk edebiyatinda munacaat Bati edebiyatlarinin etkisiyle biraz daha degisime ugramistir.Artik munacaatlar sadece Allaha yakarma -af dileme seklinde degil bunun yaninda yaraticidan istekte bulunmak ve bundan pisman olmak seklindede islenmeye baslamistir.
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
9 sene önce
goruldugu uzere bence istekler dilekler icin bu tur yalvarislar kullanilmamalidir.zaten bir faydada vermez,zaten Allahu Tealayi gonulden seven ona askini deftere doken altinada su dilegimi ver yazmaz ,bende yazarim bazen ama hic aklima gelmedi ,sen bir dene bakalim kalemin ne ciziyo yaziyo,
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)