Sevdiğim kişi de beni çok sevsin istiyorum

Bu konu carelercaresiz tarafından 10 sene önce açıldı, 746 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
carelercaresiz
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 1
10 sene önce

çok sevdiğim biri var o da bnjm sevsin istiyorum burada gözüme takılan bi iki şey var yapmak istediğim ama ya geri teperse ? hem bunlarda mi büyü oluyo sonuçta dua ve ayet var sadece

Aaro'sdamned
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 62
Yanıt Sayısı: 951
10 sene önce
Yapmak istediğiniz uygulamanın linklerini verirseniz eğer bizde yapmak istediğiniz uygulama ile alaklı bilgi veririz...
carelercaresiz
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 1
10 sene önce
Allah hayırlı bir şekilde kaderlerimizi birleştirmiş istiyorum ama sevdiğim beni sevmiyor bunu okusam olur mu acaba DUALARIN KABULU İÇİN AL-İ İMRAN 54, AYET ﺛُﻢَّ ﺃَﻧﺰَﻝَ ﻋَﻠَﻴْﻜُﻢ ﻣِّﻦ ﺑَﻌْﺪِ ﺍﻟْﻐَﻢِّ ﺃَﻣَﻨَﺔً ﻧُّﻌَﺎﺳًﺎ ﻳَﻐْﺸَﻰ ﻃَﺂﺋِﻔَﺔً ﻣِّﻨﻜُﻢْ ﻭَﻃَﺂﺋِﻔَﺔٌ ﻗَﺪْ ﺃَﻫَﻤَّﺘْﻬُﻢْ ﺃَﻧﻔُﺴُﻬُﻢْ ﻳَﻈُﻨُّﻮﻥَ ﺑِﺎﻟﻠّﻪِ ﻏَﻴْﺮَ ﺍﻟْﺤَﻖِّ ﻇَﻦَّ ﺍﻟْﺠَﺎﻫِﻠِﻴَّﺔِ ﻳَﻘُﻮﻟُﻮﻥَ ﻫَﻞ ﻟَّﻨَﺎ ﻣِﻦَ ﺍﻷَﻣْﺮِ ﻣِﻦ ﺷَﻲْﺀٍ ﻗُﻞْ ﺇِﻥَّ ﺍﻷَﻣْﺮَ ﻛُﻠَّﻪُ ﻟِﻠَّﻪِ ﻳُﺨْﻔُﻮﻥَ ﻓِﻲ ﺃَﻧﻔُﺴِﻬِﻢ ﻣَّﺎ ﻻَ ﻳُﺒْﺪُﻭﻥَ ﻟَﻚَ ﻳَﻘُﻮﻟُﻮﻥَ ﻟَﻮْ ﻛَﺎﻥَ ﻟَﻨَﺎ ﻣِﻦَ ﺍﻷَﻣْﺮِ ﺷَﻲْﺀٌ ﻣَّﺎ ﻗُﺘِﻠْﻨَﺎ ﻫَﺎﻫُﻨَﺎ ﻗُﻞ ﻟَّﻮْ ﻛُﻨﺘُﻢْ ﻓِﻲ ﺑُﻴُﻮﺗِﻜُﻢْ ﻟَﺒَﺮَﺯَ ﺍﻟَّﺬِﻳﻦَ ﻛُﺘِﺐَ ﻋَﻠَﻴْﻬِﻢُ ﺍﻟْﻘَﺘْﻞُ ﺇِﻟَﻰ ﻣَﻀَﺎﺟِﻌِﻬِﻢْ ﻭَﻟِﻴَﺒْﺘَﻠِﻲَ ﺍﻟﻠّﻪُ ﻣَﺎ ﻓِﻲ ﺻُﺪُﻭﺭِﻛُﻢْ ﻭَﻟِﻴُﻤَﺤَّﺺَ ﻣَﺎ ﻓِﻲ ﻗُﻠُﻮﺑِﻜُﻢْ ﻭَﺍﻟﻠّﻪُ ﻋَﻠِﻴﻢٌ ﺑِﺬَﺍﺕِ ﺍﻟﺼُّﺪُﻭﺭِ Summe enzele aleykum min ba’dil gammi emeneten nuâsen yagşâ tâifeten minkum, ve tâifetun kad ehemmethum enfusuhum yezunnûne billâhi gayrel hakkı zannel câhiliyyeh(câhiliyyeti), yekûlûne hel lenâ minel emri min şey’(şey’in), kul innel emre kullehu lillâh(lillâhi), yuhfûne fî enfusihim mâ lâ yubdûne lek(leke), yekûlûne lev kâne lenâ minel emri şey’un mâ kutilnâ hâhunâ, kul lev kuntum fî buyûtikum le berezellezîne kutibe aleyhimul katlu ilâ medâciihim, ve li yebteliyallâhu mâ fî sudûrikum ve li yumahhısa mâ fî kulûbikum, vallâhu alîmun bi zâtis sudûr (sudûri). Bu ayette 28 harfin hepsi mevcuttur. Bu ayet İsm-i Âzam´ın harflerini taşıdığından bu ayetle yapılan dua reddolunmaz..İnsallah İsm-i Azam kaderi etkilediğinden bu ayet kader sırlarını aç ıklayan ayettir.Dikkatli okunmalı Allah Teâlâ´nın kullar üzerindeki tecelliyat ını anlamaya çalışmalıdır.
NİLÜFER
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 16
Yanıt Sayısı: 702
10 sene önce
Bunu okursam olur mu acaba da bir yanlışlık sezdim. Demelisiniz ki, rabbim sen bana en hayırlısını ver. Bu kişi benim için hayırsız ise sen tez zamanda kalbimden sök. Hayırlı ise o da beni sevsin, yollarımız birleşsin. Sizinki illada o olsun modu. Fakat böyle sadece kötü şeyleri çekersiniz üzerinize. Ve inanın bir anlık hatanız size çok pahalıya mal olabilir. Günahtır. Kendinize acıyın. Lütfen hayırlısı için dua edin. Bakın şunu deneyimini yaşayan biri olarak açıkça söyleyebilirim... Bir hırsla yaptığım ne kadar dua varsa tepeme çöktü. Mahvoldum. Ta ki ne zaman hayırlısı için, Allah'a tevekküle başladım işte o zaman her şey yoluna girdi ve inanın çok mutluyum... Rabbime emanetsiniz. Allah yardımcınız olsun.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)