Şeytan ile anlaşma yapmak

Bu konu Aura9 tarafından 10 sene önce açıldı, 819 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
Aura9
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 29
Yanıt Sayısı: 42
10 sene önce

Demonolojinin en ilginç ama rahatsız eden yüzü, insanların şeytanla anlaşma yapmalarıdır.Birisinin ruhu karşılığında Şeytan ona zenginlik ya da belli bir süre için güç ihsan eder.çoğu batıl inanca göre cadılar doğa üstü güçlerini şeytanla yaptıkları bir anlaşma sayesinde kazanmışlardır. Mahkemelerde somut deliller arayan savcılar, şeytanla yapılan yasal anlaşmaları araştırmaya 15.yüzyılda başlamışlardır.Şeytanla anlaşma yapmanın bir çok yolu vardır.işte ruhunuızu şeytana satmanın bir yolu şöyle:El değmemiş bir parça parşömen al.Kendi kanınla şöyle yaz: “YüCE iBLiSE yemin ederim ki, bana tüm verdiklerinin karşılığını yedi yıl içerisinde ödeyeceğim. Şahitliğinde, yemin ediyorum ve imzamı atıyorum.”Kanınla imzala.Sonra büyülü bir daire içerisinde belgeyi elinde tutarak aşağıdaki duayı ezbere oku:LUCIFER, imparator, Tüm isyankar Ruhların Efendisi, yalvarıyorum YüCE EFENDiYi çağırmamı mümkün kıl – ben onunla bir anlaşma yapmayı arzuluyorum.BEELZEBUB, Prens, Sana da dua ediyorum, teşebbüsümde beni koru.ASTAROTH, Kont, bana merhametli davran ve YüCE iBLiSiN bana bu gece insan formunda kötü bir koku olmaksızın gözükmesine izin ver, anlaşmamı yapmama izin ver ve ihtiyacım olan hazineye kavuşayım.YüCE iBLiS, huzurunda yalvarıyorum, ikamet ettiğin yeri bırak, dünyanın neresindeysen gelip benimle konuş, gelmezsen seni Solomon’un Yüce Anahtarı’nın kudretli sözleriyle zorlayacağım, benim anlaşmamı kabul et.Hemen gel yoksa sana anahtarın kudretli sözleriyle işkence edeceğim!:AGLON, TETRAGRAMMATON, VAYCHEON, STIMULAMATHON, EROHARES, RETRASAMATHON, CLYORAN, ICION, ESITION, EXISTIEN, ERYONA, ONERA, ERASYN, MOYN, MEFFIAS, SOTER, EMMANUEL, SABAOTH, ADONAI. Seni çağırıyorum. AMEN.iblis geldiği zaman anlaşmayı ona fırlat ve sakın sihirli çemberin içinden ne olursa olsun çıkma.ünlü Anlaşmalarilk şeytanla anlaşma olayı 538de pozisyonu korumak için Theophile’in ruhunu satmasıyla oldu. Efsaneye göre Bakire Meryem anlaşmayı bozması için ona yardım etmiş.Urban Grandier tarafından imzalanan birkaç anlaşma da yargılanması sırasında kanıt olarak gösterilmiştir. Cornelius Agrippa ve Paracelse, the Papa Leon Le Grand, Honorius ve Sylvestre III, Krallar Marcomir and Henri III.Şeytanla Yapılan Anlaşmayı BozmakŞeytanla yapılan bir anlaşmayı kanla imzalanmış olsa bile bozmak mümkündür. Aşağıdaki işlemler yapılmalıdır:* Bir daha şeytanla anlaşma yapmamaya tövbe et.* Karanlık sanatlarla ilgili tüm yazıları,tılsımları v.s yok et.* Yazılı kontrato yak ya da vazgeçtiğini ve pişman olduğunu beyan et.* Yapabildiğin kadar verilen zararı geri öde.Arkadaşlar uygulamayı bir tanıdığımdan aldım doğruluk payı varmış elimde bir kaç tane daha var onları da yükleyeceğim kolay gelsin.

uurysn
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 20
Yanıt Sayısı: 167
10 sene önce
Aura umarım bunları sadece bilgi amaçlı okuyup paylaşıyorsundur.
Aura9
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 29
Yanıt Sayısı: 42
10 sene önce
Açıkçası bilgi amaçlı yada eksik uygulamaları sevmem öylede vermem.Her zaman tam olanı araştırırım ve tam veririm,yapıp yapmamak herkesin özgür iradesi.X kişisi şeytanla anlaşma yapıyorsa kendi iradesiyle ve isteyerek yapıyorsa bir şey söyleyemeyiz.
ERBAUN
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 69
Yanıt Sayısı: 951
10 sene önce
anlasmayi bozmak böyle olmaz çemberden attığn anlasmayi sana geri vermiyorlar sen ne kadar vazgeçsende onlar o anlaşma sayesinde neler yapabilir neler.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)