Elementler ve Kontrolü

Bu konu Jargon tarafından 12 sene önce açıldı, 1106 kere okundu ve 8 Cevap verildi.
Jargon
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 90
Yanıt Sayısı: 233
12 sene önce


ELEMENT KONTROLLERİ



Pyrokinezi Nedir ?


Pyrokinezi ateş kontrolüdür.Ateş kontrolü ile ateşe yön verebilir,şekil verebilir,bir yerden bir yere taşıyabilir ateş yapabilir ve ateşi çoğaltıp küçültebilir hatta söndürebilirsiniz.bu konuda yatgınlığı olan insanlar bu konuda uzmanlaşıp bir mum alevini 1-2 cm den 7-8 cmye çıkarabilmektedir.

Malzemeler ;mum ateş

Arkadaşlar öncelikle kendimize sessiz ve loş bir ortam yaparak işe başlayabiliriz!!!Loş ortamdan kastım mumun alevindeki değişmeleri rahatça gözlemleyebilirsiniz!!Şimdi rahatça oturabileceğimiz bi kotuğa oturun ve önünüze mumu yakıp koyun!!sonra mumun alevi biraz seyredip gözlerinizi kapatın ve mumun alevini hayal edin!!Evet mumun ateşi sensiz ne kadar az yanıyor !!Sen olmadan ateş güçsüz ateşi canlandıracak olan sensin!!!Rahatlayın gevşeyin sadece ateşe odaklanın!!2-3 defa derinden nefes alın ve her nefes alısınızda enerjinizin daha da yükseldiğini ve ateşe etkime gücünüzün arttığını düşünün!!Şimdi hazırsınız ve gözlerinizi açın!!Ellerinizi mumun iki yanına koyun ve tekrar odaklanın!!
Ateşi siz yönetiyorsunuz mum sadece bir araç böyle düşünün!!Sonra sizin nefesle aldığınınız enerjiyi elleriniz vasıtasıyla mumun ateşine geçtiğini hayl edin hatta hayal etmekten öte bunu hissedin!!Evettt ateş sizden gelen enerjiyle daha da çoğalıyor git gide büyüyor vesizde buna şahit oluyorsunuz!!Ateş yükseliyor yükseliyor evet git gide büyüyor büyüdükçe büyüyor !!Ve ateş sizin etkilerinize göre alevlenecek ve yüksekliği artacaktır.


Hidrokinezi Nedir ?


hidrokinezi su kontrolüdür.suyu kontrol edebilir ona yön verebilir çoğaltıp azaltabilir,hacmini değiştirebilirsiniz.bu gücü kullanmak çok kolaydır.

Öncelikle sessiz ve rahat bi ortama geçin!!sonra yanınıza yarım bardak su alın!!Sonra gözlerini kapatın ve rahatlayın!!Hiçbirşey düşünmeyin ve sadece suya odaklanın!!Suyu hayal edin!!Nasılda rahatça orda duruyo saf sessiz sakin dalgasızca duruyor suya iyice odaklanın kendinizi sudan bi parça gibi görün hatta o bardaktaki suyun içindesiniz !!şimdi düşünceden kopmadan yavaşça gözlerinizi açın!!suan suyun içindesiniz ve rahatça istediklerinizi yapıyorsununz!!şimdi hareket zamanı!!suyun içinde girdap yaptığınızı ve suyun gitgide hareketlendiğini düşünün:!evet su yavaştan yavaştan hareketleniyor gitgide çalkalanıyor ve girdap dittikçe büyüyor!!Ve işte hydrokinezi de başarılı oldununuz!!
Güç içinizde yeterki kullanmasını bilin.


Cryokinezi Nedir ?


Cryokinezi, zihin gücüyle soğukluğu kontrol etme yeteneğidir. Doğru bildiğimiz bir yanlış da, cryokinetiklerin sadece buz oluşturmasıdır. Halbuki onlar soğukluğu kontrol edebildiklerinden gazı soğutarak sıvı hale getirebilirler. Soğutma işlemi, ortamdaki moleküllerin hızının azaltılmasıyla gerçekleşir. Moleküllerin hızı arttıkça ortam daha sıcak olurken, aksi durumda daha soğuk olur.

Cryokinetiklerin daima akıllarında tutmaları gereken şey maddenin hal değişimi evreleridir. Katı-Sıvı-Gaz

Cryokinezi tekniklerini uygulamaya başlamadan önce bu işin ne denli tehlikeli olabileceğini aklınıza iyice yerleştirin. Kontrol edilemeyen yetenekler kronik hatta ölümcül hastalıklara bile yol açabilir. Kontrol algılamayla başlar!!!
Cryokinezi çalışmaları başlangıç olarak aşağıda verilmiştir.

1. Aşama
Soğumanın moleküllerin hızının azalarak oluştuğunu aklınızdan çıkarmayın. Yaptığınız imajinasyonlarda bunu kullanın. Birinci aşama olarak vücut ısınızı kullanacaksınız. Elinize bir termometre alın ve vücut ısınızın düşerek, soğukluğun parmak uçlarınızdan termometreye aktığını hissedin. Bu alıştırmayı sık sık yapın ve çalışmalarınız not edin.

2. Aşama
Eğer birinci aşamada başarılı olduysanız daha zor olan bu aşamaya geçebilirsiniz. Şimdi boş bir odaya geçin. Odada rüzgar oluşturacak her şeyi kapatın. Termometreyi yakınızda bir yere koyun ve odadaki hava moleküllerini hızının azalarak soğumaya başladığını hayal edin. Bunu bütün benliğinizle isteyin. 20 dakika bu alıştırmayı yaptıktan sonra havanın ne kadar soğuduğuna bakın. Isıyı daha aşağılara çekene kadar bunu yapın.

Bütün kinetik yeteneklerde olduğu gibi cryokinezinin de gelişebilmesi, yeteneklerin daha iyi su yüzüne çıkabilmesi için dikkat edilmesi gereken bir takım şeyler vardır. Bunlar: ruh dinginliği, düzenli uyku, dengeli beslenme, yani fiziksel bedenin sağlıklı olması.


Termokinezi Nedir ?


Bu sayede ısı saçabilir bir yeri ısıtabilir,ısıyı kontrol edebilir,sıvıyı ısıtıp gaza çevirebilir,katıları sıvılaştırabilirsiniz.bu yeteneği de herkes kullanabilir.Cryokinezi’deki uygulamayı sıcaklık üzerine kurabilirsiniz.

Terrakinezi Nedir ?


Terrakinezi toprak kontrolüdür bu sayede küçük sarsıntılar yaratabilirsiniz.topraktaki mineralleri kullanarak yönlendirerek bitkilerin daha hızlı büyümesini sağlayabilirsiniz

Bilindiği gibi toprağı kullanarak küçük sarsıntılar yapmak ama bu sarsıntılar cok kucuk olduğundan hemen hissedilemez fakat ilerledikçe hissedilir oranda artırılabilir!!!Bundan başka avatar çizgifilminde de toprak bükücülük adıyla deprem yapma ağır toprak ve kayaları hafifçe kaldırarak fırlatma gibi olaylar vardır!!tabi ki yapılmayacak şeyler değildir ama bunlar aşama aşama gerektiren ve çaba isteyen konulardır.


Aerokinezi Nedir ?


Aerokinesis havayı kontrol etmektir.Aerokinesisle tatlı esintiler yaratabilir veya sık sert rüzgarlar oluşturabilirsiniz.Aerokinesisi yapmak için ilk başta kapalı bir ortamdan açık bir ortama çıkmalısınız.İstediğinizbir yer olabilir arkadaşlarınız yokken okul bahçesinde veya bir parkta sessiz bir köşede veya sessiz bir bahçede ona siz karar verin .Mekanınızı kararlaştırdıktan sonra konsantre olun ve birkaç dakkika bekleyin zihninizi dinlendirin ve havayı hissetmeye çalışın.meditasyon yapar gibi ciğerlerinize gittiğini düşünün ve onun farkında olun.Havanın sıcak mı veya soğuk mu olduğunu ,rüzgarın hızlımı estiğini yoksa yavaşmı estiğini gibi hisleri duymaya çalışın enzor kısmı ise bu alıştırmayı bir saat boyunca yapın biraz uzun ama değer , bir saat boyunca kendinizi kasmayın esnek olun dinlenmek için gelmişsiniz gibi kasmayın kendinizi rahat bir şekilde düşünün bu çok önemli kendinizi kasarsanız bu bir işkence haline gelebilir bir saatin sonunda havanın size çarptığını hissedin öle düşünün sonra onun kuvvetle
nen bir rüzgar olduğunu ve giderek şiddetini arttırdığını hissedin.bunu yapabilirsiniz sadece esnek düşünün geniş düşünün çok kolay iyi şanslar.


Umbrakinezi Nedir ?


Umbrakinezi gölge kontrolüdür.bu yapması en zor olan kinezilerden biridir.bu sayede her türlü gölgeyi kontrol edebilir değiştirebilirsiniz.
— Umbrakinezi Tekniği —

Malzeme listesi:
Kamera-Cep Telefonu-Yada herhangi bir vidyo kayıt cihazı
Mum
Kendiniz
Beyaz bir duvar yada ön plan (Sebebini alıştırmada açıklayacağım)
::Ortam::
Önemi yoktur..Ama gölgenizin yansıyacağı yer düz olsa iyi olabilir..Eğim dikkatinizi dağıtır..

TEKNİÐİ

-Kamera-Telefon-Yada video kayıt cihazını çekim moduna alın..Gölgeyi net bir şekilde çeksin..

-Düz bir duvarın önüne geçin..Rahat bir yere oturun…Bulunduğunuz ortama hiç ışık girmesin..Bu işi evinizde pencere olmayan bir yerde denerseniz daha kolay olur..Ama sakın içeriye herhangi bir ışık girmesin

-Mumunuzu yakın ve arkanıza koyun..Yüzünüz duvara bakarken mum arkanızdan gölgenizi duvara yansıtsın

-Duvarın beyaz olması siyah-beyaz zıtlığının bu alıştırmayı kolaylaştırması adınadır..

-Şimdi gözlerinizi kapayın ve gölgeye gözleriniz kapalıyken odaklanın..Bu süreyi minimum 1,5 dakika tutun.

-Şimdi gölgenin şekil değiştirmeye başladığını düşünün gözleriniz kapalıyken..Örneğin sağ elinin şekil değiştirip büyümesini yada küçülmesini şiddetli bir şekilde isteyin..Hatta emredin..

-Bir kaç kere bunu şiddetli bir şekilde zihninizde canlandırdıktan sonra aniden başka bir konuya yönelin..Ama gölgeye bakmayın..Ve 15 saniye geçtikten sonra bir kez daha aynı düşüncelere odaklanın..Ve sonra yeniden düşüncelerinizden kurtulup başka bir şeye yönelin.

-Bu aşama da bittikten sonra gölgeye bakın..Şekil değiştirmiş olabilir.Eğer baktığınızda şekil değiştirmemişse telefon yada her ne ile kayıt etmişseniz o cihazı çalıştırın..Ve izleyin..Başaramadınız mı?..5 gün 1 yada 2 kere daha deneyin.

UYARI: UMRAKİNEZİ ÇALIŞIRKEN PYROKİNEZİ YADA CRYOKİNEZİ ÇALIŞMAYIN..İSTERSENİZ TELEKİNEZİ ÇALIŞABİLİRSİNİZ..


Elektrokinezi Nedir ?


Zihin Gücünü Kullanarak Elektronların Yönlendirilmesine Elektrokinezi adı verilir.Bu yeteneğe sahip olan kişiler elektronik olan herşeyi patlatabilir,Dondurabilir(hareketlerini tabiki)eritebilir ve Kapatıp açabilir(tabii Prizden Açıksa Very Happy )

ÇALIŞMA YERLERİ

Elektromanyetizmin yüksek olduğu ve rahatsız edilmeyeceğiniz heryer olabilir.

KULLANABİLECEÐİNİZ METALLER

Elektrokineziyle ayrıca Demir , Çelik Ve Nikelide kullanabiliyorsunuz.

EGZERSİZ

*Bu egzersiz için Bir Partner Gerekmektedir.

Bu Egzersiz Elektrik Enerjisini nasıl yönlendireceğinizi ve nekadar verip alacağınızı geliştirecek.

Partnerinizle karşı karşıya oturun.Ele Vurmaca oynarmış gibi.Onun Avuç içi altta sizinki üstte(tam terside olabilir Farketmez.)10-15 dakika boyunca konsantre olduktan sonra ellerinizden enerjinin aktığını hissedin.Birkaç seanstan sonra eğer yeteneğiniz varsa arkadaşınız elektriklenmeyi hissedecek.

Eğer Bir Partner Bulamadıysanız.Bunu Sağ eliniz üstte sol eliniz allta şeklindede uygulayabilirsiniz.

EGZERSİZ 2

*Eğer bu işte ilerlediyseniz ve partner bulamıyorsanız bu egzersizi de uygulayabilirsiniz.

Pili Bitmiş Bir Kumanda Veya Mp3 Playerden Aldığınız Bile Enerji Gönderiyoruz Bu egzersizde.Böylece Birkaç Saniye Veya Dakika Daha kullanabilelim kumandayı.

Pili Elinize alın ve yoğunlaşın.Pilin içinde akan enerjiyi hissedin ve onu her dakika çoğaldığını düşünün.Eğer Doğru yaptıysanız ve işe yaramışsa pil birazda olsa dolar.

*Bu Egzersizi başlarken de Kullanabilirsiniz Fakat biraz zorlayıcı olur.

EGZERSİZ 3

Herhalde Bu En Çok Bilinen Egzersizdir.

Kayıtlı Değil
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1156
Yanıt Sayısı: 4566
10 sene önce
güncel....................................................
RED KIT.
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 67
10 sene önce
guzel paylasim paylasanda guncelleyende sagolsun.
SadeceMerak
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 1
9 sene önce
Ben yazılan gibi bardağın yarısını doldurdum ve iki defa denedim ama bir sonuç alamadım bunu gerçekten başarabiliyormusunuz yoksa bizlerle dalga mı geçiyorsunuz ?
ERBAUN
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 69
Yanıt Sayısı: 951
9 sene önce
dalga geçmek nasıl bir deyim ? herkes elinde ki bilgileri faydalı olur diye buraya yazıyor. İlk deneme de nasıl başaracaksanız bazıları bir kez dener bazıları bin kez dener yine olmaz o güç meselesedir , dalga geçmek diye bir terim kullanmanız yanlış!!!
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
8 sene önce
bunlari yapabilen yokmus zaten bilimin acikladigina gore,bunlari yapabilenleride arastirma altina alip inceliyorlar,omru demir kafesin arkasinda kobay faresi gibi deneylerle geciyor,yapabilenler ise ifritlerin enerjileri ile yapiyorlar,ama anlasmalarinda bu bir sir,baskasina soyledigi an bir daha yapamaz ayni seyi,misal,uzaktaki bir vazoyu yere dusurme bu tur seyler,
yehuda
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 18
Yanıt Sayısı: 605
8 sene önce
Elementin üzerinde ne gibi bir hatrınız varda nazarınızla değişsin
yehuda
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 18
Yanıt Sayısı: 605
8 sene önce
Ruh bedene kıstırılmış hapsedilmişdir ahiret âleminde süper güçlerimizin olacağına inanıyorum
yehuda
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 18
Yanıt Sayısı: 605
8 sene önce
Haşa ruh ve güç Allah ındır, o verirse hükmederiz vermesse aciziz. Biz ondan istedik :biggrin[1]:
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)