Kafam Karıştı

Bu konu elixir tarafından 9 sene önce açıldı, 497 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
elixir
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 0
9 sene önce

Sevgili dostlar merhaba,

Aranıza an itibariyle katılmış bulunmaktayım. 5 senelik ilişkimin son 1 yılını nişanlı olarak geçirdik. Fakat 3 gün öncesine ayrıldık. Ortada büyük bir sorun yokken nişanlım bir anda benden soğudu resmen el oldu. Büyü yapılmış olabileceği ihtimali aklıma gelse de son zamanlarda ufak tartışmaların da kendisini benden soğutmuş olabileceği de aklıma geliyor.

Lakin. Biz 5 sene içerisinde bir çok zorluğa göğüs germişken bu duruma düşmemiz oldukça canımı yakıyor. Ruhum daralıyor nefes alamıyor gibi oluyorum. Nuh diyor peygamber demiyor. Nişanlım dolduruşa getiriliyor. Nişanlımı tekrardan nasıl kazanabileceğim konusunda araştırma yaparken dualar, büyüler vs. karşılaştım. Fakat bu gece o kadar çok şey okudum ki inanın aklım çok karıştı. Konuyla ilgili sorularıma cevap verebilirseniz inanın çok mutlu olurum.

1- Bu duaları okuduğumuzda ona zarar verebilir miyiz? Zarar vermekten çok korkuyorum
2- Aynı şekilde bu dualar bana da zarar verir mi?
3- Ben nişanlımı gerçek anlamda çok seviyorum ve son zamanlarda iş hayatımın yoğunluğundan kaynaklanan ilgisizliğimi telafı etmek istiyorum. Fakat onu dolduruşa getirenlerin yüzünden bana bir şans bile vermiyor. Onun bana dönmesi için hangi duayı okumalıyım? Pişman olup geri döndürme ile ilgili çok dua gördüğüm için hangisini okumam gerektiği hakkında tereddütte kaldım.
4- Dualardan sonra nişanlım bana geri döndüğünde ben zaten onun kalbini tekrardan tam anlamıyla kazanmak için elimden geleni yapacağım. Fakat bu duaların etkileri geçer mi? Büyü müdür? Etkisi geçerse ayrılık olur mu? İnanın pek bir bilgi sahibi değilim.

Dostlar, konuyla ilgili önerilerinizi bekliyorum. Rabbim her şeyi gönlümüzce versin.

Airborne
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 34
Yanıt Sayısı: 1001
9 sene önce
Eger iradeye etki edecek olursan bu dua büyüye girer. Kaldi ki geri döndürmeyi istiyorsun. Allah her insana akil vermis. Bugün doldurusa gelen, yarin evlenince doldurusa gelirse ne olacak? Kendi aklini kullanmasini bilmesi gerek. Ben 8 sene cikip 3 ayda bosananlara da sahit oldum. Sevgili olmak farkli, baglilik cok farkli. Bir de sunu asla unutmamali. O senin kismetin degilse, sen istedigin kadar cabala bir sey fayda etmez. Her gelisinin, bir gidisi olur. Senin yapabilecegin bana göre tek sey, Allah a dua etmek. Yok ben ne olursa olsun geri dönmesini istiyorum diyorsan, o zaman iradeye etki edecegin icin büyü yapacaksin.
aritmaci
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 11
Yanıt Sayısı: 1262
9 sene önce
Değerli kardeşim airborne ile aynı fikirdeyim büyü konusu hariç. Ne demek büyü yapacaksın? Bu bir nevi büyü ye yönlendirmedir güzel kardesim. Simdi bu kardesim seni dinleyip büyü ye basvursa ne olacak? Hadi o ahiretini yakar ya sen? İnan ALLAH bilir ama benim görüsüme göre sende onunla el ele birlikte gidersin. Çünkü vesile oluyorsun yol gösteriyorsun. Yapmayın etmeyin yahu. İnsanları büyüye yönlendirmeyin. Degerli kardesim hayatta iki sey vardır. Olmak yada olmamak. Birsey olursa ne ala ama olmayan birseyi de fazla zorlamamak gerekir. Kaderin buysa bunu yasayacaksın. Kadere iman şarttır. Senin yapacagın bol bol dua edip ALLAH ım hakkımda hayırlısını ver demek olacaktır.
yehuda
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 18
Yanıt Sayısı: 605
9 sene önce
Nişanlının seni terketnesinin ardında kesin bir şey olmalı önce o sorunu bul . Dua etmeyi de ihmal etmeyin.
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
8 sene önce
[QUOTE=elixir;143471]Sevgili dostlar merhaba, Aranıza an itibariyle katılmış bulunmaktayım. 5 senelik ilişkimin son 1 yılını nişanlı olarak geçirdik. Fakat 3 gün öncesine ayrıldık. Ortada büyük bir sorun yokken nişanlım bir anda benden soğudu resmen el oldu. Büyü yapılmış olabileceği ihtimali aklıma gelse de son zamanlarda ufak tartışmaların da kendisini benden soğutmuş olabileceği de aklıma geliyor. Lakin. Biz 5 sene içerisinde bir çok zorluğa göğüs germişken bu duruma düşmemiz oldukça canımı yakıyor. Ruhum daralıyor nefes alamıyor gibi oluyorum. Nuh diyor peygamber demiyor. Nişanlım dolduruşa getiriliyor. Nişanlımı tekrardan nasıl kazanabileceğim konusunda araştırma yaparken dualar, büyüler vs. karşılaştım. Fakat bu gece o kadar çok şey okudum ki inanın aklım çok karıştı. Konuyla ilgili sorularıma cevap verebilirseniz inanın çok mutlu olurum. 1- Bu duaları okuduğumuzda ona zarar verebilir miyiz? Zarar vermekten çok korkuyorum 2- Aynı şekilde bu dualar bana da zarar verir mi? 3- Ben nişanlımı gerçek anlamda çok seviyorum ve son zamanlarda iş hayatımın yoğunluğundan kaynaklanan ilgisizliğimi telafı etmek istiyorum. Fakat onu dolduruşa getirenlerin yüzünden bana bir şans bile vermiyor. Onun bana dönmesi için hangi duayı okumalıyım? Pişman olup geri döndürme ile ilgili çok dua gördüğüm için hangisini okumam gerektiği hakkında tereddütte kaldım. 4- Dualardan sonra nişanlım bana geri döndüğünde ben zaten onun kalbini tekrardan tam anlamıyla kazanmak için elimden geleni yapacağım. Fakat bu duaların etkileri geçer mi? Büyü müdür? Etkisi geçerse ayrılık olur mu? İnanın pek bir bilgi sahibi değilim. Dostlar, konuyla ilgili önerilerinizi bekliyorum. Rabbim her şeyi gönlümüzce versin.[/QUOTE] sayin elixir sorularinizin cevaplari 1.zarar verebilirsiniz cunku her okumanin bir negatif birde pozitif enerjisi vardir,hangisini ona gonderdiginizi bilemezsiniz,bunalima girebilir,bas agrisi ,agresiflik,yorgunluk,bazi hastaliklar yasayabilir sayenizde. 2.yukardakinin aynisi:) 3.bir sevgi duasina gozlerinin takildigi iki uc kere ellerinin seni ayni konuya goturdugu ve kalbinin evet bu dedigi duayi okuyunuz. 4.etkisi gecer kalici degillerdir,ama Allahu Teala ol derse olur,onemli olan duayi okuyup geri dondurmek degildir,geldikten sonra onu eskisinden on misli daha ilgi gostermek sevgili saygili davranmaktir iste o zaman kalici olur.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)