Cinlerle evlilik..

Bu konu oxso22 tarafından 9 sene önce açıldı, 786 kere okundu ve 7 Cevap verildi.
oxso22
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 11
Yanıt Sayısı: 93
9 sene önce

Allah’ın selamı üzerinize olsun. Bugün sizlere biraz cinlerle evlilikten bahsetmek istiyorum. Genelde bayanlarda rastlanır, erkeklerde daha nadir görülür ama erkeklerde görülen daha tehlikelidir. Cin kadına aşık olduysa rüyasında onunla evlenir ve gelinlik giydirir. Kişi başlarda bu olayı sadece bir rüyadan ibaret sanar ama değişik belirtilere maruz kalınca olayı fark etmeye başlar. Rüyasında onlarla cinsel ilişki yaşamaya başlar, normal hayatta işleri düzgün gitmez vs..
Cinle evlenmiş bayan evliyse eşiyle sürekli olur olmaz şeylerden dolayı tartışır, evde sürekli kavga çıkar. Cin evli olduğu kadına iyi davranır, istediği şeyleri yapar, onu korur ama şu da var zıtlaşırlarsa cin kadına zarar verebilir.Evlendiği kadınla ilişkiye girmek istediği zaman bayan sırt üstü veya sağ tarafına yatıyorsa onu uyutmamaya calışır ve rahatsız eder, yanında Allah’ın adını söyletmez, ezan okunuyorsa cin sessiz kalır, dini hiç bir konu açtırmaz/konuşturmaz. bu durumda zor da olsa dua okumaya çalışın, Nas, Felak, Ayetel Kürsü dualarını okumaya çalışın rahatlarsınız. Eğer bu kişi uzun süredir onlarla evliyse bazı doğa üstü yeteneklere sahip olur büyülü insanları bilme, kayıp şeyleri bulma, gizli sırları söyleme vb. ama cin artık ilerledikçe hayel boyutundan cıkar ve kişiye gerçekçi görünmeye başlar. Artık onunla konuşur ve gözükür. Kadını cinden kurtarmak isteyeceklere saldıracaktır. Cine maruz kalmış bir kadının cinden çocuğu olabilir. Rüyalarında sürekli cocuk gezdiriyor ve aynı yaşlardaki cocukları görüyosa bunun belirtisidir. cin öfkelendiğinde kadının bedenini ele geçirebilecektir veya kadın bir erkekle konuşuyorsa cin o erkeği zayıf bulduysa onun bedenini kullanarak kadınla gerçek bir ilişkiye girebilir bu da mümkün. Kadını evli olduğu cinden ayırmak istenirse cin bütün gücüyle karşı koyar, bu durumda güçlü olmak gerekir. Cinli olan bayanın gerçekte gözlerine baktığınızda siyahımsı parlak bir karanlık renk görülür. Bazen cin kadını kullanarak onun özel olduğunu hissettirir o kadar ki kadın cinle evli olduğunu bilse bile ayrılmak istemez. Umarım yararlı olmuştur..

dombra
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 14
Yanıt Sayısı: 931
9 sene önce
Yani evlenen 3h li müslüman olamaz. Ya ben duydum ama inanmıyorum. Demek ki varmış.
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
9 sene önce
ellerinize saglik,keske erkeklerin bazi kasemler okuyup peri kizlarini nasil getirip onlarla evlendiklerinide yazsaydiniz sayin oxso22 :biggrin[1]:bende gecen sene bir ruya gormustum saka degil gercek umarim aydinlatirsiniz,birgun gece dua edip uyudum Ey Allahim bana kimle evleneceksem goster dedim,neyse uyumusum ruyamda,dag kayalikli bir yer ama dunya gibi degil kayalarin yapisi degisik ve hareket edebiliyolar derken bir ev gordum icine girdim,kisa boylu 1 metre kadar kebce kulakli killi uzun kollu bir adam,aman Alllahim dedim ben bu adamlami evlenicem,hemen kendimi masanin altina can havli ile attim cirkinliginden,beni gormedi ama bi ara durakladi ama sirtini donmeden geri gitti:wacko[1]:,o gunden sonra korkudan kismetim kim duasini okuyamiyorum,sizce bu ruya anlami nedir?
Prensess
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 22
Yanıt Sayısı: 864
9 sene önce
Bu kizarkadasima bakim yapan **** da evli vede tipki sizin dediginizi arkadaşım da bana demisti adamin gozleri siyah ve sanki yildiz var gozlerinde tuhaf bir parlaklik var demişti. Bu adamin da birkac tane sanirin oeri karilari var vede 45den fazla cocugu varmis avrupanin heryerinde benim cocuklarim var demis. bu **** hem cinlerden korkuyor hemde ona hukmediyor.ve bakim yapıyor muska hersey yapıyor ve bir kurus hic kimseden para dahi almiyormus
oxso22
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 11
Yanıt Sayısı: 93
9 sene önce
sayın huzurcicegi malesef ben rüya yorumlayamıyorum zaten yorumların da çıkıp çıkmayacağı muamma. Evet sayın Prensess o kadar çocuğu olması normal, şunu da söyleyeyim cinlere hükmetmek diye birşey yoktur onlar asla karşılıksız birşey yapmazlar.Kısa bir hatırlatma; Allah Kur'an'ı boynumuza asalım diye değil, okuyup öğüt alalım, rehber edinelim ve şifa kaynağı olarak gönderdi, muska takmak islami değildir, nazar boncuğu takmaktan pek farkı yok. Bu arada huzurcicegi, bizi de şu rüyanda gördüğün yakışıklıyla olan düğününe çağırırsın herhalde ? :biggrin[1]: şaka bir yana boşuna üzülmene gerek yok zaten istesende bu şekil birini bulamazsın daha güzel bir kısmetin olur inşallah.
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
9 sene önce
sayin oxso22 yazinizda cin kadina asik olduysa ruyasinda ona gelinlik giydirir evlenir yazmissiniz,biz evlenmedik ama o benim kismetimmis:sad:bir kere daha gormustum gene aynisi cikmisti artik evliliktende sogudum bu ruyayi gorunce
oxso22
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 11
Yanıt Sayısı: 93
9 sene önce
evlilik işi kader kısmettir, bu kısmetin kim olacağını sadece Allah bilir, yani rüyanda görmen kısmetin olduğu anlamına gelmiyor merak etme.
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
9 sene önce
icimi rahatlattiniz sayin oxso22 tesekurler :biggrin[1]:
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)