bunu birebir yaşadım

Bu konu ashess tarafından 10 sene önce açıldı, 672 kere okundu ve 9 Cevap verildi.
ashess
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 73
10 sene önce

yıl 2011 kızım henüz 3 ayŀık girişi bile izbe olan bi evde oturuyoruz o zamanlar şartlar onu gerektiriyordu ama beni hiç korkutmazdı o giriş.

o sıralar dilimden Allah kelamı düşmez elhamdülillah abdestim namazım tesbihler sohbetler bütün gün evde başka ne yapılır kalbim huzur dolu o huzur başka hiçbişeyde yok.

bir gün akşam ezanından sonra bulaşık yıkıyorum mutfakta kızım içerde oynuyor kardeşleriyle.mutfak kapısı salona bakıyor tam ayna var kapının karşısında.
hani kafamızı öylesine çevirdiğimiz anlar vardır.ellerim köpüklü kafamı bi an aynanın olduğu yere çevirdim.gördüğüm cismi nasıl tarif edebileceğime bile emin değilim şu an.
tüm bedeni çıplak yere çömelmis kafası kel heryeri ten rengi kafası bana dönük gözleri siyah ve tam bana bakıyor dizlerini elleriyle kavramış.
ne olduĝunu anlayamadım bi an çocukların mutfağa gelişiyle kayboldu.
felak nas ayetel kürsi okumadığım dua kalmadı.kızım 3 gece uyumadı hep huzursuzlukla ağladı 3 gün sonra düzeldi bi aret annem vardı ona gittim bi gün bana el verdi şimdi ne zaman kızıma okusam mısıl mısıl uyuyor yavrum.

şimdi kızım 3.5 yaşında hala okurum.
yıl 2014 benim paranormal olaylarım hiç son bulmadı kimin evinde ne varsa görürüm hissederim.annemin evinde yapılan büyüyü rabbimin izniyle buldum.büyüyü yapan kadını rüyamda gördüm.anlatıldığı kadar kolay değil.bişeyler yaşamadan bi yerlere gelinmiyor bu bana rabbimin lûtfu.
diyeceksiniz güzel bişey mi aslında çok güzel her zaman koruma altındasınız.gitmemeniz gereken bir yerse kesinlikle gidemiyorsunuz.
kötü yanlarıda var tabi mesela eşim onlardan çok korkuyor asla karanlıkta uyumaz..:smile:

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
Allah yardımcın olsun,benim de benzer bir deneyimim olmuştu,ancak ne eşim ne de ben karanlıkta uyumaktan vazgeçemedik....:biggrin[1]: Aslında bu şekilde korunmak ve kimsenin size zarar veremiyeceğini bilmek çok güzel bir duygu...
ashess
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 73
10 sene önce
ewt abla cok guzel aslinda ama insaniz sonucta bos bulundugumuz anlar oluyor pat diye gecenin bi yarisi evinde gezindigini gormek inan yurek hoplatiyor yalan yok. sunada eminimki baska hickimsenin agzindan adimin o kadar hos soylendigini duymadim :biggrin[1]:
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
ben genelde ayak seslerini duyardım,ama bir kez eşimin görüntüsünde karşıma çıktı,o kadar yumuşak bir ses tonu vardı ki,o nan nasıl bir şaşkınlıkla neden böyle bir ses tonu kullandığını sordum ama epey konuşmuştuk,o anda ortadan kayboldu....sonrada gerçekte eşimin geldiğini anladım,eşim gelince o gitmişti.... Sadece eşime sen gerçekmisin diye sordum,ama çok heyecanlanmıştım....
ashess
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 73
10 sene önce
insani heyecanlandiran urkuten tarafi da o ablacim bi bakiyorum 30 cm sirin mi sirin al kucagina sev tipindeler.bi bakiyorsun boylu boyunca bi erkek evini tavaf ediyo sanki ama ben memnunum benim onlardan baska arkadasim yok :)
Jokerstyle
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 12
10 sene önce
[QUOTE=ashess;114167] yıl 2014 benim paranormal olaylarım hiç son bulmadı kimin evinde ne varsa görürüm hissederim.annemin evinde yapılan büyüyü rabbimin izniyle buldum.büyüyü yapan kadını rüyamda gördüm.anlatıldığı kadar kolay değil.bişeyler yaşamadan bi yerlere gelinmiyor bu bana rabbimin lûtfu. diyeceksiniz güzel bişey mi aslında çok güzel her zaman koruma altındasınız.gitmemeniz gereken bir yerse kesinlikle gidemiyorsunuz. kötü yanlarıda var tabi mesela eşim onlardan çok korkuyor asla karanlıkta uyumaz..:smile:[/QUOTE] Bir kişinin evine gitmedende sana icindeki negatif enerjiler gösterilirmi?
POZİTİF
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 48
Yanıt Sayısı: 965
10 sene önce
bende evde olduklaını hissediyorum garip olaylar yok ama sanki birileri evimde ve asla ama asla karanlıkta uyuyamıyorum televızyon ışıgında uyuyorum
ashess
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 73
10 sene önce
POZITIF.. sadece bir his mi?beynimizde bu konuda cok acimasiz cogu kiside sadece kuruntu oldugunu gordum kardesim yanlis anlama lutfen.
tutrakan
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 148
Yanıt Sayısı: 589
10 sene önce
Yıllar önce telsizli radyolu telefonumuz vardı,yerine görüntülü alınca,o odanın bir köşesinde boşta duruyordu ve bir gün pirizde takılı olmadığı halde aniden ondan son desibel müzik çalmaya başlamıştı ve susturmak mümkün olmamıştı,hiç bir tuş yanıt vermiyordu ve korkumdan ardıma bakmadan ve kapıları dahi ardımdan kapatmadan evden annemlere kaçmıştım,akşam saati eşim dönünceye kadar orda kalmıştım.Eve döndüğümüzde susmuştu ve 15-20 dk.ardından aynı şekilde tekrar çalmaya başlamıştı.Bilgi sahibi olmadığım dönemlerdi ve ne yapıcağımı bilemediğimden,sabah eşimin evden çıkmasının hemen ardından son hız ayarında ventilatörü açıyordum,odadan -o ha neyse radyosunu çalıştıran-geri üfürür,odadan uzak tutar düşüncesiyle.O evden taşınıncaya kadar sabahtan akşama kadar her gün bunu yapmıştım.Geriye dönüp baktığımda gülüyorum şimdi kendime.Bilinmeyenin karşısında insan çaresiz kalınca yanlış,lüzümsüz veya komik hareketler sergileyebiliyor işte ve yapmış olduğum en aptalca şeydi,fakat o sırada kendimi bu şekilde emniyette buluyordum veya öyle sanıyordum.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
Üyelerimizin başından geçen olaylara yorum yaparken saygı sınırlarını zorlamadan,ve üyelerimizin mahremiyetine tecevüz etmeden yorum yapılması forumumuzun ahengini korumakta etkili olacaktır.... Espiri ya da kınama saygı çerçevesinde olmalı... mesajlarınızda biraz daha özen ve saygı lütfen.....
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)