Zeytin Yaprağıyla Aşık Etme Büyüsü

Bu konu mecnun tarafından 12 sene önce açıldı, 1528 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
mecnun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 10
Yanıt Sayısı: 102
12 sene önce

Arkadaşlar bunu bir sitede buldum sizinlede paylaşmak istedim çok basit geldi ama bilmiyorum bilgi sahibi arkadaşlar mutlaka inceleyecektir konuyu olumlu ve eksik bişey yoksa bildireceklerdir 40 tane zeytin yaprağının üstüne sevgilinin ve annesinin adı yazılır. üzerine 7şer kere kafirun ve ihlas suresi okunur sonra bir tasın içindeki ateşe birer birer atılır. Arkadaşlar düzeltme zorunluluğu hissettim aldığım kaynakta büyü olarak geçiyor ama 2 tane sureden bahsediyor dua olduğunu düşünüp buraya açtım konuyu hatam olduysa affolaYüce Rabbim Dualarınızı kabul etsin. Alıntıdır.

yasmina1
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 11
12 sene önce
bunu denedınızmı pekı ne sonuc cıktı bılgı verırsenız sevınırım
aklop
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 6
10 sene önce
Slm ****m allah peygamber rızası için yardım edin.konu şöyle ben bir kızı seviyorum aramızda makam farkı var 3 yıldır.10 aydır göremiyorum onu sevdiğimi hiç söylemedim haberi yok.7 tane ****ya gittim bakıra yazılan ısıtılan celb saça okuma saçı elimde rüzgara asma kolda taşıma vefk tılsım ibrişim bağlama yakma ve bir çok uygulama sonuç hep olumsuz en ufak kıpırdama dahi olmadı.allah için bu işin ehli nerde **** bile kafayı yedi nasıl gelmez diye bir ehil baksın allah için acillll.
aklop
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 6
10 sene önce
kardeşim keşke gerçekten büyü yapabilecek ehil insanlar olsa ama hep yalan havas felan hiç bir uygulama tutmadı.bu işi yapan varsa ispatlasın inanın tüm uygulamaları yaptırdım nerdese eğer kuranda yazmasaydı büyü olduğuna inanmazdım.
aklop
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 6
10 sene önce
ayrıca tüm uygulamalar neden tutmuyor varmı cevabı allah için saçı dahi elimde var
zeytınn
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 27
Yanıt Sayısı: 645
10 sene önce
aklop kardeşim büyülerde Allahındır O izin vermeden büyü tutmaz.bunu sana defalarca göstermiş ama sen anlamamışsın.****lardan büyülerden medet umma.hakkında hayırlı olanı iste Yaratandan, şükret haline bu isteğinde ısrarcı olma kardeşim, hayatını alt üst edersin Allah korusun
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)