Aşk İçin 4444 Mucizesi

Bu konu Dreamy tarafından 12 sene önce açıldı, 5734 kere okundu ve 9 Cevap verildi.
Dreamy
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 551
Yanıt Sayısı: 6
12 sene önce

Sevgilinizi geri getirmek için okuyun… Etkisini fark ediceksiniz…4444 kere salatı tefriciye yi okuyorsunuz (ben bu sayıyı tamamlamadan dileğim oldu) bu duanın etkisini öğrendiğimde hemen okumaya başladım.ha çok inanarak yaptım mı(ara ara olmaz dediğim oldu hani) aklıma başka birşey gelmedi mi derseniz(tabiyki geldi çünkü insanızzz )geçen cuma başlamıştım bu cumratesi beni aradı ikimizin tanıdığı bi arkadaşa ulaşır benim numaramı istemiş…(ayrıldığımızda değiştirmiştimm).ve ağlayarak aradııı…çoooook mutluyum .umarım dileğen isteyen herkesin dileği gerçekleşir.1-duayı okumadan önce abdest alın 2-saati önemli değil3-başınızı kapatın ben oyle yaptım.4-niyetinizi soyleyin(Allahım şu şu dileğimin olması için peygamberimiz Hz.Muhammed MUstafa sav.’ı aracı kılıyorum ya Rabbim ona getirceğim bu mübarek salavatların yüzü hurmetine dileğimi kabul eyle ya Rabbel Alemin…)5-başlangıçta euzu besmele çekin bi daha çekmenize gerek yok çünkü çok zor ilerleyen bir dua…6-“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”7-bana bu duayı soyleyen 7 gün içinde bitir dedimişti ben bitiremedim ama 7. gün haber aldım…allah mutlaka bir kapı açıyor. olacak işleri çabuklaştırıyor…bir sebep yaratıyor dedi…oyle de oldu çoook şükür…dileğinizin gerçekleşmesi dileğiyle…allah yardımcısı olsun tüm sevenlerin….

tamay
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 15
12 sene önce
slm 4444 kere salatı tefriciye yi okuyup istediğim oldu demışsınız şimdi dileğınızle ilgılı son durumunuz ne acaba şunun ıçın soruyorum ben 41 yasın yaptım sadece o zaman 1 defa konuşuyorum sonra aramıyor sormuyor başka bır dua yapıyorum yıne o zaman arıyor yanı kalıcı siz bana durumunuz hakkında bılgı verırmısınız
abı_hayat
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 319
10 sene önce
Bir haftadami bitmeli kardeşim. ..
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
7-11-21 günde tamamlanır......
suzade
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 11
10 sene önce
Bu duanin faziletine en cok inanlardanim, bir ara babamin isleri yolunda gitmiyordu annem bu dua ya baslamisti ve bi kac kisiye paylastirmisti niyet aynidi, duanin sayesinde babamin birden butun isleri acildi yani kisacasi cok mubarek bir dua!!!
broadappeal
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 1
9 sene önce
bende yaptım. 1 hafta boyunca okudum ama nafile, olmayınca olmuyor...
ayel9355
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 1
8 sene önce
Slm.simdi kafama su takildi 4444 kere neyi okumaliyiz ve kac gun boyunca acil cevap lütfenn
Osmanlı Kızı
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 9
8 sene önce
[QUOTE=Dreamy;26201]Sevgilinizi geri getirmek için okuyun... Etkisini fark ediceksiniz... 4444 kere salatı tefriciye yi okuyorsunuz (ben bu sayıyı tamamlamadan dileğim oldu) bu duanın etkisini öğrendiğimde hemen okumaya başladım.ha çok inanarak yaptım mı(ara ara olmaz dediğim oldu hani) aklıma başka birşey gelmedi mi derseniz(tabiyki geldi çünkü insanızzz )geçen cuma başlamıştım bu cumratesi beni aradı ikimizin tanıdığı bi arkadaşa ulaşır benim numaramı istemiş...(ayrıldığımızda değiştirmiştimm). ve ağlayarak aradııı...çoooook mutluyum .umarım dileğen isteyen herkesin dileği gerçekleşir. 1-duayı okumadan önce abdest alın 2-saati önemli değil 3-başınızı kapatın ben oyle yaptım. 4-niyetinizi soyleyin(Allahım şu şu dileğimin olması için peygamberimiz Hz.Muhammed MUstafa sav.'ı aracı kılıyorum ya Rabbim ona getirceğim bu mübarek salavatların yüzü hurmetine dileğimi kabul eyle ya Rabbel Alemin...) 5-başlangıçta euzu besmele çekin bi daha çekmenize gerek yok çünkü çok zor ilerleyen bir dua... 6- “Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.” 7-bana bu duayı soyleyen 7 gün içinde bitir dedimişti ben bitiremedim ama 7. gün haber aldım...allah mutlaka bir kapı açıyor. olacak işleri çabuklaştırıyor...bir sebep yaratıyor dedi...oyle de oldu çoook şükür... dileğinizin gerçekleşmesi dileğiyle...allah yardımcısı olsun tüm sevenlerin....[/QUOTE] Salavatı ve Ayetleri Kendi heves ve arzularımız için bunlar , eski sevgilini geri getir vs gibi. Dinimizde Helalimiz olmayan biri ile flört etmek haramken. Daha günaha girmeye niye yol aranır. Aşk için salavat, eski sevgilini geri getir. Allah' ın haram dediğini salavatı şerifi kullanarak Allaha yalvar, Allah belki haram saymaz kabul eder der gibi çirkin hale sokmaktır. İçki nasıl haramsa, flörtte haramdır. Eski sevgili, sevgili, evli olmadığın haramdır. Haram içinde oyuncak etmeyelim Salavatı, Ayeti lütfen. Çok seviyorsan Açar elini duâ edersin, Nasibinse hayrlıysa, hayrlısıyla olsun evlenelim helalimiz olalım hayrlısı ile diye, nasibin değil ise Allahım kalbimi helalim olucak nasibim olan kişi kimse ona döndür dersin. Allah kalplerin içindekini bilendir. Haramı istemeyen, hayr olanı isteyen kişiyede Allah muhakkak yardım edendir inşâAllah.
almora
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 57
8 sene önce
Bence gidenden hayır gelmez, ben mi çok gururluyum bilmiyorum gidenede dönsün diye dua edemem. Her zaman hayırlı kısmetim hakkımda hayırlı olan kısmetim diye dua edilse duaya icabet edildiğinde pişmanlık daha az olacaktır.
salihdrmz
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 5
Yanıt Sayısı: 54
7 sene önce
Bu dua maddi durum rısk kapaklarının sonuna kadar açılması içinde okuna bilirmi içinde geçerli mi
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)