Ulvi Hadim Daveti-Çok Kolay ve Seri

Bu konu satelcom tarafından 8 sene önce açıldı, 1267 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
satelcom
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 42
Yanıt Sayısı: 145
8 sene önce

Bir gün riyazetli oruç tutup iftarda yine riyazet et. Yatsı namazından sonra 2 rekat hacet namazı kıl. Sonra 3 defa ayetel kürsi oku (korunmak için) sonra 300 defa bunu oku. Okuma işi tamam olunca hadim zuhur eder. Her türlü hacetini yerine getirir. Okunacak budur:فاالِقُ الْاِصْبااحِۚ ا و ا ج ا ع ا ل الهيْ ا ل ا س ا كناً ا وال ه ش اَْ س ا والْقا اَ ا ر حُسْ ا بانًَٓۜ ذٰ اِ لِ تاقْد۪يرُ الْ ا عز۪يزِ الْ ا عل۪يمِFâlikul isbâh vecealelleyle sekenen veşşemse velkamera husbânâ zâlike takdîrul azîzil alîm.NOT:Korunmak için 8 ayetel kürsi ile korunma dairesi çiziniz.

çokşeybilenadam
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 36
8 sene önce
Bundan bişey çıkacağını zannetmiyorum, sinek bile uçmaz gözünüzün önünde, hadim daveti bu kadar basit olmaz, olamaz. Benim tavsiyem ayet-i hamseyi okumanız, kitapta 4000 tasarruf sahibi evliyanın bu ayetlerle iş gördükleri yazıyor, ayrıca bu ayetleri vird edinenlere görevli ruhanilerin geldiği ve koruma sağladıkları tasarruflarında yardım ettikleri gibi bilgiler de var, vird edinip ihlas ile okuyanların bu görevlilerle irtibat kurabileceğine inanıyorum, şemsül maarif müellifi "aklınız varsa bu ayetlerin kıymetini bilin" diyor, ben de aynen katılıyorum, aklı olan bu 5 ayetin kıymetini bilir, daha da başka yollara tevessül etmez....
satelcom
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 42
Yanıt Sayısı: 145
8 sene önce
Biz kimin ne bildiğini de çok iyi biliriz.Bu foruma konular açıp Google da reyting yapmasını istemiyenlerin de asıl gayelerini iyi biliriz.Kim olduklarını da iyi biliriz.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)