Dua okumadan önce düsünelim

Bu konu gülvediken tarafından 11 sene önce açıldı, 532 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
gülvediken
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 16
Yanıt Sayısı: 66
11 sene önce

Iyi geceler herkese,bilmiyorum dogru yere mi actim bu konuyu..yanlis yerdeyse mod. arkadaslar düzeltir insallah.Sevgili kardeslerim, bir cogumuz bu siteye neden üye oldugu veya nasil buldu? Tabikide sevgi ve ask dualari ararken, gönül acisini dindirmek icin, bir nevi yarasina merhem aramak icin, yeniden bir umut isigi görmek icin…yani sevdigi insan icin.Bazilarimizin dilegi oldu bazilarimiz hala beklemekte ve bazilarimiz kaderine razi oldu ve gecmisi unutmayi yeni umutlarla gelecege bakmayi basardi.Bende sevdigim insana kavusmak icin care ararken bu siteyi buldum. Dualar okudum, zikirler vs.vs…Döndü yine baristik yine ayrildik, yine baristik yine ayrildik ve bu böyle inanin aylarca devam etti. Kavgalar, Hakaretler kalp kirmalarda cabasi..Bu son ayrilisimizda artik tamamiyle idrak ettim…kopmus bir ip yeniden dügümlenir ama o ip hicbir zaman eskisi gibi saglam olmaz. Her ayrilik bir dügüm daha demektir…ve gün gelir o ip öyle yipranmis bir sekile gelirki…tuturacak hic bir yeri kalmaz…dügümlenmez, yada dügümlense bile en ufak bir sarsintada kopar…yine üzülen siz olursunuz.Kaderine razi olup unutmak ve sadece kendi selametimiz icin dua etmek en güzeli. Deger vermeyen, sevginin kiymetini bilmeyenler icin bunca caba neden?? Seven kirmaz, seven gitmez, ve gercekten seven seni kaybetmemek icin elinden gelen herseyi yapar.Hersey kader kismet hayatda…Rabbim herseyin hayirlisini versin…Kendinize iyi bakinSevgiler

zeytınn
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 27
Yanıt Sayısı: 645
11 sene önce
doğruyu görmene sevindim
Hun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1116
Yanıt Sayısı: 5482
11 sene önce
Emegine saglik gülvediken ne güzel demissiniz cok begendim yazini Allah razi olsun
gülvediken
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 16
Yanıt Sayısı: 66
11 sene önce
sagol Hun..Allah senden razi olsun. Inan senin ve zeinarda nin burda cok emegi var. Sadece dua paylasmiyor piskolog gibi burda insanlarin derdinide dinliyor yardimci oluyorsunuz...cani gönülden tskler..
lara34
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 18
Yanıt Sayısı: 382
11 sene önce
sevgili gül ve diken gerçekten yüreğine sağlık çok doğru noktaya temas etmişsin.ben hikayemi daha evvel yazmıştım.bişe bittimi bitiyor.başta hazmedemiyoruz öfkeleniyoruz inciniyoruz.ben geçen sene sürekli zikir dua dönsün falan kendimide bitirdim.en sonunda beni neden acıtmasına müsade ediyorum dedim.rabbim hakkımız öbür dünyada karşımıza getirecek.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)