Sevdiğin Geri Dönsün

Bu konu HAVAS47 tarafından 10 sene önce açıldı, 694 kere okundu ve 8 Cevap verildi.
HAVAS47
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 45
Yanıt Sayısı: 265
10 sene önce

Her Gün 41 Ayetel kürsi 41 Felak 41 Nas 41 Gün Devam Ettir Sevdiğin Geri Döner

HAVAS47
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 45
Yanıt Sayısı: 265
10 sene önce
-----------------------Güncel-----------------------------------
elci
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 17
Yanıt Sayısı: 427
9 sene önce
[QUOTE=HAVAS47;92742]Her Gün 41 Ayetel kürsi 41 Felak 41 Nas 41 Gün Devam Ettir Sevdiğin Geri Döner[/QUOTE] Esselamun aleykum. Sayin Havas47 vermis oldugunuz konu hic anlasilir degildir sanirim alinti yapmissiniz alinti ise yazmaniz gerekirdi. vermis oldugunuz okuma sekli ile okunmasi drumunda insani birnevi korumaya alir fazileti coktur amenna fakat nerede dönmesi icin gecer bunu merak ediyorum dönme yani kisinin geri dönmesini saglamasi icin bir cümle gerek o vermis oldugunuz sürelerin hangi ayetinde gecmektedir yazarsaniz size sevinirim. Ayrica celb okumalarinda 1. hacet namazi 2. bir namaz daha var onu yazmiyayim, 3 niyet 4, okunmasi gereken ayeti kerime veya süreler okunur. 5 , yapilan okumadan sonra her okumanin kendine göre azimeti vardir ve bu azmet okunmadikca kiside hicbir etgi yapmaz. 6, okuma bittiktenden sonra okumanin ...... havalesi vardir bu havale yapilmadikca görevli geldigi gibi kalir gitmez göndermek gerek yani. 7 sonunda salavat ve fatiha olanlarida vardir. 8, b.......... okundugunda gelecek olan görevli farklidir b....... okunmadiginda gelecek olan görevli farklidir bu ayrinti cok önemli. En önemlisi ise yapilan okumalarda geregi gibi yapilmadigi taktirde görevli yollanmadigi taktirde kisi kendini daha asik eder cünkü o görevli görev almis ise en kolayini sececektir ve en kolayi okuyan kisinin yaninda ise onu daha fazla asik etek olacaktir. Insaaallah anlatabilmisimdir koruma kesinlikle yapilmalidir hatta ve hatta istehariye yapilarak islemlerin yapilmasi en dogrusudur. ve elgaytüaleyke mehabbetten minnni.
POZİTİF
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 48
Yanıt Sayısı: 965
9 sene önce
elifnurs bazı noktalı yerler vardır kişi ilim erbab sahibi olmayan kişilerin okuyup zarar görmemesi bunların ne oldugu tam olarak verilmez arkadasımız zaten belirtmiş ya gönderemezsen falan diye mademki daha çok aşık oldun o uygulamayı bırak tavsiyemdir...Ve her şey vaktine esirdir
elci
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 17
Yanıt Sayısı: 427
9 sene önce
5. olan , okunmasi gereken azamet onunmadigi taktirde görev verim olayi olmaz yani okumanin karsiya tasinmasi . 6...... noktali olan yer acik birakmak zorunda kaliyorum cünkü vebal almaktan yaradana siginirim arastirirsaniz cözebilirsiniz. 5. bagdasir deyim bu kadar. 8. iyi huylu kotü huylu diyeyim görevli icin herzaman okuyorsunuz b...... bunu. Görevlinin birinin adini yazayim sulfi digerini yazmiyorum.
elci
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 17
Yanıt Sayısı: 427
9 sene önce
[QUOTE=HAVAS47;92742]Her Gün 41 Ayetel kürsi 41 Felak 41 Nas 41 Gün Devam Ettir Sevdiğin Geri Döner[/QUOTE] neden aldınız bu bılgıyı paylasırmısınız. nerde bunun uygulama seklı zamanı sayısı ve ayrıca celple alakası yoktur celb kelımesı nerede gecmektedır yanılarsanız sevınırım.
dombra
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 14
Yanıt Sayısı: 931
9 sene önce
Elçi biraz agresifsin sanki... Su sıralar sinirli görüyorum seni.
Sabir
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 208
9 sene önce
Paylasimlariniza ve ikaz iniza cok tesekkürler. Sayin Elci Allah sizden razi olsun
huluhi
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 22
9 sene önce
ama böylede olmaz bilmece gibi yaz sonrda bizi meraka düşür.ya yazma yada yazarsan tam yaz inanın ben 15 yıldır okuyorum sadece beni daha çok bağladı nasıl yapacağımı bilmiyorum özelden yazarsanız sevinirim şimdiden tşk ler
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)