cin müzesi açmą düşüncesi

Bu konu özlem35. tarafından 11 sene önce açıldı, 669 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
özlem35.
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 234
Yanıt Sayısı: 445
11 sene önce

DÜNYADAKİ İLK ÖRNEK OLACAK

Gizembilimci Cinadam’ a göre Silivri’ ye kurmak istedigi cin müzesi, alanındaki dünyanın ilk örneği olacak. Müzede ruhani varlıklara ait maketler, el yazmaları, resimler, çizimler, kutsal kitaplardan ayetler, ruhani varlıklarla temasa geçtiklerini iddia edenlerin anıları, ruhani varlıklar tarafından dünyaya getirildiği iddia edilen cisimler gibi bir çok şey bulunacağını söyleyen Cinadam, “Her şey hazır, yer belirlenirse dünyanın ilk ruhani varlıklar müzesi Silivri’ ye kurulacak, Silivri’ye bu sayede binlerce turist gelecek.” diye konuşuyor.

SİLİVRİ’ Yİ ONLAR SEÇTİ


Cin müzesi fikri için neden Silivri’ yi seçtiğini sorduğumuz Gizembilimci Cinadam, bu yeri onların seçtiğini, cinlerin Silivri’ yi çok sevdiğini söylüyor. İlk röportajımızda da Silivri’ de çok fazla bir ruhani varlık yoğunluğu olduğunu ve milyonlarca cinin Silivri’ de yaşadığını iddia eden Cinadam’ a göre cinlerin Silivri’ yi sevme nedeni, Sİlivri’ deki manyetik alan. “Silivri’ de manyetik bir alan var diyebiliriz .Onların rahat hareket etmelerine meydan veriyor. Cinler Silivri’ de kendilerini daha bir huzurlu hissediyorlar. Silivri’ deki yatırlar da onların inançlı olanları tarafından ziyaret ediliyor. Cinlerin Müslüman olanları tıpkı bizim gibi evliyalara oldukça saygı gösterirler. Sebebine gelince bu evliyaların ruhları biz sıradan insanlar gibi olmayıp manevi alemdeki üstün ruhlardır, değişik şekillerde Yüce Allah müsade ederse diğer cin alemlerine de tesir edebilirler. Zaten sağlıklarında da bu alimler insanların yanısıra cinlerin İnançlı olanlarına vaaz ve nasihat ettikleri bilinmektedir.” diyerek Silivri’ nin “seçilme” nedenini açıklayan Cinadam, müze fikrini kendisinin ortaya attığını ama yeri onların belirlediğini iddia ediyor.

MÜZEDE YOK YOK

Silivri’ ye kurmak istediği “cin müzesinde” nelerin yer alacağını da açıklayan Cinadam, müzeye koyacaklarını belirlemiş bile.. Cinadam, müzede ruhani alemle ilgili her şeyin yer alacağını belirtiyor ve “Cinlerin resimleri, fotoğrafları, cinler konulu her dilden kitaplar, dvd, vcd filmler ve belgeseller, aslına sadık kalınarak hazırlanılmış cin maketleri, cinler alemi ile alakalı insanların yaşadıklarını birebir ilk ağızlardan derlenmiş gerçek olayların ve anektotların anlatıldığı çekimler. Bu alemin insanlara faydalı ve zararlı yönlerinin anlatıldığı insanları bilgilendirmek için hazırlanmış bantlar. Düya çapında bilim adamlarının bu varlıklar hakkındaki görüşlerine de yer vereceğiz. Onları tasvir eden birebir eski zaman alimleri tarafından hazırlanmış ve yüzlarce yıl evvelinden çizilmiş eski yazma eserlerden alınmış resimler .Yine insanların fakına varmadan çektikleri aile resimlerinin arasına girmiş bedensiz ve ilginç fotoğraf kareleri.” diyerek müze içeriğinden bazılarını sayıyor.


HAZRETİ SÜLEYMAN ODASI


Cinadam’ ın Silivri’ de kurmak istediği ilginç müzede bir de Hz. Süleyman’ a ithafen bir oda yer alacak. Bilindiği gibi Hz. Süleyman Peygamber, cinlere ve ruhani varlıklara da hükmedebiliyor ve onları çalıştırabiliyordu. Hz. Süleyman Odası’ nı Cinadam şu şekilde tarif ediyor : “Silivri Cin Müzesi’ nde bir bölümün adı da Hz. Süleyman Odası olacak. Yüce kitabımızda Süleyman Peygamber’ in İnsanlara ve Cinlere hükümdar olarak gönderilidiği bilidirilmekte. Bu bölümde aslına uygun olarak hazrlanacak ve Saba Melikesi Belkız’ ın tahtını cinlerin nasıl taşımaya gücünün yettiğini anlatan maketlerden oluşan bir canlardırma yapacağız. Ayrıca bir de sergi salonumuz olacak. Bu salonda çok eski uygarlıklardan kalma arkooljik kazılardan ve yazıtlardan bu alemin varlığını ve insanlarla aralarında tarihler boyu süregelen bir yaşantının varolduğdan örnekler sunucağız. Müzenin bu sergi bölümünde ayrıca mısır piramitleri ve Hz. Süleyman A.S. zamanında cinleri çalıştırarak yaptırdığı inşaatlar, saraylar, kaleler ve nice muhteşem yapıların arkeolojk alıntılarına ulaşıp sergi salonumuzda sunmayı hedefliyoruz.

CİNLERDEN GELEN EŞYALAR DA OLACAK

Cinadam’ a göre müzenin sergi salonunda bir ilk de yer alacak. Cinadam, ruhani varlıkların zaman zaman insanları ziyaret ettiklerini ve bazı kişilere taş, boncuk, metal para gibi ufak tefek eşyalar verdiklerini iddia ederek bu kişilerle görüşmelerinde topladığı ve ruhani varlıklar tarafından getirildikleri öne sürülen eşyaları da müzede sergileyecek. “Sergi salonumuzda 2. bölümde ise günümüzde insanların bazılarına cinlerin getirip bıraktığı incik, boncuk, pul, para ve ufak tefek nesneleri de ziyaretçilere sunmayı hedefliyoruz. Müzenin kütüphane bölümünde bedensiz alemlerle alakalı yüzlerce yerli yabancı kitap, döküman, dergi, makale, gazete haberlerine
ulaşabilecek. Konferans salonumuzda ise gelen davetlilere müze ve konu ile alakalı geniş bilgiler sunulacak, film, fotoğraf, dvd ile destekli bir şekilde konuklara hizmet verilebilecek.” diyerek müzenin bütün bölümlerinin hazır olduğunu söyleyen Cinadam’ ın tek eksiği ise yer ve sponsor.

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce
Çok güzel......bayıldım buna......silivri bir de cinleriyle mi gündeme gelecek yani......:tongue[1]::biggrin[1]:
bestem
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 49
Yanıt Sayısı: 557
11 sene önce
ahahahahha nerden buldun bunu hey allahım bi bu eksikti ahahahhaha:rofl[1]:
DAYI
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 20
Yanıt Sayısı: 109
11 sene önce
yanindada bir cin hastanesi cin ezcanesi iyi bir sektor cikabilir cin kasabasi iyi fikir ...
bestem
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 49
Yanıt Sayısı: 557
11 sene önce
güncel..................
PARADOKS
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 142
Yanıt Sayısı: 973
11 sene önce
way cinler vay....
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23540 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye sevim1551
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)