Cin Mektubu ile Kurtuluş…

Bu konu GÜLENAY tarafından 11 sene önce açıldı, 10948 kere okundu ve 19 Cevap verildi.
GÜLENAY
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 7
Yanıt Sayısı: 256
11 sene önce

Bismil-lâ-hir-Rahmân-ir’Rahıym.Hâzâ kitâbün min muhammedin râsûli rabbil âlemiyn. Ilâ min tarakad-dâre minel-ummâri vez-züvvâri ves-sâlihıyne illâ târıkın yatruku bi hayrin yâ rahmânü emmâ ba’dü; Fe inne lenâ ve leküm fil-hakkı siaten fe in tekü âşikan mûlian ev fâciran muktahımen ev râıyen hakkan mübtılen hâzâ kitâbüllâhi yentıku aleynâ ve aleyküm bil-hakkı innâ künnâ nestensihu mâ küntüm ta’melûne ve resulünâ yektubûne mâ küntüm temkürüne ütrukû sâhıbe kitâbî hâzâ ventalikû ilâ abedetil-asnâmi ve ilâ men yez’umü enne meallâhi ilâhen âhara lâ ilâhe illâ hüve küllü şey’in hâlikün illâ vechehû lehül-hukmü ve ileyhi terceûne tuğlebune hâ miym lâ tünsarûne hâ miym ayn siyn kâf. Teferraka a’dâüllâhi ve belağat huccetüllâhi ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhi fe se yekfikehumüllâhü ve hüves-semiy´ul alim. Fazileti:Ebu Dücane (r.a.) ALLAH Resulü (s.a.v.)´nün huzuruna gelip: “Ya Resulullah! Yatağıma yattığım zaman değirmen sesi, arı vızıltıları gibi sesler işitiyorum. Simşek parıltısı gibi şeyler görüyorum. Başımı kaldırıp baktığımda evimin orta yerinde siyah ve uzun gölge gibi bir şeyin olduğunu görüyorum. Yakalamak için elimi uzattığımda derisinin üzerinde ki kılların kirpi kılları gibi olduğunu ve ağızından yüzüme doğru ateş parçaları attığını görüp beni yakacağını zannediyor, uyuyamıyorum, korkuyorum.” dedi. Resülü Ekrem (s.a.v.) buyurdular: “Ey Ebu Dücane, evinize gelen korkunç bir mahluktur. Bana bir kağıt ve kalem getiriniz.” Getirilen kağıt ve kalemi Hazreti Ali (k.v.)´ye verdi ve “Bismillah diyerek (yukarda ki duayı) yaz.” buyurdu. Ebu Dücane (r.a.) diyor ki: “Resulü Ekrem (s.a.v.)´in yazdırdığı bu mektubu götürüp yastığımın altına koydum ve yattım. Gece yarısı uyanmıştım. Kulağıma şöyle bir korkunç ses geldi: Lat ve Uzza´ya yemin ederim ki bizi yaktın. Bu mektubun sahibi hakkı için bu mektubu kaldır. Senin evine bir daha gelmeyeceğiz.” Ebu Dücane (r.a.) diyor ki: “Sabahleyin erkenden kalkıp Resulü Ekrem (s.a.v.)´in arkasında sabah namazı kıldım. Cinlerin feryadını Resulü Ekrem (s.a.v.)´e haber verdim.” Resulü Ekrem (s.a.v.) bana şöyle buyurdu: “Ey Ebu Dücane! O mektubu kaldır. Beni hak peygamber olarak gönderen ALLAH´a yemin ederim ki eğer o mektubu kaldırmazsan onlar kıyamete kadar azap içinde kıvranırlar.” Bu duayı okuma ve yazma zamanı yoktur istediğiniz zaman da uygulayabilirsiniz.Sadece okumak isteyenler de bir bardak suya okuyup gece yatmadan önce içebilirler.

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce
Eline sağlık,faydalı bir paylaşım olmuş.....
Hun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1116
Yanıt Sayısı: 5482
11 sene önce
emegine saglik canim degerli paylasimin icin
EbRuSh
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 155
Yanıt Sayısı: 164
11 sene önce
Aynı Şey Benimde Başıma Gelmişti Herşey Bir Gece Evdeki Tv nin Kendiliğinden Açılmasıyla Başlamıştı Sonrasında Bunu Evimizdeki Çeşmenin Kendiliğinden Açılıp Evi Su Basması Gibi Olaylar Takip Etti.Tabi Bu Korkunç Mahluk Her Gece Beni Rahatsız Ediyordu Aynen Yukarıda Anlatılan Gibi Uykularım Kaçmıştı Artık Uyuyamıyordum Gecem Gündüzüm Korku Endişe İçinde Geçiyordu Bunun Ne Olduğunu Bilmiyordum Anlam Veremiyordum Çok Şükür Kurtuldum.
EbRuSh
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 155
Yanıt Sayısı: 164
11 sene önce
Allah Razı Olsun Gülenay.
bahor
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 190
Yanıt Sayısı: 920
11 sene önce
Bu duayi yastigimin icine koyali hamdolsun oldukca rahatladim oldukca güzel bir paylasim . arkadaslar biraz ask mesk muhabbetler uzak durarak böylesi güzel konular hakkinda bilgi sahibi olsak faydalansak cok daha iyi olmazmi. konuyu acan kardesimden rabbim gani gani razi olsun.
can-dan
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 7
11 sene önce
Lahutiye Ailesi'ne selam olsun.Aranıza yeni katıldım arkadaşlar..Faydalı paylaşımlarınız için Allah'ım razı olsun. Cin mektubunu aldım. İnşaAllah beni ve tüm kardeşlerimi umduğumuzdan da fazla şifalandırır Yüce Rabbim. Selametle...
zeytınn
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 27
Yanıt Sayısı: 645
11 sene önce
allah razı olsun.........
mrv turaman
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 45
10 sene önce
bunun çıktısını alsak aynı etkiyi gösterirmi yazmaya kalktığımızda normal kurşun kalemle yapabilrmiyiz ?
mrv turaman
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 45
10 sene önce
teşekkürler fakat ben safran mürekkebinin nerelerde satıldığını bilmiyorum bir kaç aktara gittim ama bulunmadığını söylediler bu arada sürekli sorularım oluyor acemiliğimi ve meraklı oluşumu lütfen affedin .
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
forumumuzda safran mürekkebinin nasıl yapıldığı tarif ediliyoır,o konuyu inceleyin,forumu biraz araştırırsanız pek çok sorunuzun cevabının defalarca verildiğini de göreceksiniz...
hayr
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 15
Yanıt Sayısı: 156
10 sene önce
Kurşun kalemle de yazabilirsiniz benim ilk deneyimimde kurşun kalem kullandım .. daha sonra safran vs ile tekrar yazarsınız . namei peygamber ve cin mektubu farklı farklıdır namei peygamberi okuyun belrtildiği gibi cin mektubunu yazın ... Acil şifalar
gani622
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 3
9 sene önce
Cok guzel paylasim tesekurlee
Cahit
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 27
9 sene önce
Ben bu duayı kullandım ve cok sorun yaşadım . Öncelikle yanan cinler size baskı yapıyor .bu dua bence gereksiz yere kullanılmamalı !!!:m29:
mjj
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 8
Yanıt Sayısı: 13
8 sene önce
siteye yeni üyeyim benim anlamadığım 2 tane mi cin mektubu var ? benim bildiğim orijinal cin mektubu fatiha, bakara , ali imran, diğer surelerden belli baslı ayetler vardır.
yehuda
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 18
Yanıt Sayısı: 605
8 sene önce
Hayır hayır biri name-i cin öbürü cin mektubu . :D ikisini peygamberimiz farklı olaylar üzerine yazmıştır. Peygamberimizin ne kadar azîm ve kuvvetli olduğunun göstergesi çünkü : peygamberimiz bütün cinlerin üzerine ilâhî bir ferman kesmiştir
deliyürek
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 19
8 sene önce
Merhaba arkadaşlar cin mektubunun sakıncalı olduğunu duymuştum.Eğer çünkü bu mektubu kullanmaya başladığınızda sıkıntılarınızın daha da arttığını duymuştum.Bu nedenle bende büyü olduğu halde cin mektubu uygulamasından uzak duruyorum.
sjofn
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 7
7 sene önce
Ben üzerimdeki musallatlardan tamamen kurtulmak ve korunmak için en etkili olan şeyi yapmak istiyorum. Yarım yamalak bir şey yapıp iyice musallat olmalarına sebep olmak istemiyorum Çok tedaviler denedim, çok güya işinin ehli olan insana gittim, hiçbirinin tedavisinden tam olarak fayda görmedim. Kendim de tam olarak beceremeyeceğim bir şey yapmak istemiyorum çünkü Arapça bilmiyorum, şekillere bakıp yazmaya çalışsam ne kadar düzgün olur, emin değilim :) Safran mürekkebinin tariflerine göz attım, onu yapması zaten ayrı bir ustalık. Ayrıca bazı arkadaşların dediği gibi, bu musallatların zarar gördükleri için iyice saldırganlaşmasına sebep olma olasılığı yok mu bu mektup sebebiyle? Lütfen musallat olmuş, kimi büyüyle gelmiş, kimi aşık cinlerden nasıl kökten bir şekilde kurtulunacağına ve korunacağına dair yardımcı olsun birileri.
rebaka
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 14
Yanıt Sayısı: 235
6 sene önce
Benim bir kitapta türkçe açıklamalı var okuyorum iyi geliyor.
aybeniz
Üyelik Zamanı: 5 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 14
5 sene önce
Cin mektubuna çok güvenmeyin yazdım yastığın altına koydum 20 gündür yapmadıklarını bırakmadılar evde böreklerimi yemeler masada ki suyu İçmeler bulaşık çatallar vs, hatta burada paylaştım lakin yalnız yaşadığımı belirtmeme rağmen şizofren muamelesi yapıldı. Dün ****ya gittim **** bana etrafında 3 tane kafir cin var çok hırçınlaşmışlar ne yaptıysan dedi. Başka bir ****ya daha gittim eve yerleşmişler kafir bunlar çok hırçın evi değiştir dedi. Akşama kadar rukya açıp bangır bangır dinletiyorum bakalım nolacak
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)