Etkileme Beğendirme Duası

Bu konu lahutiye tarafından 11 sene önce açıldı, 662 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
lahutiye
MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 300
Yanıt Sayısı: 366
11 sene önce

Çok değerli bir duadır. Kimin bu yönde bir derdi olsa bu duayı X sabah namazından sonra X kere okusun. Kimin bir sevdiği varsa bir kağıt üzerine sevdiğinin adını yazıp üzerine X kere bu duayı okuyup ateşte yaksın, deli divane olur.

Bismillahirrahmanirrahim

Elhamdülillahillezi men ve şekka bihi lem yekün ila gayrihi Elhamdülillahillezi yarucu gammen ve yedfeul bela ve Annan velhamdülillahillezi lem yettehiz veleden velem yekünlehü veliyyün minez zulli ve kebbirhü tekbira allahü ekber allahu ekber la ilahe illallahu vallahu ekber kebira vel hamdülillahi hamden kesiren fesubhanallahi bükreten ve asila hasbunallahi ve nimel Mevla ve nimen nasır

Gufraneke Rabbena ve ileykel nasır ve sallallahu ala seyyidina muhammedin ve alihi ecmain allahümme es’elüke bi hakkıl arşi ve men ala ve levha ve men cae ev cae es’elüke bi hakkı muhammedin vein yercu ammes saati ve inneke halimün alimün allahümme inni es’elüke bi izzetike ya aziz.

Ve bi kudretike ya kadim ve bi izzetike ya aziz ve birahmetike en tahfezeni bi imamin feinnema kaiden ve rakian ve saciden ve hayyen ve meyyiten ala küllü halin rabbi rahmetike ya erhamerrahimin allahümme salli muhammedin seyyidil edna allahümme salli ala muhammedin seyyidil nebiyyil haşimi allahümme salli ala muhammedin seyyidina nebiyyil kureyşi allahümme salli ala muhammedin seyyidil nebiyyil arabiyyi. Allahümme salli ala muhammedin nebiyi hatemen nebiyyine allahümme salli ala muhammedin seyyidil resulül alemin. Allahümme salli ala muhammedin mimeaş şemsi iza talaat. Allahümme salli ala muhammedin meaş şemsi iza üzlifet. Allahümme salli ala muhammedin meal ardi iza rukkibet allahümme salli ala ya alimis sırrı ven necva ve ya keşifed durri vel belva alli emrihi pecen ve mahracen bi rahmetike ya erhamerrahimin iyyake nabudu ve iyyake nestain. Allahümme lekel hamdu ce entel müsteani ve aleykel teklulati illa ilallahi tasirül umur feseyek fike hümüllah ve hüves semiül alim ve sallallahü ala seyyidina muhammedin ve alihit tayyibinet tahirin vel hamdülillahi rabbil alemin ya Allah (üç kere) ya rab (üç kere) bi ismikel azim en terzukni rızkan helalen tayyiben ve imanen sadıkan ve kalben haşian ve lisanen zakiren ve şaen tavilen ve veleden salihen bi rahmetike ya erhamer rahimin allahümme ente rabbi la ilahe illa ente halakteni ve ene abdüke ve ala ene ahdike ve vadike meste’tatü euzu bike min şerri ma sanatu ebuu leke bi nimetike aleyye ve ebu bizenbi fağfirli zunubi feinnehü la yağfirez zunube illa ente allahümme la maniü lemma tayte vela muti lemma kazayte vela mübeddilü hikmete vela yenfeu za bihatti minke bihaddi bi rahmetike ya erhamerrahimin.

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce
Elinize sağlık,teşekkürler......
amunra
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 12
11 sene önce
arapça yazılması gerekmezmi?
urania
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 111
Yanıt Sayısı: 346
11 sene önce
x olan yerlere neden sayı verilmemiştir?
ceylan5
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 51
11 sene önce
zeinarda slm,işimize yaramadıktan sonra bilgilendirme amaçlı verilse ne olur...madem veriliyor..tam yazılsın...kötülüğün önüne hiç kimse geçemez...bir sürü dua var bu sitede kötülük isteyen zaten yapar..Köütülükten kastım harama yapılmasından kasdediyorum..
amunra
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 12
11 sene önce
arapçasınıda yazarsanız çok seviniriz tüm forum üyeleriyle beraber
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)