Bilgisi olanlar yardım edebilir mi ?

Bu konu dertlii tarafından 5 sene önce açıldı, 528 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
dertlii
Üyelik Zamanı: 5 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 1
5 sene önce

Evlenmek istediğim çocuk çok kıskanç tek sorunumuz bu çok kısıtlıyor ne okumalıyım az bir sürem var en etkili ne okuyabilirim ?

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
5 sene önce
[QUOTE=dertlii;170673]Evlenmek istediğim çocuk çok kıskanç tek sorunumuz bu çok kısıtlıyor ne okumalıyım az bir sürem var en etkili ne okuyabilirim ?[/QUOTE] Çiftler arasında kıskançlık dozunda olursa iyidir ama aşırısı insanı canından bezdirir ve bu bir hastalıktır mutlaka psikolojik destek alması gerekir,aksi halde evliliğinizi bir süre ertelemenizi tavsiye edeceğim.Zira evlendikten sonra kıskançlık nedeniyle gerek fiziksel gerekse psikolojik baskı artarak devam eder, Bir süre sonra da nasıl ayrılacağını sormak için buralara gelirsin. Kadın cinayetlerinin büyük çoğunluğu kıskançlık nedeniyle gerçekleşmektedir. Sizin yapacağnız tek şey şu olabilir:karşınıza alıp herşeyi açıkça konuşarak Kıskançlığın güvensizlikten kaynaklandığını size ve kendisine güveni olup olmadığını sorarsınız ve bu hastalıklı saplantıdan kurtulması için psikolojik destek alması gerektiğini bu nedenle de evliliği bir süre ertelemek istediğinizi söyler ve sözlerinizin de arkasında durursunuz.. Sakın düzeleceğini söylemesine de inanmayın,tedavi olmadan düzelmez. Bu arada onun kıskançlık krizlerine karşı korunmak için sabah akşam 7 şer tane fatiha,ayetel kürsi,ihlas,felak.nas okuyun.. Kıskançlık için okuyacağınız duanın kısa sürede etki etmesini ya da akşamdan sabaha nişanlınızı düzeltmesini beklemeyin,gerekirse onun ailesinden kıramıyacağı kişilerden yardım ve destek alın.
dertlii
Üyelik Zamanı: 5 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 1
5 sene önce
Kendiside farkında düzelmye çabalıyor aileside kızıyor tedaviyi kabul eder mi bilmiyorum Allah razı olsun teşekkür ederim inşAllah okuyacgım elimden geleni duamı edecegim rabbim ol derse olur belki ramazann ayında şu mübarek günlerde benim yüzüm güler yoksa ötesi kader kısmet napalım saolun
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)