Mücerreb Cinni Daveti

Bu konu zero2999 tarafından 11 sene önce açıldı, 1005 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
zero2999
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 0
11 sene önce

Öncelikle şunu söylemem gerekir ki Cin ne insanın kölesidir nede normal durumda görüşebileceği bir varlık. Bu terkip ne falcı içindir ne büyücü Allah şahit olsun ki kim ilim öğrenmenin dışında ve cahilce bu terkibi kullanırsa bela sıkıntı ve hastalık onu bulur. Unutmamak gerekir ki İlim bilim kendini bilenindir kendini bilmeyen için boş bir eziyettir. Terkipler vefkler davet ve ilimler rasgele ve aceleyle usulsüzce kullanılamaz tutmaması duamızdır ama tutarda noksan olursa iki tarafı kesen bir kılıçtır.

Kişi ister rahmani ister sülfi olsun yüzleşeceği cini alt edecek ilimle kulanmamışsa o cinni onu çembere alır .rahmani ilmi yanlış kullandığı için sülfi kibirinden süründürür insanı. Terkip kolaydır ama inanarak kalteki korku şüphe ve vesveseyi yenmek zordur. Zaten bunu yapabilenlerin çoğu kez tertibede ihtiyacı yoktur ya neyse biz ilmi verelim ilmi kullanmak isteyen alır ama tekrar uyarıyorum cahilce ve noksanca yapmak ister rahmani ister sülfi tehlikelidir.

Öncelikle abdest alınır ve yanlız bir mekanda çokda ışık olmadan kıbleye doğru oturularak niyet edilir: Ya Rabbim Ya HAnnan YA Mennan Ya deyyan Sen davetime rahmet dilime kuvvet kalbime iman gözüme sözüme doğruluk ver. Beni vesvese ve şerlerden muhafaza et iyi niyetimi ve kalbimdeki imanı üstüme sağıma ve soluma önüme ve arkama gördüğüm ve görmediğim her bir köşeye kalkan çek. Amin. Ardından 7 ayetel kürsi ve 7 tahassüm okunarak nefes edilerek çembere alınız kendinizi. Ve sonrasında günlük buhurunu yakınız. Sürekli olarak Kelime-i Tevhid getiriniz. Ve Kalbinizi adeta çıkarıp Allah c.c. Ye teslim edercesine bir teslimiyet içinde olunuz. 7 gayb ve 7 cin suresi okuyup arapça olarak 7 defa şu sözleri tekrar ediniz : Ey Allah c.c. Nin emir ve yasaklarına uyup Hz Muhammed s.a.v. A biat etmiş mümin cinler sizi Mazerin,Kemtamin,Kasferete ve Taykel in yüzü suyu hürmetine ve Allah c.c. Nun emriyle celbe davet ediyorum. Hanginiz hayır üzerine davetime icabet ederse Allah c.c. Da ona on katı hayır nasip eylesin. Ve şu sözler 7 defa okunur: MEY TATARUN ALEYHİ ESSELAME VEHİYE DAVETİL KEBİR LE TE LE MEYŞELE ÐA CEMİA DAVETİ LE NEYHE DAVETİ KABULÜ VE Bİ ISHKİ HURMETÜS SURETÜL HZ MUHAMMED S.A.V. HZ ALİ R.A. HZ. ABDUL KADİR GEYLANİ R.A. VE Bİ ISHKİ HURMETUS SURETÜL FATİHA okuma bitince 3 fatiha şerif okunur bunların tamamı ezbere ve göz kapalı şekilde okunarak cinni nin zihnen celb etmesi tasviriyle yapılır. Korku veya şüphe olmamalıdır ve salih bir niyet ile iman dolu kalbin birleşiminde uygulanmalıdır kişi kendinden emin olarak Allaha herşeyiyle teslim olmalıdır. Saygılar

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce
Konu tamamen bilgilendirme amaçlıdır,havas ilmine vakıf olmayanların uygulamaması gerekir.......
kurtigur
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 12
6 sene önce
asılsız, çalışmaz, nerden uyduruyosunuz, bir de mücerreb ibaresini koyuyosunuz?
embilembil
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 174
6 sene önce
aman ha cin davetlerinden uzuk durunuz cin kolay gelir zor gider
Turancı
Üyelik Zamanı: 6 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 19
6 sene önce
Kemtamin kasferet ve taykel fatiha suresinin hadimleri ve but terkip bir kereye mahsus icabet edilmez sadece ehli olmayana sıkıntı verilir.
MUSTANG.
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 201
6 sene önce
Cin herkesde vardir.insanin korkulari endiseleri ofkesi entrikalari seytanin gidasidir.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)