Bilgilerinize ihtiyacım var…

Bu konu arcey tarafından 6 sene önce açıldı, 559 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
arcey
Üyelik Zamanı: 6 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 3
6 sene önce

Merhaba herkese kolay gelsin. Konu biraz uzun, ancak toparlayıp soruya geçebileceğim hakkınızı helal edin. Lise yıllarında yeni eve taşındığımızda evdeki eşyalarda kendiliğin ve daha önce olmayan bazı hasarlar meydana gelince annem bunları benim yaptığımı düşünerek ( az dayağını yemedim J )beni a ilinin b ilçesindeki bir ****ya dayımla birlikte gönderdi. **** suya bakarak bende 3 cin olduğunu ama zarar vermeyip beni koruduklarını söyleyip bunları yakmak istedi. Ben karşı bir çıksam da dayımın isteği ile bir şeyler yazıp yaktı. Bunun sonrasında gece uyurken etrafımda çok sayıda 7-8 yaşlarında ki çocuk boyunda birileri vardı ve arkadaşımızı neden yaktın diye beni sallıyorlardı. Ben ağlayarak ben yakmadım istemedim dedim ve bir iki dakika sonra kayboldular. Bir başka olay… Ben evlatlığım öz ailemle üniversite yıllarında annemin vefatından sonra tanıştım. Bir gün yengemle bu tür konuları konuşurken sen de papaz kıyafetli bir cin var sürekli seni takip ediyor. Elinde taç benzeri bir şapka var ve sana giydirmek için fırsat kolluyor. Namaz kılarken kayboluyor, bitince geliyor demişti. Bu arada bir kişi öz anne ve babama yapılan bir büyünün bizleri etkilediğini söylemişti ki abimde madden benimle aynı durumda Daha birçok ses görüntü v.s gibi olaylar, gece rahatsız edilmeler, namazda arkamda biri varmış hissi v.s. Şansım yerinde ve birçok konuda sıkıntı yaşamazdım fakat zamanla sudan sebeplerle madden her şeyimi kaybettim. İnsanlar arasında ki saygınlığımı kaybettim. Borçlar deniz olmuş ben içinde yüzüyorum. Evde sürekli bir gerginlik ve kavga hali. Eski bir dostuma dert yanarken ilçelerin birinde bir **** olduğunu elinde ki kitap ile sıkıntın neyse ona göre ( muska diyelim )bir şeyler hazırlıyormuş. ( Henüz gidip kendisini görmedim) Bir başkası ise komşu ilde Müslüman cinleri olan biri. Sormak istediğim daha evvel yaşadığım olumsuz deneyimler doğrultusunda (yüklü paralar alıp yaptıklarının nokta faydasını görmediklerim.) tereddütteyim … Sizce nasıl bir yol izlemeliyim. Kafam çok karışık ne yapacağımı bilmez haldeyim. Bu arada namaz da kılamıyorum. Çok istememe rağmen kendime telkinler vermeme rağmen kılamıyorum. Biraz fazla uzun oldu galiba hakkınızı helal edin lütfen . :crybr1:

Lietli
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 33
6 sene önce
Geceleri yatmadan önce yalnız başınıza sesli bir şekilde önce soldan başlayarak "la ilahe illallah " zikrini kalbinize doğru söyleyin içiniz rahatlayana kadar. Kalbe ikra eden her söz rabbimi çağırır. Şimdi sen diyorsun ki yardıma ihtiyacım var. Peki sen çağırdınmı ki gelsinler ?
MUSTANG.
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 201
6 sene önce
Debresyona giren biri kendine telkinlerle ,kafasina gore aldigi ilaclarla debresyondan kurtulamaz .musallatta ayni kendi basina kurtulamaz lakin ilim sahibini bulmak imkansiz gibi,cok ulke gezdim gezdigim ulkelerden birinde halk arasinda cok taninmis bir kilise ayinine katildim ,ayin seytan cikarma ayiniydi ,ayin bitince papazla gorusmek icin siraya girildi,bende bekledim sirasi gelene papaz ne derdi var ve derdinden kurtulus varmi yokmu varsa ne yapmasi gerektiigini soyluyordu ve tek kurus kimseden taleb edilmiyordu.isteyen gizlice kutuya asgari birseyler birakiyor cogunluk onuda birakmiyordu.herseyi biliyordu .anlatmak istedigim bir hristiyan papaz omru manastirda gecmis bir manastir papazi karsiliksiz yardim ediyordu.niye bizim camilerimizde boyle ho calarimi z yok bu kadar cok insanimiz gercekten musallatli yada oyle saniyorken niye camilerimizde menfatsiz bu hizmet verilmiyor insanlarimiz para tuzaklarina birakiliyor.
arcey
Üyelik Zamanı: 6 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 3
6 sene önce
Mustang. Telkin dediğim kalk namazını kıl yoksa ölünce seni öttürecekler gibi.... Bizim ****ların hepsi mesaili memur olduğundan dediğin pek olmaz gibi burada... Lietli... okuduklarımın yanına senin tavsiyeni de ekleyeceğim. Acaba okumuş olduğum ayetler senin dediği Allahı çağırmak değilmidir
yasen
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 79
6 sene önce
açıklamanız için teşekkür ederim
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)