İşe başlamadan besmele çekmenin önemi

Bu konu kadir tarafından 12 sene önce açıldı, 431 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
kadir
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 185
Yanıt Sayısı: 1
12 sene önce

Kim bir işe besmele ile başlar ise onun işi hayırlı gider. Bu konumuzda besmele çekmenin önemini sizlere ayrıntılı olarak anlattık. Detaylı şekilde okumanızı tavsiye ederim. Ufkunuz genişleyecek ve bilgi sahibi olacaksınızdır.
Her kim ki besmeleyle işe başlar ise her türlü hayır ve hak kapısını açmış olur. Her kim ki besmele ile işe başlar ise şeytanı bulunmuş olduğu yerden def etmiş olur. Her kim ki besmele ile işe başlarsa bütün fitne ve fesat kapılarını Cenabı vacibül vücud hazretleri o kimseye kapatır.
* 786 Besmeleyi Şerifeyi zikretmeye devam ederse her muradına erişmiş olur. 786 defa okumaya devam ederse Hak Sübhanellahi ve teala hazretleri o kimseyi muhafazası altına almış olur. Bir mümin her gece yatarken 21 defa besmeleyi okur ise her tülü afattan, bela ve musibetten, hırsızdan, yangından ve ani ölümden korunmuş olur. Bir zalimin yüzüne karşı 51 besmeleyi okur ise o zalimin şerrinden korunmuş olur. Mümin bir kimse sıdk ile sabah namazından sonra 600 besmele ile 600 Salâvatı Şerifeyi okur ise hiç aklına gelmeyecek yerden rızk kapısı açılmış olur.
* 786 defa besmeleye devam eden bir kimsede vesvese mevcut ise Allahu Zelülcelal Hazretleri o kimseden vesveseyi kaldırır. Bu işlemi bir bardak suya okuyup 7 gün suyunu içerse o kimseden yine vesvese kalkar.
* 786 Besmeleyi Şerif okunup içilirse o kimse başkalarının yanında çok sevilir ve muhabbetli olur.
* 786 besmele suya okunup akli dengesinde belirli bir şuursuzluk olan kimseye içirilir ise bi iznallahi teala şifa bulur. 7 gün devam edilmelidir. 786 besmeleyi Şerifeyi sabah namazından sonra 7 gün devam ederek okuyup suyunu 7 gün içerse o kimsenin kafası daha iyi çalışır. Ezberlemek istediği her şey aklında kalır.
* 40 defa temiz bir kâğıda besmeleyi şerifi misk ve zifiran ile yazıp suyun içine konur ve bu su hastaya içirilirse şifa olur. Su olarak zemzem veya yağmur suyu kullanınız.
* 35 besmeleyi her kim kâğıda yazarak evine veya iş yerine levha yaparak asar ise o mekânda kaza, yangın, musibet, şer oradan def olur. O yerde hayır ve bereket olur.
* 141 Besmeleyi Muharrem ayının ilk Çarşamba günü yazarak üzerinde taşır ise o kimseyi ömür boyu her kötülükten, bela ve musibetten korunmuş olur.

beratt
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 5
Yanıt Sayısı: 353
12 sene önce
yüregine saglık............
nesil266
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 145
Yanıt Sayısı: 1360
12 sene önce
emeğine sağlık, güzel paylaşım.....
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)