Sevgiliyi Aşık Edip Getirmek İçin Dua Kolay

Bu konu Zıpkıncı11 tarafından 6 sene önce açıldı, 1286 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
Zıpkıncı11
Üyelik Zamanı: 6 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 1
6 sene önce

Bu yöntem oldukça kolay olup birçok kez denenmiş ve olumlu sonuç alınmış bir yöntemdir.
Öncelikle asla cinlerden yarım alınan formüller ile karıştırılmamalıdır. Bu formül tamamen enerjisel olan ve hiçbir şekilde cinlerin ilgisini çekmeyen bir metotdur.
Her insanda ilk günden etkisini göstermesi uygulayanları şaşırtır.
Genellikle evli olmayan ve geçmişte sevgi dolu bir ilişki yaşamış olup sonrasında herşeyin tam tersine döndüğü ilişkileri eski haline getirir. Sürekli yüzyüze olduğunuz kişilerde çok etkisi yoktur. Bunun sebebi uygulamanın kişiyi görme isteğini tetikleyerek çalışıyor olmasıdır.
Kısa bir bilgi verdikten sonra uygulamanın nasıl yapıldığına geçeceğiz.
İnsanlar sosyal yaşamda ilişkilerini karşısındaki kişinin aura dediğimiz hologramik yapısının çekiciliğine gore belirler. Aura geniş bir konudur. Ama kısaca aura vücudumuzun çevresinde bulunan ve gözle görünmeyen bir kalkandır. Bunu bir koku gibi düşünün. Bu koku kimine hoş gelirken kimini itmektedir. Bugün hayatımızdan çıkıp gitmiş olan insanlar aslında bizim auramizdan kaçmışlardır. Çünkü aura yapısı sürekli değişmektedir ve ortalama bir yılda bir defa aura yapımız tamamı ile değişiyor. Bu uygulama sayesinde enerjimizin yeni bir ivme kazandığını ve hedeflediğimiz kişinin buyaptığımız uygulama sonunda bize bakış açısının tamamen değiştiğini ve auramıza esır olduğunu göreceksiniz.
Diğer bağzı uygulamalarda etki elde ediliyor ama sadece uygulamayı yaptığımız an için geçerli bu etki. Bu yüzden kişiyi geri getirecek kadar bir tazyik sözkonusu olmaz çoğunlukla.
İşte size kalıcı yöntem.
Malzemeler….
1 adet hiç kullanilmamış tespih. Tercihen 33 luk tespih.
1 adet çorba tabağı.

1 adet temiz havlu. Daha önce kullanilmış olabilir ancak uygulamadan önce yıkanmış ve temiz olmalıdır.
1 kalıp bulgur sabunu. Hiç kullanılmamış olmalıdır. Bulması biraz zordur. Akdarların çoğunda bulunmaz.

Az miktarda su.

Uygulama….

Belli bir saati yoktur. Ama akşam saatleri konsantrasyon açısından daha muteberdir.
Bir odada yanlız başımıza olarak kıble yönünde oturup, malzemeler önümüzde olarak uygulamaya başlıyoruz.
Bir defa besmele cekip suyu tabağın yarısına gelecek kadar döküyoruz. Tekrar besmele çekip tespihi suyun içine koyuyoruz. Sonra üçüncü kez besmele çekerek sabunuda suya koyuyoruz. Sonra gönlümüzden geçtiği gibi niyet ediyoruz ve suda bulunan tespihimizi alıp aşağıda yazıli esmaları 33 defa okuyoruz. Okuma bitince tespihi tekrar suya koyup tekrar niyetimizi dilimiz döndüğunce belirtip tekrar tespihi alarak esmarı 33 defa okuyoruz. Ayni işlemi 3 defa tekrarlıyoruz. Yani toplamda 3 defa 33 er kez okumuş oluyoruz. Ve sonuncusunda tespihi suya bıraktıktan sonra hemen besmele cekerek geri alıp yanimizda duran havlunun uzerine koyuyoruz. Ve ardından 10 parmağımızın hepsini ucunu suya degdirip yüzümüze sürerek üç defa amin diyoruz. İşlemimiz bitti.
Şimdi artik kullanimiza hazir bir sabun ve bir havlumuz var. Tespihi, sabunu ve havluyu temiz bir yere kaldırıyoruz. Günde bir veya iki defa aşağıdaki esmalari bir kez sabuna okuyup sonra o sabunla elimizi ve yüzümüzü yıkıyoruz. Ve havlumuz ile kuruluyoruz. Ancak bunu banyo ve wc olmayan bir yerde yapmamız gerekiyor. Buna dikkat edin. Artık bu sabun bitene kadar uygulama tekrarlanabilir. İstenen kişi döndü diye rehavete kapılıp vazgeçilmemelidir. Uygulamada daimiyet cok önemlidir. Ilk günden etkisini göreceksiniz.
Uygulayın ve banada dua edin.

Okunacak esmalar şu şekildedir…
Bismillahirrahmanirrahim.
Ya Allah ya Rahiym ya Vedûd ya Rahman ya Allah.

Not: besmele her seferinde okunuyor.
Kolay gelsin..

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
6 sene önce
Bulgur sabunu dediğiniz eğer yazım hatası değilse ayrıntılı bilgi vermeniz gerekir.....
Zıpkıncı11
Üyelik Zamanı: 6 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 1
6 sene önce
Herhangi bir yazım hatası yok sayın zeinarda. Bağzı yerlerde saray sabunu bagzi yerlerde ise bulgur sabunu olarak anılıyor. Kupon birmalzeme olduğu icin bulmak için biraz şansa ihtiyac oluyor. Aslında en mantıklısı kendin üretmektir. Zaman ve imkanı olan için daha mantıklı. Saygılar...
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)