Acil yorumlarmısınız cinlerle ilgili rüyam.

Bu konu abdullahmuhamme tarafından 11 sene önce açıldı, 579 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
abdullahmuhamme
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 9
11 sene önce

Selamun Aleyküm.

Ben Abdullah Muhammed, 20 Yaşındayım.

Bende, 7-8 Yaşından Beri cin Musallatı Var, ilk Bu Pisliklerle Karşılaşmam, O Yaşlarda Oldu.Rüyamda 3 Tane Cüce Boylu, Suratları Kapkara Takım Elbise ve Yahudi Şapkası Giymişlerdi. iki Tanesi Beni Kollarımdan Tuttu, Diğeri umruklamaya Beni Yumruklamaya Başladı.

Öyle Uyandım.

Daha Küçücük Bir Çocuğum, Yüce ALLAH’a Dua Ettim, ALLAH’ım Bana O Rüyayı Bir Daha Göster, Bu Sefer Ben Onları Döveyim Diye, Gece Uyudum, Rüyamda Beni Döven Cini Bu Sefer Ben Yumrukladım ve Uyandım. Sanki Bir Tane de Çocuk Onu Tutmuştu Bu Sefer Tam Hatırlamıyorum, Başka Bir Rüyayla Karıştıryor Olabilirim, Neyse Öyle Uyandım.

Daha Sonraları Böyle Gördümsede Hatırlamıyorum.

Ta Ki 13 Yaşıma Kadar, Aralıksız, Her Gece Rüyama Karabasan Şeklinde Geliyor Beni Kitliyordu, Öyleki Ağzımı Açamıyordum, Gözlerim Açık Oluyordu Fakat Birşey Görmüyordum Ama Elimle Yokladığımda insan Suratı Gibi Bir Yüzü Elliyordum. Bağırarak Uyanır Ağlardım Sabaha Kadar Uyumaz Öyle Okula Giderdim.

Velhasıl Kelam, Geçen Sene Çok Garip Şeylerle Karşılaştım, Rüyamda Apartmanın Pencere Tülünü Araladım, Küçük Bir cin, Sokak Lambasının Altında, Çocuk Bisikletine Biniyordu. Onun cin Olduğunu Farkedince Kitlendim Daha Sonra Korkudan Uyanmaya Çalıştım ve Uyandım.

Ailem Bu işin Piskolojik Olmadığını, Geçte Olsa Anladı, 10 Ay Önce, Dernekten Pederin Tanıdığı Bir cinci Varmış, Onu Getireceklerdi, Ben Para Alıyormu Diye Sordum, Evet 400 Lira istiyor Dedi, Ben Şiddetle Karşı Çıktım, Bu işi ALLAH Rızasıiçin Yapması Lazım, Yada Okuduğu Hastanın Gönlünden Ne Koparsa Onu Alması Lazım Dedim. O Herif Sahtekardır, Boşuna Paramız Gidecek Dedim, Zaten Fakir Bir Aileyiz. Neyse Anlamadılar.Herifi Getirdiler. Seni 1 Hafta Okuycam Dedi, EyvALLAH Dedim, iyileşme Umuduyla, Neyse Herif Beni 4 Gün Okudu, 7 Güne Gerek Yok Diyip Lafından Döndü, Ses Çıkarmadık. Muska Yazmış Boynuna As Diye, Kağıtlara Birşeyler Yazmış, Birini Suya Koyacaksın Silinince içeceksin, Birinide Leğene Su Koyup Gusul Abdesti Alacaksın, Leğende Kalan Suyu Bahçeye Dökeceksin Dedim. Tamam Dedim, Dediklerini Yaptım.

Kısa Süre Sonra, Rüyamda Bir cin Gördüm, Bana Adını Söyledi, ve 3 Defa Marid ! Marid ! Marid ! Diyerek Uyandım. Uyandığımda Kapkara insan Şeklinde Gölge Gibi Birşey Koşarak Kaçtı. Bazende Ellerimi ısırıyorlar.

Anladım Ki, Bu Herif cinleri Def Edeceği Yere, Dahada Azdırdı ve Daha Çok Musallat Olmalarını Sağladı, Ben Artık Kimseye Güvenmiyorum, Bu işin Ehli Olan Çok Az Kişi Var, Neyse Ben Çeşitli Sureler Ezberledim, Zikirler Çekmeye Başladım Ara Ara.

Geçen Günlerde Yine Rüya Alemindeyim, 8-9 Tane Kadınlı Erkekli Bir insan Grubu, Eve Geliyorlar, Hepsi Teker Teker Elimi Sıkıyor, Güya Bunlar cin Musallatı Olup Olmadığına Bakıyorlarmış, Banada Baktı içlerinden Bir Erkek, Şu Lafı Etti [ cinler Seni Doğduğun Gün Yıkamış, Seni Diğer cinlerden Koruyorlar ] O Lafları Söylerken, Gözüme Televizyon Ekranı Gibi Bir Yer Geldi, Büyülerde Kullanılan Yapma Bebekler Önce Kana Sokuluyor, Daha Sonra Çıkarılıp Su Sokulup Çıkarılıyordu. Böyle Uyandım, Fakat cinler Benle Dalga Geçmiştir Diye Kaale Almadım.

Bir kaç gün sonra, gene rüyada, yüksek bi apartmanın çatısındayım, 11 tane insan var yanımda, dedim siz cnmisiniz evet dedi, sen de cinmisin dedi, ben adem oğluyum insanım dedim uyandım.

Ve En Son Olarak, Dün Akşam, 33’er Defa Ayetel Kürsi, Fatiha, ihlas, Felak, Nas Surelerini Okudum, Hepsini 33’er Defa Okudum ve Uyudum, Uykuya Dalar Dalmaz, Yanımda Ampul Patlaması Gibi Bir Ses Duydum, Bağırarak Uyandım, Uyandığımda Yanımda YuvarlakBirşey Vardı Havada, Sonra Azalarak Kayboldu Gitti.

Sizlerden Ricam Bu Olayları Yorumlarmısınız ve Ne Yapmam Lazım !

maded
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 7
11 sene önce
Sual: Cin mektubu nedir? CEVAP Peygamber efendimizin, cinlerin zararlarından Müslümanları korumak için Hazret-i Ali'ye yazdırdığı bir mektuptur. Üzerinde taşıyana ve evinde bulundurana o mahluklar zarar veremez. Sual: Âyât-i hırz nasıl okunur? CEVAP Abdest alınıp, 7 istiğfar ve 11 salevat okunup, hastanın sıhhatine niyet ederek, güneş doğduktan ve ikindi namazından sonra, günde iki defa hasta üzerine okunmalı, işaretli yerlerde, hasta üzerine üfürülmeli, şifa buluncaya kadar [kırk gün kadar] devam etmeli. Her defası sonunda, bir Fatiha okuyarak sevabı, Peygamber efendimizin ve Behaeddin Buhari, Ahmed Rıfai ve imam-ı Rabbani hazretlerinin ruhuna hediye edilmeli. Bir nüsha da yazıp, yanında taşırsa, sihirden, büyüden, nazar değmesinden korur. Muradı hasıl olur Cin mektubu ektedir.
maded
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 7
11 sene önce
Âyât-ı Hırz Ektedir.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)