evde bisey buldum..

Bu konu cesurbalik tarafından 11 sene önce açıldı, 599 kere okundu ve 1 Cevap verildi.
cesurbalik
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 0
11 sene önce

Evde bir mendile sarili kiz cocugu camasiri buldum hic icini atmadan attim.. ne oldugunu bilmiyorum ertesi gunu acaba buyumu diye duusundum tuttugum ev esyaliydi fakat benim esyalarimin altina konmustu yani esyalarimi yerlestiriken boyle birsey yoktu.. esimi kendime yaklastiramiyorum yaklasik bir aydir beni cok rahatsiz ediyor bana dokunmasi sarilmasi bile ama evin disinda oldugumuz zaman bana sarilip sevgi gosterisinde bulunmasi rahatsiz etmiyor..
bu konuda bilgii olan varsa yardimci olabilirmi cok uzagim bu konulara.. acaba kendimmi kuruntu ediyorum bilemiyorum .. yani tek tarafli sogutma buyusu yapilabilmi?

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce
[QUOTE=cesurbalik;61854]Evde bir mendile sarili kiz cocugu camasiri buldum hic icini atmadan attim.. ne oldugunu bilmiyorum ertesi gunu acaba buyumu diye duusundum tuttugum ev esyaliydi fakat benim esyalarimin altina konmustu yani esyalarimi yerlestiriken boyle birsey yoktu.. esimi kendime yaklastiramiyorum yaklasik bir aydir beni cok rahatsiz ediyor bana dokunmasi sarilmasi bile ama evin disinda oldugumuz zaman bana sarilip sevgi gosterisinde bulunmasi rahatsiz etmiyor.. bu konuda bilgii olan varsa yardimci olabilirmi cok uzagim bu konulara.. acaba kendimmi kuruntu ediyorum bilemiyorum .. yani tek tarafli sogutma buyusu yapilabilmi?[/QUOTE] dediğiniz türden büyü yapılabilir,ya da her ikiniz için yapılmıştır ama birinizi etkiler,evinizi okunmuş sirkeli suyla temizleyin,büyü bozma bölümünde size uygun uygulamalar var,tuzla büyü bozma yöntemleri vs. onlardan birini uygulayın...kendinizi büyü olduğu yönünde sakın şartlandırmayın...
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23559 Kayıtlı Üye
  • 16563 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye Cgla
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)