Bir konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var. Zor durumdayım.

Bu konu dEEp tarafından 5 sene önce açıldı, 760 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
dEEp
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 5
Yanıt Sayısı: 11
5 sene önce

Herkese, Merhaba, Öncelikle ALLAH yardımcı olanlardan razı olsun.
Bundan altı ay kadar önce bir kadın ile tanıştım.
bir kaç ay konuştuk. ve alıştık birbirimize.
Önceleri et ve tırnak gibiydik, çok alışmıştık birbirimize.
Her konuda birbirimize fikir sorar ve yardımcı olurduk.
Ama sonra aramızda bir kaç kez kırgınlık ve engelleme sorunu oldu.
Şimdi yine konuşuyoruz. ama eskisi gibi değiliz.
Ben eskisinden daha çok bağlanmış olsamda, onun iş hayatındaki ve evindeki sorunlardan mı olsa gerek aramızda bir kopukluk var.
ve eski bağlılığını hislerini göremiyorum, uzak durmaya çalışıyor. Buna saygım var ama malesef ben aşırı derecede aşık oldum ve her dakika onu düşünüyorum.
Ne zaman bir sevgi aşk lafı açsam sanki oralı olmuyor, görmemezlikten geliyor.
Çaresizlikten net ortamındaki duaların hepsini okuyorum.
Çaresizlikten resmine dualar okuyorum. Yani Bir çıkmazdayım.
Sanki bırakıp gidicek ve bir daha dönmiyecek gibi sıkıntı var içimde.
Ve ben onu kesinlikle kaybetmek istemiyor, eski bağlılığını benim ona karşı
ne kadar iyi olduğumu ve kalpten sevdiğimi bilmesini istiyorum.
Sizden ricam, Hangi dua ve hangi yöntemi uygulamam gerek.
Çaresizlikten bu işten çıkar sağlayanlara alet olmak istemiyorum.
ALLAH hepinizden razı olsun.

adewiyye
Üyelik Zamanı: 6 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 24
5 sene önce
[QUOTE=dEEp;169995]Herkese, Merhaba, Öncelikle ALLAH yardımcı olanlardan razı olsun. Bundan altı ay kadar önce bir kadın ile tanıştım. bir kaç ay konuştuk. ve alıştık birbirimize. Önceleri et ve tırnak gibiydik, çok alışmıştık birbirimize. Her konuda birbirimize fikir sorar ve yardımcı olurduk. Ama sonra aramızda bir kaç kez kırgınlık ve engelleme sorunu oldu. Şimdi yine konuşuyoruz. ama eskisi gibi değiliz. Ben eskisinden daha çok bağlanmış olsamda, onun iş hayatındaki ve evindeki sorunlardan mı olsa gerek aramızda bir kopukluk var. ve eski bağlılığını hislerini göremiyorum, uzak durmaya çalışıyor. Buna saygım var ama malesef ben aşırı derecede aşık oldum ve her dakika onu düşünüyorum. Ne zaman bir sevgi aşk lafı açsam sanki oralı olmuyor, görmemezlikten geliyor. Çaresizlikten net ortamındaki duaların hepsini okuyorum. Çaresizlikten resmine dualar okuyorum. Yani Bir çıkmazdayım. Sanki bırakıp gidicek ve bir daha dönmiyecek gibi sıkıntı var içimde. Ve ben onu kesinlikle kaybetmek istemiyor, eski bağlılığını benim ona karşı ne kadar iyi olduğumu ve kalpten sevdiğimi bilmesini istiyorum. Sizden ricam, Hangi dua ve hangi yöntemi uygulamam gerek. Çaresizlikten bu işten çıkar sağlayanlara alet olmak istemiyorum. ALLAH hepinizden razı olsun.[/QUOTE] İyi de sizden uzaklaşmak isteyen birini uygulamayla kendinize bağlamanız anlamsız bence. Hakkınızda hayırlısı buymuş demek ki. Her şerde bir hayır vardır. Bence zamana bırakmak gerek. Kaldı ki durun bakalım karşınıza daha kimler çıkacak. Yani, kalpleri birbirine ısındıran Allah'tır. Kul ne yapabilir ki :/
taş
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 78
Yanıt Sayısı: 322
5 sene önce
Konunuzu tesadüfen okudum ve tüm samimiyetimle hissettiklerimi yazacağim umarim kirmam sizi... Sanki karsinizdaki kisi sizi kaniyormus gibi geldi bana maddi anlamda sizden bir şeyler kopariyor gibi . Hem sevmeyip hem yaninizda duruyorsa ya sizden bir çikari vardir ya da sizi terk etmeye hazirlaniyordur da size bir türlü söyleyememistir Bunlar haricinde de çok düşuk bir ihtimal belkide size kirgindir ne bileyim belki onunla ciddi olmadiginizi ďusunuyordur evlilik düsuncesi var ise bu arada siz evli degilsiniz degilmi sanki baska birileri de var gibi bir hisse kapildim.... bunlari neden hisettim gercekten bende bilmiyorum ...
Sara0012
Üyelik Zamanı: 6 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 17
5 sene önce
Deep kardesim aslinda yukarda yazdigin ufak ama cok onemli bir detay var, onceden cok iyiydik ama simdi eskisi gibi degiliz demissin. Bence onun hayatinda senin bilmedigin bir degisiklik olmus. Bu aile ici olabilir, is olabilir, eski sevgili durumu olabilir, finansal olabilir. Nedeni de aslinda cokta onemli degil. Onemli olan onun ilgisi baska yone kaymis ve bence seni unutmus, yada erteliyor. Bu durumda senin beynin sorgulama icine girmis ve seni daha cok asik etmis... Hani Tarkan’in bir sarkisi var, Kis gunesi diye, orda soyle diyorya “ Ozlemin icimde yine seni buyutur”. Ne guzel sozdur.. Sana tavsiyem oncelikle sakin kalman. Sonrasinda kasindaki insanla dialogu devamettirmen ama dostca ve yardim eli uzatarak. Kesinnikle sitem icinde bir tavira girmeden. Hicbirsey icinde acele etmeden. 1- Oncelikle moral olarak toplarlan, enerji dengeni duzenle, pozitif haket et, umitsiz olma. 2- Forumlari incele cok guzel tavsiye ve dualar var, bir defter edin, not al, ve oku. Eminim bir araya gelip bunlari enine boyuna konusacaginiz ve duzelteceginiz zaman gelecektir, eski dost dusman olmaz. Kolay gelsin.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)