Reiki Kanji:

Bu konu akzennun tarafından 12 sene önce açıldı, 571 kere okundu ve Henüz Cevap Yok.
akzennun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 20
Yanıt Sayısı: 11
12 sene önce

Reiki Kanji: Güçlü Semboller

Reiki Kanji


Kelimenin tam anlamıyla, Kanji konuşan Çince semboller Japonca dil kullanılmaktadır. Kanji için ideograms olarak adlandırılır. Bu kelime veya kelime grubuna karşılık belirli bir anlam teşkil karakterlerdir. Birlikte kullanılan Kanji tamamen yeni bir fikir, bir kavram veya kelime oluşturabilirsiniz.

Nedir Kanji?

Reiki Kanji bağımsız kullanılan bir semboldür. Aslına eski çağlara dayanıyor. Reiki Kanji sembolü, güçlü ve çok karmaşık anlamlar içerir. Reiki, bu sembol kişisel korunma için hem de kendi gelişimini refahı için kullanılabilir.

Ne zaman Batı yazma göre, Kanji kelimeleri ve fikirleri temsil piktogramlar vardır. İngiliz alfabesi aksine, tek bir Kanji bir hece veya harfi kelime oluşturacak şekilde kullanılmaz. Bir Kanji sembol zaten kendi anlamı vardır. birbirleriyle kombine halinde, sembol anlamı bileşik olduğunu.

Reiki Kanji genellikle üst Rei sembol ve altında Ki doğru çizilir. Rei evrensel yaşam ve Ki demektir enerjiye karşılık gelir. Birlikte, ortalama Reiki veya Evrensel Yaşam Enerjisi. Bu sembol Reiki ana temelidir.
Pratik Kullanımları

Reiki Kanji enerji herhangi bir kişi, nesne ya da duygu yayılan dengelemek için kullanılabilir. Zaman sembol bir oda içinde yer alıyor, bu enerjiyi oda korumak ve güvenli tutmak inanılıyor. Bunu başarmak için, sadece bir noktada böyle bir portre veya bir resim çerçevesi gibi Reiki Kanji sembolü yer. çok çaba olmadan, enerji simgesi gelen yaymak ve tüm odayı dolduruyor.

O da Reiki Kanji elektromanyetizma kovabilirsiniz dedi. Bir Reiki Kanji sembol bir elektrik prizinin yakınına yerleştirilmiş ise, tazminat elektromanyetik deşarjlar yol açtığı çıkış kalkan olabilir. Tek ihtiyacınız olan Reiki sembolü kuzey duvarı yönelik olarak çıkışına yerleştirilen küçük bir simge yoktur. Aynı kavram piller için uygulanabilir. Sadece cep telefonları gibi elektronik öğeleri (ana güç kaynağı içindeki sembolü yer) ve emanations kadar tüm birim koruyacaktır.

daha derin anlamda, Reiki Kanji enerji toplamak için kullanılır. Bu tür enerji şey ile uygulanabilir şifa ilköğretim uygulaması bulunuyor. Reiki Kanji Reiki ustaları ve uygulayıcıları tarafından gizli antik çağda tutuldu çok kutsal sembol olduğu kabul edilmektedir. Bugünün teknolojisi önce bu sembollerin sadece belleğe olabilir ve görüntülendi. ustalar da dahil olmak üzere öğrenciler, kendilerini, onları kopyalarını tutmak için izin verilmemiştir.

Bu gizlilik artık ve pratik olmasa da Reiki Kanji kolayca kullanılabilir bile uninitiated için, sembollerin kutsallık korunur. Gücünü kullanacak uygulayıcısı dayanıyor.
Sembol sadece bir araç – enerji temsilidir ama enerji kendisi değildir. Buna rağmen, bu sembollerin Reiki bağlamında kullanılan güç aşılmaz olduğunu. Bunun temel neden, iyileşmek geliştirmek ve daha iyi bir kişi daha daha önceden vardı içine kimse dönüşümü nedenidir…

Bu Bir Alıntıdır

Konuya Bir Cevap Yazın

Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)