Yardımınıza ihtiyacım var. Büyü yaptırdım

Bu konu Nimetnimet tarafından 5 sene önce açıldı, 728 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
Nimetnimet
Üyelik Zamanı: 5 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 1
5 sene önce

Merhabalar dün bir ****ya gidip geri gelmesi için büyü yaptırdım bana bir kağıt verdi ve 3 gün suya ıslatıp içmemi söyledi ayrıca bir de bakır levha verdi onu da gece yaktım. Sizlere sorum şu suya ıslatıp kendimin içtiği su ne işe yarar. Lütfen beni yargılamayın 4 aydır çok acı çekiyorum okumadığım dua çekmediğim zikir kalmadı ve en sonunda buna başvurdum yaptığım yanlış biliyorum ancak denemek istedim.

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
5 sene önce
[QUOTE=Nimetnimet;170516]Merhabalar dün bir ****ya gidip geri gelmesi için büyü yaptırdım bana bir kağıt verdi ve 3 gün suya ıslatıp içmemi söyledi ayrıca bir de bakır levha verdi onu da gece yaktım. Sizlere sorum şu suya ıslatıp kendimin içtiği su ne işe yarar. Lütfen beni yargılamayın 4 aydır çok acı çekiyorum okumadığım dua çekmediğim zikir kalmadı ve en sonunda buna başvurdum yaptığım yanlış biliyorum ancak denemek istedim.[/QUOTE] Bunu bize değil,büyüyü yapan kişiye sormalısınız,bizim buradan vereceğimiz her cevap ahkam kesmek olur.
Nimetnimet
Üyelik Zamanı: 5 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 1
5 sene önce
Sordum büyü değil tılsımmış ben büyü sanmıştım bir sakıncası olmayacakmış o su da üstümde varsa eğer negatif enerjinin atılması ve sözümün geçerli olması içinmiş. Ama yine de emin olamadım o yüzden sizlerin de fikirlerini almak istedim
MyrCat
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 7
Yanıt Sayısı: 184
5 sene önce
Öncelikle büyü nedir? Büyü Allah'tan başkası adıyla yada Allah'tan başkasından medet umarak yapılan, kişinin iradesini elinden alacak veya varlıklar yöntemiyle zulüm çektirerek ikna etme yöntemleridir. (irsallerin çoğu büyüdür evet) Siz tılsımmış, vefkmiş, muskaymış duaymış diyorsunuz ama üstte ki cümlenizde şu var "Lütfen beni yargılamayın 4 aydır çok acı çekiyorum okumadığım dua çekmediğim zikir kalmadı ve en sonunda buna başvurdum yaptığım yanlış biliyorum ancak denemek istedim." kısacası adam yada kadın büyü yapmasa bile siz onu büyü haline getirmişsiniz, zaten Allahtan değil de o kişiden medet ummuşsunuz. Doğru veya yanlış farketmeksizin bir işlem yaptıysanız ve sorguluyorsanız en kral büyü bile olsa tutmaz, çünkü herşeyin kökeninde evrensel çekim yasası vardır bu yasaya göre. Niyet, İmajinasyon, Vizyon sıralaması hakimdir, en ufak şüphe imajinasyonu yani bize göre inanmak işlevini kırıp atar, inanç yoksa vizyon yani isteğin vücuda gelmiş halide cereyan edemez. Bu sebeple büyük ihtimalle yaptığınız hiç bir dua işe yaramadı. Birde bu açıdan bakın isterseniz.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)