Duaların zamanlaması var mıdır?

Bu konu sealmieft tarafından 11 sene önce açıldı, 461 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
sealmieft
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 6
11 sene önce

Merhabalar; buraya yeni üye oldum beğendiğim, ihtiyacım olan ve başlamak istediğim bir kaç tane dua var fakat dolanırken gördüğüm yorum kafamı karıştırdı. Bir kaç duaya birden başlayabilir miyim? Bu sakıncalı mıdır? veya dualar arasında ne kadar ara verilmelidir? Şimdiden Teşekkür Ederim.

elbet bir gün
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 45
Yanıt Sayısı: 245
11 sene önce
Hoşgeldiniz.. Sanıyorum 3 yada 7 gün ara vermek daha doğru uygulama aralarına bu 11 de çıkabilir.. Aynı niyet için aynı anda farklı uygulama yapmak sanırım doğru değil diye biliyorum bu arada, tabiki konuya daha vakıf arkadaşlar daha net bir bilgi vericeklerdir, bunlar benim bildiklerim..
Hun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1116
Yanıt Sayısı: 5482
11 sene önce
elbet bir gün Dogru cevap vermissiniz kesinlikle, tesekkürler.. evet ayni niyet icin kesinlikle ayni anda degisik uygulama dualar yapilmaz cünki sanki okurken okudugunuz dua yardim etmeyecekmis gibi yenisine baslamis olunuyor bu da yanlis Allaha ettigimiz her dua Allaha ulasir ama vakti varsa sürer hemen olmasi muhabbet dualarindada 7 ile 14 gün beklemek lazim
sealmieft
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 6
11 sene önce
çok teşekkür ederim. Yani 40 gün süren bir dua bittikten sonra 1 hafta bekleyip diğerine geçerim o zaman. Bir sorum daha olacak bazı dualarda anne adı da istenmekte bunun bi alternatifi var mıdır acaba yoksa öğrenmem gerekir mi anne adını?
POZİTİF
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 48
Yanıt Sayısı: 965
11 sene önce
[QUOTE=sealmieft;92904]Merhabalar; buraya yeni üye oldum beğendiğim, ihtiyacım olan ve başlamak istediğim bir kaç tane dua var fakat dolanırken gördüğüm yorum kafamı karıştırdı. Bir kaç duaya birden başlayabilir miyim? Bu sakıncalı mıdır? veya dualar arasında ne kadar ara verilmelidir? Şimdiden Teşekkür Ederim.[/QUOTE] Evet bir kaç uygulama birden yapılmaz kalbine hangisini daha yakın buluyorsan onu uygula minimum 7 gün devam et daha sonra 7 gün ara ver genel olarak gece yatsı namazından sonra uygula yada edeceğin dua ne ile ilgili ise belirli saatleri var bu konuda forumda dua zamanları ile ilgili açıklayıcı bilgiler mevcuıt
sealmieft
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 6
11 sene önce
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için Allah razı olsun.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23561 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye eleanore3659
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)