Sevdıgını çok hızlı asık etme

Bu konu Havascı tarafından 9 sene önce açıldı, 2160 kere okundu ve 9 Cevap verildi.
Havascı
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 1
9 sene önce

Bu uygulama defalarca denenmiştır. Kuru sogan alınır,kuru soganın gobegı cıkartılır soganın kabukları soyulmaz. Temız bır kagıda,meryem suresı yazılır,sure bıtımınde asık edınmek kısının anne adı ıle bırlıkte anne adı yoksa havva oglu dıye yazılıp örnek; havva oglu filanca benım askımdan cayır,cayır yanıyor aciken bana gelıyor yazılır kagıt katlanıp soganın içine konur.Sogan ateste agır,agır kül oluncaya kadar yakılır külleri ayak basmayan bor yere serpılır sevdıgınız 3 gun içinde sıze karsı meyl etmeye baslar. Kaynak; Havas gizli ilimler

CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
9 sene önce
ellerine saglik havasci ,benim bildigim ters yapilmis olurda ise yaramazsa bunu yapan sogan gibi pis kokar butun tenini bu koku sarar bu koku ondan gitmez aylarca teni sogan gibi kokabilir,sogan kabugu yakmak cinlerin gozlerini uzerine ceker,yahu ben korkarim bunu yapmaya korunma duasi okumamiz gereklimi?
NİLÜFER
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 16
Yanıt Sayısı: 702
9 sene önce
Evet keşke paylaşan arkadaş, paylaşmadan önce negatif enerjilerini de araştırıp yazsa. Yahu bilinçsiz biri kurşun kalemle meryem suresini yazacak, birde soğanın içine koymaya çalışacak. Hem doğru yol izlememiş olacak, hem günaha girecek... Rabbim korusun kimbilir neleri çekecek üzerine.. Bunları denemek için site site dolaşan, her gün üç formül deneyen insanlar var. Böyle yakma ihtiva eden işlemleri ya eksik verilmiş diye uyarılsın, ya da en azından denemek tehlikelidir deyin ne bileyim bir uyarı koyun. Ha ben okudum ordan yazdım içeriğini bilemem diyorsanız iyi birşey yapmıyorsunuz. Çocuk oyuncağı mı bu işler vebal almayın. Huzur, senin ihtiyacın var mı soğana falan... Türkiyeye gelirsen haber et, mangalda közlerim soğanları ekmek arası yapar yeriz :))
Vapula
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 74
9 sene önce
Havascı kardeş kaynak göstermişsin bu uygulama ile ilgili.Yalnız Havas İlmi hafife alınacak ilim değildir.Sadece bu ilimle tanışanlar bilir.Ben Havas ilmi ile tanıştığımı söylemiyorum.Ben sadece şunları söylemek istiyorum.Piyasada Havas İlmi adı altında çok kitaplar geziyor.Çoğu insan hayal gücünü kullanarak öyle dua uygulamaları yazabilir.Adına Havas İlmi der.Gerçek Havas kitapları vardır.Dili bildiğin halde okuyamazsın.Hadi diyelim okudun.Kitabı Kullanamazsın.Havas kitabını kullanan seyit bir kişinin yanına gittim.Gitmeden önce kitaba bakacam dili nasıldır belki okurum dedim.Adamın yanına gittiğimde kitaba bakınca baş dönmesi gibi kitaba bakınca zor görüyordum.Ayrıca kitabı kimseye vermezler.Kimsede alamaz.Bide ne kitaplar vardır.İnsan kitabı açıp okumak istediğinde aklını kaybeder.Onları da herkes okuyamaz.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
9 sene önce
Her gösterilen kaynağa inanmayın,her verilen uygulamayı da denemeye çalışmayın,tavsiye edilen uygulama zaten büyüdür...
POZİTİF
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 48
Yanıt Sayısı: 965
9 sene önce
Hem büyüdür hemde çok hızlı aşık etmede ne oluyor haşa Allahın tayin ettiği bir vakti bu soğan ve yazı hemen gerimi çekiyor bu ne denli bir güçmüş böyle tövbe Ya Rabbi
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
9 sene önce
ceker tabi yoksa buyuler nasil tutsunki,bazi gizemli sozler bir iki tanede yonlendirme yapmasi icin cin lazim, bu dusman icinde yapilir en iyisi soganla dusmana dua
Vapula
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 74
9 sene önce
Havascı kardeş uygulanmış bir işlem olabilir.Acaba kitabın tarihimi 100 yıllık yoksa içinde yazılanlarmı.Uygulansa bile kesin sonuç zaten yok.Sevdiğimiz kişi 3 gün sonunda meyl etmeye başlar.Vay be enteresan bir ilimmiş bu Havas.
Melisa Arslan
Üyelik Zamanı: 1 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 1
1 sene önce
soğanın içine ayrt koyup yakamayı bana tam olarak anlatabilirmisiniz ? yapan varmı işe yaradımı
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
1 sene önce
Büyüler hakkında ayrıntılı bilgi verilmez,konu sadece bilgilendirme amaçlı yazılmıştır. Yüce Allahın gücünün üstünde güç yoktur.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)