Muska ve Vefk uygulamaları

Bu konu sure8 tarafından 7 sene önce açıldı, 645 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
sure8
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 1
7 sene önce

Merhaba arkadaşlar,Bu forumu yeni keşfettim ve aranıza katıldım. Gizli ilimler ile yeni yeni ilgilenmeye başladım (anneannemin evinde buldugum bir kitap sayesinde) İnternette ararken de bu forumu keşfettim. Öncelikle hepinize merhaba.:smile:Cep telefonu için yapılmış çalışmalar var mı diye arattım, bazı uygulamalar var. Çogunu denedim ama genelde ya bu forum gibi yazılara yönlendiriyor ya da bazı ******ların reklamları sadece. Yalnız şu aşagıdaki uygulama girilen isime göre vefk hesapladıgını (ismi girilen kişiyi aşık etmek için) iddia ediyor. Uygulama bir vefk üretiyor ama sonucu ne kadar dogru belki buradaki üstadlar kontrol edebilirler?Bir de dogru olsa bile uygulamanın ürettigi vefki kendimiz yazarak sonuca ulaşabilir miyiz?

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
7 sene önce
Hoş geldiniz ama sanırım forum kurallarımızı okumadan konu açmışsınız..Sitemizde hangi amaçla olursa olsun başka sitelerin linkinin verilmesi yasaktır.. Gelelim sorunuza;hiç aklınız alıyor mu otomatik vefk üretimini....Vefk ilmine sahip olmak için insanlar neredeyse bir ömür harcarken,ona rağmen yazılan vefklerin çoğu çalışmazken böyle bir uygulamaya güvenilir mi...... Allah rızası için şu dinimizin inceliklerini bir öğrenelim,geri zekalı yobazların dini satanların peşinden gitmeyelim... Bir takım dinci tacirlerin halkın masum inançlarıyla oynamalarına fırsat vermiyelim..
sure8
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 1
7 sene önce
Sanırım uygulama linki vermek kurallara aykırı. android play store'da "size özel vefk" yazınca çıkıyor. Merak ettigim bu uygulamanı hesapladıgı vefk dogru mu, dogruysa ne kadar etkili olabilir? Eger vefk rakamlardan oluşan matematiksel bir düzense, bilgisayar ile de hesaplanabilir diye düşündüm. Bu işin üstadları, bizim ismimizin ebcedini hesaplayıp, ona göre vefk doldurmuyorlar mı? En azından işi bilen bir üstad deneme yapabilir, uygulama bedava görünüyor?
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)