Levitasyon nedir?Nasıl yapılır?

Bu konu scaryghost tarafından 11 sene önce açıldı, 938 kere okundu ve Henüz Cevap Yok.
scaryghost
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 11
Yanıt Sayısı: 58
11 sene önce

LEVİTASYON NEDİR,NASIL YAPILIR?

Hafif eşyaları fiziki bir etki olmaksızın hareket ettirebildikten sonra onları, hatta onlardan çok daha ağırlarını havalandırabilirsiniz de… Eşyaların fiziki bir etki olmaksızın havalandırılmasına Levitasyon denir.

Levıtasyon çalışmaları tek kişiyle de yapılabilir ancak bireylerinin uyum içinde olduğu ve daha önce telekinezi çalışmalarında başarı sağlamış bir grupla elde edilecek başarılar daha fazla olacaktır.

Aşağıdaki egzersizi tek başınıza ya da grup arkadaşlarınızla yapınız:

Masanızın üzerine tahtadan yapılmış küçük bir cisim koyun. Rahatça oturup gevşeyin… Dikkatinizi cisminize yoğunlaştırın… Onun ağırlığını zihnen hissedin… Cismin ağırlığının gittikçe azaldığını, giderek hafiflediğini hissedereken, şuurunuzun daha çok yoğunlaşmasına ve derinleşmesine izin verin… Cismin ağırlığını kaybettiğini hissettikçe daha derin nefes alın ve nefesinizi verin… Her nefes alış verişinizde cisim daha da hafifliyor… Ve siz bunu hissediyorsunuz… İçinizden gelen kuvvet yer çekimini kolaylıkla yenmeye başlayacak… Cismin iyice hafiflediğini hissettiğinizde, onun yavaş yavaş yükselmesi için kesin bir emir vermeye başlayın. Eğer imajinasyonunuz tam şekillendiyse ve konsantrasyonunuzu gerektiği kadar yapabildiyseniz düşünce gücünüz cismin havalanmasını sağlayacaktır.

Bu alıştırmaları sık sık yapın. Sonunda cisminizin havalandığını göreceksiniz… Cisminizin ilk havalandığını gördüğünüzde dikkatiniz dağılabilir. Eğer böyle olursa cisminiz derhal düşecektir. Buna izin vermeyin… Objenizin giderek daha çok yükselmesini isteyin. Dikkatinizin yoğunluğunu sürdürün…

Sizden daha önce hiç yapılmamış bir deneyi başarmanızı istemiyoruz… Bu yapılmış bir deneydir ve isterseniz siz de yapabilirsiniz… Bu cümleleri çalışmaya başlamadan önce kendi kendinize telkin etmenizde fayda olabilir.

Diğer pisişik çalışmalarda olduğu gibi özellikle telekinezi ve levitasyon çalışmalarında konsantrasyonun önemi büyüktür. Bu çalışmalara girişmeden önce mutlaka konsantrasyon egzersizlerini yeterince çalışınız. Belli bir düşünceyi, kesinlikle başka hiç bir düşünceyle kesintiye uğratmadan, en az 20 saniye boyunca zihninizde tutamıyorsanız bu çalışmalara hiç başlamamanız, boşuna zaman kaybetmemeniz bakımından daha yararladır. Önce mutlaka bunu sağlayın… Bunu sağlayacak egzersizler, konsantrasyon bölümünde size verilmiştir…



Levitasyon Mendil Uçurma



Levitasyon yapmak istiyorsanız çalışmanız lazım.A tekniği b tekniği farketmez sizin inancınınızı kazanmanız lazım.Gevşeme egzersizleri var sitede onu bulun.Egzersizleri yaptıktan sonra kendinize bunu yapabileceğinize inandırın hatta hemen bir deneme yapın.Denemeye başlamadan önce heiçbirşeyin gerçek olmadığını ve sizin bu gerçek olmayan hologramı değiştirebileceğinizi buna gücünüzün olduğunu düşünün.Buna inanın.Daha sonra ufak bir mendili elinizde yuvarlayın.7ye kadar sayarak nefes alın 3 kadar sayın ve tutun 5 e kadar sayın nefesinizi verin.Biraz gevşeyin cismi küçümseyin kendinizi buna inandırın.Sayıların konsantrasyonunuzu bozmasına izin vermeyin.Ritme alışınca saymanıza gerek yok.Şimdi aldığınız her nefeste mendilin biraz daha hafiflediğini düşünün.Gittikçe hafiflesin gittikçe hafiflesin her nefesinde gittikçe hafiflesin sonra havalanmaya başlayacak ama bu süre 10 dk bile olabilir.Havalanmazsa moralinizi bozmayın olacağını bilin ve şimdilik boşverin.İçinden veya dışından sürekli yapabildiğinizi söyleyin ve bunan inanın.Eğer havalanırsa sakın heycanlanıp ta konsatrasyonunu bozmayın.Rahat bir şekilde daha da yükseltin.Bu işe öyle inanın ki olması size doğal gelsin başarılar.



Bu yazıda benden burada anlatılan mendil sadece örnek olarak verilmiş eğer başarırsanız sadece mendil uçuracağınızı düşünmeyin herşeyi yapabileceğinizi düşünün bilinç altınıza yenik düşmeyin.

Alıntıdır,bilgi amaçlı paylaşımdır.Sevgi ve Işıkla…:smile:

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 23559 Kayıtlı Üye
  • 16563 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye Cgla
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)