lütfen acil yardım

Bu konu dengedekal tarafından 10 sene önce açıldı, 426 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
dengedekal
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 7
Yanıt Sayısı: 41
10 sene önce

arkadaşlar, kız arkadaşımla tanıştığımızda sıkıntılarımız vardi. sitenizden çok dua öğrendim ve çok faydasını gördüm. şimdi ailesi ile tanışmak üzereyken birileri istedi ve ailesi çok baskı yapıyor ve kız biri var diyemiyor. yardım edin. karşı tarafın vazgeçmesi için ne okumalıyım çok zordayım.

tutrakan
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 148
Yanıt Sayısı: 589
10 sene önce
Bir kadın birini çok sevdiği vakit,aile baskısı olsa dahi,hiç sevmediği biriyle söz kesmez,nişan yapmaz,evlenmez-ve sevdiği biri olduğunu ailesine beyan eder.Zorla evlendirildim diyenler-ailesinin uygun bulduğu kişiyle evlenmek istemediğini dile getirendir,ancak sevdiği biri olduğunu dile getirememiş olandır ve bu sevgiyi içinde gizliyor olduğundan bu sevgi için,sevdiği adam için mücadelesini veremeyip ailesinin kararına rıza gösterip kaderimdir deyip kabullenendir.Sevginiz karşılıklıysa gelen taliplerini geri çevirebilir,ama elbette kişiden kişiye değişir,tamamen karakterine bağlıdır,bir yandan ailesi-bir yandan siz,bazen bir seçim yapmak hiç kolay değil.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
Bu işte bir mantıksızlık var,eğer sen bu kızı çok istiyorsan gider ben de talibim dersin,diğer tarafı engelleme çabası gösterirsin,kızın tek başına mücadale etmesini beklemek doğru ve dürüst bir davranış değil... Eğer kız ailesine senden sözedemiyorsa ya sana güvenemiyordur,senin oyaladığını düşünüyordur,ya da diğer talibi daha cazip göründüğünden senden vaz geçmeyi düşünüyordur..... yani olasılıklar muhtelif....tabii ki dualarına devam etmen iyidir ama eğer bu kızı istiyorsan senin de harekete geçip bir şeyler yapman gerekir....
dengedekal
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 7
Yanıt Sayısı: 41
10 sene önce
eyvallah. eğer o söyleyemiyorsa ben çıkarım ailesinin karşısına.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)