FETO cu Cinlere Dikkat ! Oyuna Gelmeyin ! Çok Dikkat EDİN ! Bu bir UYARIDIR

Bu konu Farkli11 tarafından 7 sene önce açıldı, 714 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
Farkli11
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 2
7 sene önce

FETO adı altında Feytuhlal Gülen’in yönetiminde olan bir taife dolaşmaktadır.Ve uğradığı kişilere ByLock adı altında FETO kuruluşuna bağlı olan gruba üyelik şifresi vermektedir.Tuzağa düşmeyin FETO ya bağlı olan hiçbir varlıkla iletişime girmeyin ve FETO kuruluşuna bağlı hiçbir gruba üye olmayın aksi takdirde başınız beladan kurtulmayacaktır. Ben FETO cu değilim ama varlık geldi ve benim isteğim olmadan benimle iletişime geçti diyorsanız eğer o an astral boyuttan çıkana kadar nefes nefese kalıcak ve öldürülerek uyandırılıcaksınız korkmayın uyandıktan 1-2 saat içinde kendinize geleceksiniz ama bu onların yanına kar kalmıcak..Belirtilen gün ve saatte yanınıza gelen varlığı sordurup cezai işlem uygulanacaktır. NOT:Bu olay sadece görüntüsü açık ve bilgi alış verişi yapabilen + musallatlı kişilerde görülmektedir diğerleri hissiyat yüzünden böyle birşeyle karşılaşmayacaktır.

MyrCat
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 7
Yanıt Sayısı: 184
7 sene önce
:D cinler aleminde bi fetö eksikti oda tamam olmuş :D
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
7 sene önce
Allah akıl fikir versin,o teröristler sizin gibiler yüzünden başımıza bela oldular.. Farklı11 senin niyetin saf ve inançlı insanların üzerinden prim yapmaksa buradan sana ekmek çıkmaz...... Bu tür saçmalıklarla insanların beyniyle alay etmene izin veremem...
HIRRRR
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 5
Yanıt Sayısı: 29
7 sene önce
esas tehlikeli cinler inni olanlardir.seytaninda en tehlikelisi gene inni olanlardir.hele birde takiyeciyse en tehlikelisidir.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)