Enerji ve Aura düşüklüğü insanların rahatsız edici bakması?

Bu konu sondefa tarafından 6 sene önce açıldı, 470 kere okundu ve 1 Cevap verildi.
sondefa
Üyelik Zamanı: 6 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 4
6 sene önce

Bir bakışı bile direk enerjimi çekiyo böyle başımdan başlayıp eritiyolar sanki


2 gün önce sokakta yürürken kafede otururken sorun yok insanlarla iletişimde insanların saygılı davranması gülümsemesi..Herşy iyi hoşken birden bire ne oluyorsa..

Tabiki esmalarım ve virdlerim var onlarda etki ediyor sohbet artıyor normalde anlaşamadığım insanlarla bile can ciğer olabiliyorsunuz..

Lakin…

Son zamanlarda insanlar yaydığım yüksek enerji nedeniyle mi bilmiyorum itici bakmaya başladılar sanki bende garip olan bir şey var gibi.

İnsanların yanından geçerken bile o olumsuzluğu hissedip karakterim yere düşüyor sanki insanların bakışlarından korkuyorum sesim cılızlaşıyo vs.

Her sabah düzenli koruma yapar ve virdlerimi okurum.


Arkadaşımla çıktığımda bile gözümden ayaklarıma kadar süzüyorlar daha çok bu kim der gibi ..

Özgüveni çekiyo mıknatıs gibi moralim bozuluyo arkadasla kavga ediyoruz durduk yere ne enerji kalıyo ne auro her yaptığım harekrt insanların gözüne batıyo bu sefer masadan kalkıp gidiyorum.
Ne oluyor tam olarak nazar mı vesvese mi ..
Mesela bugün katil zanlısı gibi bakıyolar üstümde başımdada bişy yok normal üniversote öğrencisiyim yaşım 21..

Zeinarda abla özellikle sen bi bak ne olur.

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
6 sene önce
Neler okuduğunu bilemediğimden virdlerinin etkisi vardır diyemem.Ancak okumalarına bir süre ara vermen doğru olur.Sadece korunma dualarını oku.. Nazar olması da muhtemeldir..Ama nazardan ziyade sanırım son zamanlarda hiç beklemediğin bir anda sende travma yaratacak bir olay yaşamış olmalısın.Senin özgüvenini zedeleyen,enerjini düşüren bir şeyler olmuş gibi..... Hepimiz okuduğumuz duaların ve edindiğimiz virdlerin amacına ulaşacağına inanırız ve günlük yaşantımızda bunları görmeyi isteriz,çoğu zaman da görebiliriz ama hayat her zaman bizim istediğimiz gibi şekillenmez,yüce yaradan bizim için neye hükmetmişse onu yaşarız.Bulunduğumuz toplulukta bütün insanların bizi sevmelerini bekleyemeyiz,biz de bütün insanları sevmek zorunda değiliz.Sadece saygı bekleriz,saygı gösteririz.. Kendini anlatırken bile <> ifadesini kullanıyorsan bu ifadenin sadece masum bir öz güven ifadesi olmadığının farkında olmalısın.. Henüz çok gençsin,herkesin sevdiği saydığı aranılan bir insan olmayı istemen çok normal,ama bahsettiğin özgüvenin ya da yüksek enerjinin kendini herkesten üstün görme ya da vazgeçilemez olduğunu sanma düşüncesinden çıkman gerekir. Asıl üstünlük alçak gönüllü olabilmektir,şimdiye kadar insanların yoğun ilgisi altındaydın,bunu öğrendin,artık aksini öğrenip deneyimleme zamanı geldi... Gençlik yılları iyi ve kötü tüm deneyimlerin harmanlandığı yıllardır,bu harman insanları olgunlaştırır.. Özgüven ise her olumsuzluktan bir ders çıkararak üstesinden gelebileceğine inanmaktır,gerçek özgüven budur...
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)