sizlere hediye aşk formülü

Bu konu aşk gerek tarafından 10 sene önce açıldı, 886 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
aşk gerek
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 5
10 sene önce

degerli arkadaşlarım havas ilmi çok özel bir ilimdir. direk karşı tarafı etkileyemebilirsin ama kendindeki özellikleri çogaltırsan onu zaten etkilersin. Esma ül hüsnalar tamda dua etmek Allahtan istemek için mükemmellerdir. şimdi gece herkez yattıkdan sonra sessiz bir ortamda odanızın camını açın gökyüzüne bakarak Ya EVVELÜL CEBBARÜL VEDUD. OKUYUN Evvel ismi şerifi çabuklaştırıcı bi esmadır Cebbar ismi şerifi insanı mecbur kılar Vedud ismi şerifide sevdirir buna dilerseniz güçlendirici bir esmada ekleyebilirsiniz sizin bu okumanız hayalinizden geçen kişiyi zaten etkileyecekdir 1001 kere okunabilir isteyen sevdiginin isminin ebcet hesabına görede okuyabilir saygılarımla

huzur.
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 40
Yanıt Sayısı: 720
10 sene önce
paylaşım için sağ ol bunu tek bi defa yapacağız dimi? bi de ikiye bölebilir miyiz sayıyı? yarısını bu gece yarısını yarın gece mesela.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
tek bir defa yapmakla sonuç alacağından emin olamazsın,bütün uygulamalar 3 ya da 7 gece yapılır.....
efsahatun
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 164
10 sene önce
Buradaki uygulama çok güzel.Farklı bir sitede aynı esmaların bir başka yöntemini açıklamışlar. Ancak kendileri de ikileme düşmüş.Uygulama oldukça zordu ya ve ül ekleri için bile ebced eklenmiş isimlerin sayıları vs. hepsi eklenmişti. Her isimden sonra ayrı ayrı hesaplama yapılmış ve görevlilerin isimleri zikredilmişti.uygulama sırasında yakma gibi işlemler de yapılmış.Benim şahsi görüşüm böyle bir uygulamayı o şekillerde yapmayı uygun bulmamaktır.Nitekim okunacak metin ile beraber tam türkçeye çevirdiklerinde çok korkunç anlamlar çıkmış.Ana teması sadece cinsellik olan isteklerin üstelik Allah'tan değil hüddamlardan direk olarak istendiği bir tehlikeli davet halini almış.Oysa ki bu isimler ve anlamları çok güzel, çok yardım edici.Burda da bahsedildiği üzere esmaları temiz niyetlerimizle zikredersek ve istersek gerçekten kabul edileceğinden hiç şüphemiz olmasın.Allah çaresizlikten yanlış yollara sapmaktan bizleri korusun.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)